ay valla bu fıkır cok ıyı cok sagol tatlım ya valla içime oturdu benım durum yani
bugun eşimin yüzüğüne komutanı kıızmış ne dedi kim bilir moralim bozuldu kötü geldi sesi...onada nie karışırlarki sana ne zararı var...o kadar dedim çıkar die ama çıkarmadı
hakikaten ya ne alaka nıye kızıyolarkı? benım nısanlımda bıraaktı yuzugunu sacmalık bence bu yaptıkları ben bı mantık bulamadım
benimkide bıraktı gitti yüzüğüben onunkini takıyom bol oluyo diye önüne de söz yüzüğümü takıyom :)
ben yanlış mı sayıyorum şafak 147 diye biliyorum
kızlar cok hastaydm ondan daha smdı gırebıldm nete off ya gozumun onune askm bu kıyafetle geldıı ayyy
kızlar cok hastaydm ondan daha smdı gırebıldm nete off ya gozumun onune askm bu kıyafetle geldıı ayyy
Kızlar aşkımla konuştumda dudakları mafolmuş soğuktan bu dudak kremleri rujları falan var renksiz hangisi iyi gelir bileniniz var mı
Kızlar aşkımla konuştumda dudakları mafolmuş soğuktan bu dudak kremleri rujları falan var renksiz hangisi iyi gelir bileniniz var mı
canım dudak rujlarını felan bilmem de madecassol alsın çok ii geliyo yaralara birebir akşam sürsün sabaha çok daha ii olur revirden istesin vardır.
canım dudak rujlarını felan bilmem de madecassol alsın çok ii geliyo yaralara birebir akşam sürsün sabaha çok daha ii olur revirden istesin vardır.
sormuş revire canım da krem sür geçr demişler sürüyo ne zamandır yok geçmemiş yara olmuş hep... eczanelerde bulabilirmiyim bu dediğinden ben
evet evet bulabilirsindoktor reçeteye de yazıyo çok bilindik bişi haricen fiyatıda 7 lira felan. bepanten krem de var o da güzel bi nemlendirici. ikisinden birini alabilirsin çok ii geliyolar
ruj gibi nemlendiriciler var ya canım o iyi gelir..benimki ondan almıştı gitmeden...
sormuş revire canım da krem sür geçr demişler sürüyo ne zamandır yok geçmemiş yara olmuş hep... eczanelerde bulabilirmiyim bu dediğinden ben
tamam canım çok tşekkür ederim yarın gidip alıcam hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?