cnm bu tarz şeyleri yollasanda vermezler askerine eğer girişte zaten gözlerine çarparsa alıolar malesef =(
ya cuma yemin törenine gidicem aileside gelicek çıkartıcakmış iki gün elden vericem yani canım içeri girdiğinde arama yapıp alırlarsa bilemem tabi e ne zararı olcak ki zaten...
çok güldüm yaa
ben diğeriyle düşünemezken bu şok etkisi yarattı
cnm bu tarz şeyleri yollasanda vermezler askerine eğer girişte zaten gözlerine çarparsa alıolar malesef =(
en azından buluşur buluşmaz hemen ver sürsün :)
en azından bizim askeri kıyafetlerimiz daha karizmatik bu ne yawww....geçmiş olsun canım
tobee tobee ay sukur allaha bızımkıler ınsan gbı gıyınıo dusunsenıze bole gyındklernı ve bızım zıyarete gttıgımızı
hehe hey allahım ben daha yeni gördüm resmi..böle giyinselerdi min oun yemin törenine gitmeyelimde görmeyelim die ellerinden geleni yaparlardı..düşünsene bi sürü şirin şirin etekli asker silahlarla yemin ediyo.. ay bi kerecik giydirseler de görsek ya güzel olurdu
edirne keşanda olan bi arkadaşımız var aslında:)
Benimki de Keşan'da bi de ameliee ninki kızlar
Şafak 146
offf nasıl geçecek 146 gün yine bi umutsuzluğa düştüm yaa
bu say say bitmez yaa
ya 460 saysaydık şükredelim canım halimize :97:
hakikaten ya ne alaka nıye kızıyolarkı? benım nısanlımda bıraaktı yuzugunu sacmalık bence bu yaptıkları ben bı mantık bulamadım
ya evet o da var ama şimdi bu bile uzun geliyo..sanırım özlem artınca daha ağır geçicek zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?