337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ican uluneke doğru söylüyo anketine yardımcı olalım istersen kuzum:13:

aaaaaaa wala doru dıonuz bebısler ya olabılır aslında ama benım tez konum iş hayatında kadın ayrımcılıgı ve kadınalrın karıyer gelışımı..o yuzden anketımde calısan bayanlara yapıorumm yanı sorularım onlara yonelık..calısan kzuucuklar cewaplayabılırler mesela ol ma mı

Iyi aksamlar nasilsiniz? kizlar bisey sormak istiyorum: Ankara'da yemin töreni ne zaman olacak acaba bir kimsenin bilgi var mi? kisa dönem 12Araliktan... :26:

sen yolla şekerim soruları ben burda sana bissürü eleman bulurum..hastanede diş hekimiyim ben 1;yanımda 2 hemşire var etti 3;e adı üstünde hastane tonla hemşire ebe att var elbet nazım geçip de kabul ettireceklerim olur :)) sana istemediğin kadar katılımcı işte..hem karizman olur farklı illerden katılımcı bulmuş ii çalışmış bu kız olursun :)

anlarlar inşallah bazen odunsun biliyosun demi diyorum biliyorum diyip gülüyo ama inş. iyi yönde gelişmeler olur

he he benimki de öyle yaaa kütük sevgilimsin benim odun bile değil diyorum da gülüyor sen istediğin gibi işleyeceksin işte hayatım daha ne istiyorsun diyor :)) canım benim yaaa yine de çooook seviyorum ben onuuuuuuuuuu
tabi hepimiz öyleyiz burda olduğumuza göre o da ayrı bi mevzu :)

kızlar benım bebişimde aradı bütün yüzü dudakları falan çatlamış garibimin seside kısık gibiydi canım sıkıldı

bizmki hic bilgim yok ne zaman olacak :2: hic haberim yok askerimden O da Ankara'da ama orda nerde de bilmem ama cok merak ettim 16Ocakta dönücem Macaristan'a , öncede olacagini umardim cok. insallah o zaman Onun yemin töreni de erken olacak:18:

kızlar bir yardım edin yaa şu çizelgeyi kaç ooldu dneiyorum bi kabul ettiremedim sisteme :S:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…