337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

cekhumm pk bi enerjiksin bugünn Allah bozmasınn kuzuumm

hahayyy bulaşıcı olsa bari canım yaaa :))))))))))))

ya bak dusun canım sımdı :)
daha 1 ay once ha gıttı ha gıdecekler dıyorduk..yerlerı bellı olacagı aksamı dusun..o heyecanı..bak gıttıler bıleee :) ondan sonra yemın torenı muhabbetlerı...bak o gun de geldı bıle :) yanı jandarmalar ıcın geldı :) ama 7 ocak a da bır sey kalmadı..
boyle dusun bak :) o zaman anlayacaksın ne demek ıstedıgımı :)
bende cok umutsuzdum..gecemeyecek dıye..ama gecıyor..beklenen gun mutlaka gelıyor :) gelecek,gececek :) hatta bır bakmısız ohooooo gelmısler kavgalara bıle baslamısız :)))))

kavga kısmısına gerek yoktu canım yaaa :)))))
bu arada saat itibarı ile düşünürsek bir gün daha bitti :)

bi de ben bu ikonu çok sevdim yaa :) :92:

cekhumm pk bi enerjiksin bugünn Allah bozmasınn kuzuumm

amin canııımm amiinnn Allah hıc bırımızın nesesını enerjısını keyfını bozmasın :)))
cok pozıtıfım :)
bu aslında sevgılıme baglı :) sagolsun :))))

Sağol canım hepimize kolay gelsin:)Bende cekhu gibi düşünüyorum.Nasıl geçicek derken 11 günü yedik bile.Başlayınca birkere devamı geliyor

evet tatlım gelıyor ya :)
yanı ben boyle dusununce cok mutlu oluyorum :) aaa bak gunler nasıl da gecmıs dıyorum :)
amelıyat olucam (burun amelıyatı onemlı bır sey degıl :)) taaaaa ne zamandan berı konusuyorduk sevgılımle..sankı o amelıyat gunu hıc gelmeyecekmıs gıbı gelıyordu..Ocak ayı hıc gelmeyecekmıs gıbıydı..ama Ocak kapıya dayandı benımde amelıyat tarıhım yaklastı :)
beklenen gun cabuk gelıyor cabuk..anlamıyor bıle ınsan..
ha gercı bunda anlıyor ınsan ama olsun :) 17 mayıs ı gorceeeezzz hemde şıp dıye :))))
cekhu dedıydı dersınız

kavga kısmısına gerek yoktu canım yaaa :)))))
bu arada saat itibarı ile düşünürsek bir gün daha bitti :)

bi de ben bu ikonu çok sevdim yaa :) :92:

dusun yanı o derece gelmisler canım cıcımler bıle bıtmıs aşk böcükleri olmus ayı böcüğü

bu şafak sayar yine düzgün olmadı ama neyse şimdi ben kaçar kızlar size iyi muhabbetler....yarın görüşürüz....ıcan yazarsa anketi de yaparız..öpüyorum hepinizi..ruyalarınızda askerlerinizi görün :)))

sen niye ameliyat olcaksın burnundan canım?benimde olduğum 1 hafta oldu :)

anket mı?ben kacırmısım o muhabbetı?ne anketı?
ıyı geceler canım :)
ay amiiiinnn insallah

anket mı?ben kacırmısım o muhabbetı?ne anketı?
ıyı geceler canım :)
ay amiiiinnn insallah

canım icanın tezi için çalışan kadınlarda ayrımcılıkla ilgili anket yapması gerekiyormuş;biz de dedkik yaz sorularını yardım edelim sana...o yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…