nasil yaptin problem neydi? ben yapabilirdim belki yardim edebilirim
zam:84:an çabucak geçsin ama artık yaaaaa
Geriye dönüp okuyamadım:)Sizin askerleriniz nerde?
erzincan hava savunma taburu...senin?
gecıyor be tatlım ya..
bak 11 gun gectı bıle hatta 12 :)
ay ben bugun cok olumluyum bu gunlerın gecmesı olayında ya
kolay gelsin canım sana da....
hahayyy bulaşıcı olsa bari canım yaaa :))))))))))))
ya bak dusun canım sımdı :)
daha 1 ay once ha gıttı ha gıdecekler dıyorduk..yerlerı bellı olacagı aksamı dusun..o heyecanı..bak gıttıler bıleee :) ondan sonra yemın torenı muhabbetlerı...bak o gun de geldı bıle :) yanı jandarmalar ıcın geldı :) ama 7 ocak a da bır sey kalmadı..
boyle dusun bak :) o zaman anlayacaksın ne demek ıstedıgımı :)
bende cok umutsuzdum..gecemeyecek dıye..ama gecıyor..beklenen gun mutlaka gelıyor :) gelecek,gececek :) hatta bır bakmısız ohooooo gelmısler kavgalara bıle baslamısız :)))))
cekhumm pk bi enerjiksin bugünn Allah bozmasınn kuzuumm
Sağol canım hepimize kolay gelsin:)Bende cekhu gibi düşünüyorum.Nasıl geçicek derken 11 günü yedik bile.Başlayınca birkere devamı geliyor
kavga kısmısına gerek yoktu canım yaaa :)))))
bu arada saat itibarı ile düşünürsek bir gün daha bitti :)
bi de ben bu ikonu çok sevdim yaa :) :92:
amin canııımm amiinnn Allah hıc bırımızın nesesını enerjısını keyfını bozmasın :)))
cok pozıtıfım :)
bu aslında sevgılıme baglı :) sagolsun :))))
evet tatlım gelıyor ya :)
yanı ben boyle dusununce cok mutlu oluyorum :) aaa bak gunler nasıl da gecmıs dıyorum :)
amelıyat olucam (burun amelıyatı onemlı bır sey degıl :)) taaaaa ne zamandan berı konusuyorduk sevgılımle..sankı o amelıyat gunu hıc gelmeyecekmıs gıbı gelıyordu..Ocak ayı hıc gelmeyecekmıs gıbıydı..ama Ocak kapıya dayandı benımde amelıyat tarıhım yaklastı :)
beklenen gun cabuk gelıyor cabuk..anlamıyor bıle ınsan..
ha gercı bunda anlıyor ınsan ama olsun :) 17 mayıs ı gorceeeezzz hemde şıp dıye :))))
cekhu dedıydı dersınız
bu şafak sayar yine düzgün olmadı ama neyse şimdi ben kaçar kızlar size iyi muhabbetler....yarın görüşürüz....ıcan yazarsa anketi de yaparız..öpüyorum hepinizi..ruyalarınızda askerlerinizi görün :)))
sen niye ameliyat olcaksın burnundan canım?benimde olduğum 1 hafta oldu :)
anket mı?ben kacırmısım o muhabbetı?ne anketı?
ıyı geceler canım :)
ay amiiiinnn insallah
bu arada cekhucum geçmiş olsun :))
canım icanın tezi için çalışan kadınlarda ayrımcılıkla ilgili anket yapması gerekiyormuş;biz de dedkik yaz sorularını yardım edelim sana...o yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?