kızlar öle bişey mi var ya :s benim erkek arkadaşım burdurdan sakaryaya gelcek pazar sabah kıbrısa gitçek ama onun da öle imza atması gerekiyo mu ki
kızlar öle bişey mi var ya :s benim erkek arkadaşım burdurdan sakaryaya gelcek pazar sabah kıbrısa gitçek ama onun da öle imza atması gerekiyo mu ki
acaba bütün askerlerin yemin töreni 31'inde mi olucak? aşkım da 7 ocak dedi ama?
kızlar yaaa sevgılım gıttıgınden berı hıc bu kadar mutlu olmamıstım :))))
suan o kadar mutluyum kı sıze anlatamam :)))
sesı o kadar guzel gelıyordu kı :) o kadar ıyıydı kı :))) hemde 2 kere aradı :) ıcım ıcıme sıgmıyor resmen :) suratımda komık bır gulumseme :)))))
benı oraya cagırması..gelmemı ıstemesı..yanı bu sevgılım mı :)))) ınanamıyorum benden boyle bır sey ıstemesıne :))))) orada gokhan dıye bır arkdas edınmıs :) askerlık arkdası :))))) onu anlatıyor banaaaa :) yaaa bılıyor musun ezıne de gar varmıs,dedı evet askım var gorduk bız gecerken dedım..gokhan ın kız arkdası geldı de gunubırlık oradan bılıyorum dedı.. :))) sen dedı gelırsen eger rahat olur senın ıcın dıyor bana :)))))) cok komık cocuk bu ya :))))) sen dedım merak etme ben ya 1ınde ya da 2 sınde mutlaka oradayım bıtanem dedım,daha da yuzu guldu :)))) ay ben sevdım bu askerlıgı
kızlar yaaa sevgılım gıttıgınden berı hıc bu kadar mutlu olmamıstım :))))
suan o kadar mutluyum kı sıze anlatamam :)))
sesı o kadar guzel gelıyordu kı :) o kadar ıyıydı kı :))) hemde 2 kere aradı :) ıcım ıcıme sıgmıyor resmen :) suratımda komık bır gulumseme :)))))
benı oraya cagırması..gelmemı ıstemesı..yanı bu sevgılım mı :)))) ınanamıyorum benden boyle bır sey ıstemesıne :))))) orada gokhan dıye bır arkdas edınmıs :) askerlık arkdası :))))) onu anlatıyor banaaaa :) yaaa bılıyor musun ezıne de gar varmıs,dedı evet askım var gorduk bız gecerken dedım..gokhan ın kız arkdası geldı de gunubırlık oradan bılıyorum dedı.. :))) sen dedı gelırsen eger rahat olur senın ıcın dıyor bana :)))))) cok komık cocuk bu ya :))))) sen dedım merak etme ben ya 1ınde ya da 2 sınde mutlaka oradayım bıtanem dedım,daha da yuzu guldu :)))) ay ben sevdım bu askerlıgı
Allah bozmasın hayatım mutluluğunu :)))
bu arada ezine hangi ezine?ben de çanakkaledeyim de..gerçi orda tern yolu iç hatırlamıyorum..
merhaba kızlar. bütün asker yolu bekleyenlere allahtan sabır diliyorum. tabi kendime de.
merhaba kızlar. bütün asker yolu bekleyenlere allahtan sabır diliyorum. tabi kendime de.
yerim seniee heycan varmı cumaya bişey kalmadı 1 güncük canım yaa ne çok seviyoruz bu adamları anlıyorum seni bende konuşunca büle oluyorum allahım ayırmasın cümlemizii:98:
yaaa ama öle olmasın yaa öyle olursa beraber kalamayızz ühüüüü
kızlar yeni bir terim öğrendim
caniboni
şafak vaktine daha çok var demekmiş
ah olmaz mı canım :)))) cok mutluyum coooooooookkk :))))) kıyamam o da gun sayıyormus :)))) bana anlatıyor bı de gun saydıgını :))) peeeehhhh dedım kıme ne anlatıyorsun seeennn mehtap 1 dedım koptu zaten :)))))))))))
ben hıc bu kadar mutlu olmamıstım vallahı :) cok neselıydı :) hep boyle olsun canımı yesın :)))) deeermısım :))))
kızım vallahı anlasınlar kıymetımızı yaaaa :))))
ah olmaz mı canım :)))) cok mutluyum coooooooookkk :))))) kıyamam o da gun sayıyormus :)))) bana anlatıyor bı de gun saydıgını :))) peeeehhhh dedım kıme ne anlatıyorsun seeennn mehtap 1 dedım koptu zaten :)))))))))))
ben hıc bu kadar mutlu olmamıstım vallahı :) cok neselıydı :) hep boyle olsun canımı yesın :)))) deeermısım :))))
kızım vallahı anlasınlar kıymetımızı yaaaa :))))
Kalbim isminin şeklini almış,aklım aralıksız heceliyor seni.Nasıl anlatsam;boşuna bu yazma çabalarım,sözlüklerde arıyorum ama karşılığın yok senin,binlerce anlam sözlerin ve emsalsiz hislerimin ortak tanımı gözlerin;
Her baktığında şehrin sustuğu,şiir şiir yazdığım gözlerin...Ezberliyorum seni;kendi kendine düşündüğünde her defasında ellerini dudaklarına götürmeni heycanlı bir film gibi seyrediyorum...
Siyah-Beyaz nostalji filmlerinin bu kadarda olmaz dedirten aşkını yaşıyorum...
Gözlerinin harelerinde yaşlanmayı ve çehrendeki ince çizgilerde bir ömür huzurla yaşamayı diliyorum...
Sen benim benliğimin özü;yüreğimin kitabının'seni seviyorum'başlıklı önsözüsün...
KIZLAAR AŞKIMA YAZDIM NASILL:)?
ay canım benim ya ne güzeeel
daha bizimkine 2 hafta var
dur bende cuma bakiyim bana tavırlarına anlamışmı gıymetimibenimkininde sesi iyidi bugün bu arada na bir şiir yazmıştım durun aha şuraya kopyaliyim sizde yorum yazın acemi şairinize tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?