337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar öle bişey mi var ya :s benim erkek arkadaşım burdurdan sakaryaya gelcek pazar sabah kıbrısa gitçek ama onun da öle imza atması gerekiyo mu ki

valla benim eşim de burdurda o da ankaraya gelicek, pazar akşam da Kıbrısa gidecek.
zaten izinli oluyorlar canım onu söylerler bi sıkıntı olmaz..

canım özeline bakar mısın?

kızlar öle bişey mi var ya :s benim erkek arkadaşım burdurdan sakaryaya gelcek pazar sabah kıbrısa gitçek ama onun da öle imza atması gerekiyo mu ki

yok canım o başka o yol izni oluyo başka bişey. bu benim dediğim evci izni ya kein bi bilgisi olan please söylesin

Allah bozmasın hayatım mutluluğunu :)))
bu arada ezine hangi ezine?ben de çanakkaledeyim de..gerçi orda tern yolu iç hatırlamıyorum..

yerim seniee heycan varmı cumaya bişey kalmadı 1 güncükcanım yaa ne çok seviyoruz bu adamları anlıyorum seni bende konuşunca büle oluyorum allahım ayırmasın cümlemizii:98:

yerim seniee heycan varmı cumaya bişey kalmadı 1 güncükcanım yaa ne çok seviyoruz bu adamları anlıyorum seni bende konuşunca büle oluyorum allahım ayırmasın cümlemizii:98:

ah olmaz mı canım :)))) cok mutluyum coooooooookkk :))))) kıyamam o da gun sayıyormus :)))) bana anlatıyor bı de gun saydıgını :))) peeeehhhh dedım kıme ne anlatıyorsun seeennn mehtap 1 dedım koptu zaten :)))))))))))
ben hıc bu kadar mutlu olmamıstım vallahı :) cok neselıydı :) hep boyle olsun canımı yesın :)))) deeermısım :))))
kızım vallahı anlasınlar kıymetımızı yaaaa :))))

ay canım benim ya ne güzeeel
daha bizimkine 2 hafta var

dur bende cuma bakiyim bana tavırlarına anlamışmı gıymetimibenimkininde sesi iyidi bugün bu arada na bir şiir yazmıştım durun aha şuraya kopyaliyim sizde yorum yazın acemi şairinize tamam mı

Kalbim isminin şeklini almış,aklım aralıksız heceliyor seni.Nasıl anlatsam;boşuna bu yazma çabalarım,sözlüklerde arıyorum ama karşılığın yok senin,binlerce anlam sözlerin ve emsalsiz hislerimin ortak tanımı gözlerin;
Her baktığında şehrin sustuğu,şiir şiir yazdığım gözlerin...Ezberliyorum seni;kendi kendine düşündüğünde her defasında ellerini dudaklarına götürmeni heycanlı bir film gibi seyrediyorum...
Siyah-Beyaz nostalji filmlerinin bu kadarda olmaz dedirten aşkını yaşıyorum...
Gözlerinin harelerinde yaşlanmayı ve çehrendeki ince çizgilerde bir ömür huzurla yaşamayı diliyorum...
Sen benim benliğimin özü;yüreğimin kitabının'seni seviyorum'başlıklı önsözüsün...
KIZLAAR AŞKIMA YAZDIM NASILL:)?

Son düzenleme:

gerçekten sen mi yazdın??
mükemmel olmuş yaa
çok yeteneklisin canım tebrik ederim yüreğine sağlık:81:

ay canım benim ya ne güzeeel
daha bizimkine 2 hafta var

olsun canım bak goreceksın o gun jet hızıyla gelecek :) bır de bakmıssın yarın yola cıkıyorsun :)))) bu yuzden ıste bana gunler cok cabuk gecıyormus gıbı gelıyor :)))))

dur bende cuma bakiyim bana tavırlarına anlamışmı gıymetimibenimkininde sesi iyidi bugün bu arada na bir şiir yazmıştım durun aha şuraya kopyaliyim sizde yorum yazın acemi şairinize tamam mı

ay seslerı ıyı oldu mu morallerı ıyı oldu mu gerısı bos vallahı ya :))))
yaaa bı de laf aramızda bugun annelerını aramamıstı aksamustu konustuk annesıyle..ama benı sabah aradııııı hatta aksam da aradııııı abbooowwww cok ayıp yaaa bı de bebııısss dıye actı telefonu aşk böcüğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kızlarrr size bi şarkı armağan ediyim ogün sanlısoy=saydım süper herkes dinlesinn link nasıl atılıo bilmediğim için şarkının ismini yazdım sadece kısmayın bana emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…