- 18 Ağustos 2009
- 5.506
- 4.658
- 698
Kalbim isminin şeklini almış,aklım aralıksız heceliyor seni.Nasıl anlatsam;boşuna bu yazma çabalarım,sözlüklerde arıyorum ama karşılığın yok senin,binlerce anlam sözlerin ve emsalsiz hislerimin ortak tanımı gözlerin;
Her baktığında şehrin sustuğu,şiir şiir yazdığım gözlerin...Ezberliyorum seni;kendi kendine düşündüğünde her defasında ellerini dudaklarına götürmeni heycanlı bir film gibi seyrediyorum...
Siyah-Beyaz nostalji filmlerinin bu kadarda olmaz dedirten aşkını yaşıyorum...
Gözlerinin harelerinde yaşlanmayı ve çehrendeki ince çizgilerde bir ömür huzurla yaşamayı diliyorum...
Sen benim benliğimin özü;yüreğimin kitabının'seni seviyorum'başlıklı önsözüsün...
KIZLAAR AŞKIMA YAZDIM NASILL:)?
olsun canım bak goreceksın o gun jet hızıyla gelecek :) bır de bakmıssın yarın yola cıkıyorsun :)))) bu yuzden ıste bana gunler cok cabuk gecıyormus gıbı gelıyor :)))))
gerçekten sen mi yazdın??
mükemmel olmuş yaa
çok yeteneklisin canım tebrik ederim yüreğine sağlık:81:
kııııııızzzzzzz yumiiiiii naptın senmuhtesem olmus muhtesem..ellerine saglık..
ben kı şiir sevmem :) bayıldııımmmm bayıldııımmmm
evet canım haklısın bundan 1 yıl önce yeter artık zaman geçse de evlensek diyordum..
bi baktık zaman da geçti evlendik de aynı evde yaşamaya başladık da..
yani sayılı gün geçiyor, zaman çok kıymetli aslında çabucak akıveriyor..
iyi değerlendirmek lazım her anını saniyesini..
selam kızlarr nasılsınz bakalm..sınavlarm oldugundan pek gıremıyorum sıkneler yapıyosunz bakalm gorusmeyeliii
Kalbim isminin şeklini almış,aklım aralıksız heceliyor seni.Nasıl anlatsam;boşuna bu yazma çabalarım,sözlüklerde arıyorum ama karşılığın yok senin,binlerce anlam sözlerin ve emsalsiz hislerimin ortak tanımı gözlerin;
Her baktığında şehrin sustuğu,şiir şiir yazdığım gözlerin...Ezberliyorum seni;kendi kendine düşündüğünde her defasında ellerini dudaklarına götürmeni heycanlı bir film gibi seyrediyorum...
Siyah-Beyaz nostalji filmlerinin bu kadarda olmaz dedirten aşkını yaşıyorum...
Gözlerinin harelerinde yaşlanmayı ve çehrendeki ince çizgilerde bir ömür huzurla yaşamayı diliyorum...
Sen benim benliğimin özü;yüreğimin kitabının'seni seviyorum'başlıklı önsözüsün...
KIZLAAR AŞKIMA YAZDIM NASILL:)?
herkese selam kızlar napıonuz baklım gunler gecıoo ya wala saka makabende fazla gıremıorumm yaa tez flan baya yogununm buaralar ama fırsat buldukca bıseyler yazmasamda yınde alıoorumm hberlerınızı
ŞİMDİ ASKIMLA KONUSTUMDA CANIM COK SIKILDI YA SESI COK DURGUNN GELIODUU BISEYMI OLDU CANIN BISEYEMI SIKILDI DEDIM YOK HAYATIMM SESIM KISILDI SADECE DEDI AMA AKLIM KALDII WALA BI KOTUU OLDUMKI YAAAAAAAA
bugun bıde carsaflarını degıstırmısler oo tertemız msııl mısıl uyucak bebım bnm
topıgımızın bebegıı olmuss hayırıı olsun allah analı babalı buyutur ıns
walla ben çok beğendim...ellerine sağlık..zaten önemli olan ne hissettiğin..şiiir yazmayı düşünmüş olman bile muhteşem bişey..
sıkma canını tatlım cidden sesi kısılmıştır hem yorgundur da o kadar sesi kısıldıysa....ne kadar söylememeye çalışsalar da bir şekilde ağızlarından kaçıyor zaten sıkıntıları varsa...
sana da kolay gelsin bu arada inşallah çok çabuk hazırlarsın tezini..
yumicim hakikaten yüreğine sağlık sevgi ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi :) senin ki kıymetini bilsin :97:
saol bebekım ya ıste bı hafta ıcınde teslım etmem gerekıoo resmen bas belasıı bısey ya bıde uygulama oalrak anket faln yapıorumm ama ıı oldu ıı wala onla ugrasmaktann waktın nasıl gectıgını anlamıormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?