337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarr nasılsınz bakalm..sınavlarm oldugundan pek gıremıyorum sık neler yapıyosunz bakalm gorusmeyeliii

kııııııızzzzzzz yumiiiiii naptın sen muhtesem olmus muhtesem..ellerine saglık..
ben kı şiir sevmem :) bayıldııımmmm bayıldııımmmm

olsun canım bak goreceksın o gun jet hızıyla gelecek :) bır de bakmıssın yarın yola cıkıyorsun :)))) bu yuzden ıste bana gunler cok cabuk gecıyormus gıbı gelıyor :)))))

evet canım haklısın bundan 1 yıl önce yeter artık zaman geçse de evlensek diyordum..
bi baktık zaman da geçti evlendik de aynı evde yaşamaya başladık da..
yani sayılı gün geçiyor, zaman çok kıymetli aslında çabucak akıveriyor..
iyi değerlendirmek lazım her anını saniyesini..

bende daha dun gıbı hatırlıyorum okuluna gıdıp mezun oldu belgesını harıl harıl alıp oradan askerlık subesıne kosturdugumuz gunlerı...
ooo gıttı de 11 gun gectı,yemın torenıne gıdıyoruz :)
bugun bu yuzden de moralım cok yuksek galıba :))))))

walla ben çok beğendim...ellerine sağlık..zaten önemli olan ne hissettiğin..şiiir yazmayı düşünmüş olman bile muhteşem bişey..

safımuuuuuuuu
enıste ne alemde?hala aynı ınat mı?gelme mı dıyor sana?
kız bak vallahı soyle onaaaa oraya gelırsem kulaklarını cekerım enıstenın:)))

sizin yazdıklarınız var da allahtan onlarla seviniyorum...bugün konuşamadık biz bitanemle aramadı hala yemin törenine de gidemiyorum offf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar ben az bıraz kacıyorum...banyo falan yapıcam bır de gunlugumu yazayım :))))
opuyorum hepınızı kocaman kocamaaaaaaannnn

gunler gecıyor yahu

herkese selam kızlar napıonuz baklım gunler gecıoo ya wala saka maka bende fazla gıremıorumm yaa tez flan baya yogununm buaralar ama fırsat buldukca bıseyler yazmasamda yınde alıoorumm hberlerınızı
ŞİMDİ ASKIMLA KONUSTUMDA CANIM COK SIKILDI YA SESI COK DURGUNN GELIODUU BISEYMI OLDU CANIN BISEYEMI SIKILDI DEDIM YOK HAYATIMM SESIM KISILDI SADECE DEDI AMA AKLIM KALDII WALA BI KOTUU OLDUMKI YAAAAAAAA
bugun bıde carsaflarını degıstırmısler oo tertemız msııl mısıl uyucak bebım bnm
topıgımızın bebegıı olmuss hayırıı olsun allah analı babalı buyutur ıns

sıkma canını tatlım cidden sesi kısılmıştır hem yorgundur da o kadar sesi kısıldıysa....ne kadar söylememeye çalışsalar da bir şekilde ağızlarından kaçıyor zaten sıkıntıları varsa...
sana da kolay gelsin bu arada inşallah çok çabuk hazırlarsın tezini..

yumicim hakikaten yüreğine sağlık sevgi ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi :) senin ki kıymetini bilsin :97:

saol bebekım ya ıste bı hafta ıcınde teslım etmem gerekıoo resmen bas belasıı bısey ya bıde uygulama oalrak anket faln yapıorumm ama ıı oldu ıı wala onla ugrasmaktann waktın nasıl gectıgını anlamıormm

anketini yaz burda destek olalım sana :)
ciddiyim bu arada

yumim ve cekhumm yarın sınavım var ondan dedm kzlara bı yazıyım bakıyım nasıllar ama ılgılenemedm szlee buyuzden bebıslerm askerm ıyı kzlar hala aynı inat valla gelme tek basına bılmedıgın sehır dıyo baska bısey demıyo amaan gunler geciiyy kızlar şafak 145

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…