337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben yavaştan uyuyorum,hepinizi öptüm şafak 144

ıyı geceler canımm
ruyanda askerını gor ınsallah
ay evet 144 safaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk

gunler cabuk gecıyor dıyorum da ınanmıyorsunuzbır oncekı sayfaya bakın 145 dıye gobek atıyordum sımdı 144 oldu tey tey tey

canlarım bende yatıyorum...
cok yoruldum bugun :112:
ıyı geceler hepınızeeee ruyalarınız askerlerinizle olsun hep :98:

Benim nişanlım 13 ünde teslim oldu teeee Allahın mardini olduğu için o yüzden 145

Herkese günaydıııın birtanemin sesiyle uyandım gene sabah 6da çok özlemiş günlük tutuyomuş bu arada gelince okutucakmış bende tutuyorum ama söylemedim süpriz olsun, benim sözlümde mardinde anafartalar 12sinde teslim oldu ve 3 gün erken çıkıcak mardinden istanbula 3 gün veriyolarmış yani 15 mayısda burda inşş

günaydın kızlaaar
benim askerimin dün akşam belli olmuş alelacele aradı beni
dogru düzgün konuşamadık da çok sıra varmış
istanbul pendik olmuş denizci olarak
orada askeri olan var mı???? nasıl bi yer bilgisi olan varmı??
hepinize tşk ederim şimdiden
devamlı okuyorum yazdıklarınızı

bu arada şafak 144 yuppiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar merhaba benim askerimin yemin töreni bir hafta önceye alınmış 7 ocaktı ama şimdi haftaya cuma olacak 31 aralıkta

yüreğim seni ço ksevdi mükemmel bi kitap canım bende okudum çok da ağladım...mutlaka seni de ağlatır..zaten canan tan ın bütün kitapları çok iyi eroinle dans ı da tavsiye ederim

ewt ya o kitabı bendeokudum mükemmel ya ağladım epey aşkımla küsmüştük ağlaya ağlaya okudum süper bi kitap

günaydın bebişler askeri arayan varmı bugun bakalımm bnmkı 7 de aradı ama 1 dk konuşabldk iştimaya çıkıomşlarr dedim aşkm iştimaya çıkacagınımı bildiriosunn alıştrdın dıo ben sivil hayatta da zaten asker gibiyıdm sayende hiç zorlanmıorum hayatım dioo koptumm snrada kapadık zatenn

Hoşgeldin aramıza ahh benim aşkımda keşke istanbula gelse usta birliğinde ne güzeeel olurdu,cnm istanbuldaki askerlik rahat olur tahminimce merak etme sonuçta risksiz bi yer

Sizde bizim gibiymişsiniz ozaman bizde banyoya girerken bile haber veriyoduk birbirimize ve aylık 3bin mesajı bitiriyoduk

Günaydın kızlar...
Dün aramadı arayamadı kuzucum kartı yok çünkü oooffffff offfffff :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…