şimdi telefon bana bakıyoo ben telefona arayacağı saatleride bildiğim için iş yerinde çantamda duruyo eve gidince çıkarıyorum yapışık ikizler gibiydik telle evet cnm
benimde mehtapla şafak mayıs ayı...Gitmemizi istemedi gelmeyin daha kötü olurum benide düşünün aşkım zor alışıyorum yokluğuna 1 gün görücem sonra gene gidiceksiniz dedi
ÇoK ÖzlediMMMMMMMMM ÇoKKKKKKKKKKKKKKKKKK:95::95::95::95::95::95:
aynen yaa telefonu çıkarmıorum çantamdan hattaa şarjı bile aşkım gittiğinden beri ya 1 ya 2 kere doldurdum oda tam bıtmedi hee aşkm varken hergun takardım hatta tel şarja takılı bi şeklde konuşurduk herkes dalga gecerdi o telefonu kulagına bantla bari kolun arımasın derdilerBıde şu halimize bak yaa 5 yıl sonra 5 ay ayrılık hiç iyi olmadı bu yaaa çookk özlüorummm
Beni anlatıyosuuun resmen ayyannem gelip odanın kapısını açardı heh bizimki gene telde deyip kapatırdı vayy bee ne hallere kaldık yaa günde 1 kere arasalar göbek atıyoruz....:85::85:
beni anlatıyosuuun resmen ayyAnnem gelip odanın kapısını açardı heh bizimki gene telde deyip kapatırdı vayy bee ne hallere kaldık yaa günde 1 kere arasalar göbek atıyoruz....:85::85:
Beni anlatıyosuuun resmen ayyannem gelip odanın kapısını açardı heh bizimki gene telde deyip kapatırdı vayy bee ne hallere kaldık yaa günde 1 kere arasalar göbek atıyoruz....:85::85:
aynen yaa wallaa bızımde öle cnm mayısa kadar nasıl özlıcez varyaaaAma dıo sana geldgm gunu sölemicem pat dıe karsına cıkıcm dıo bende dedım şafak sayıyorum hayatım nezaman gelecegını bılırım Senı aramazsam nrden bılıcen dıo o gunu iple cekıorum doya doya sarılcm sana dıoo ufffffffffffff yaaaaaa :85::85:
Bişey sorcam kızlar yaa ben gidemiycem yemin törenine kayganamgil gider sanırım ben ne göndersem aşkımcıma mektup yazsam okurlar falan valla sapıtır döver ordakileri yazmasan bekliycek benden bişey bende olsam beklerdim ne gönderiyim sizce süvetermi örsem asker yeşili
bişey sorcam kızlar yaa ben gidemiycem yemin törenine kayganamgil gider sanırım ben ne göndersem aşkımcıma mektup yazsam okurlar falan valla sapıtır döver ordakileri yazmasan bekliycek benden bişey bende olsam beklerdim ne gönderiyim sizce süvetermi örsem asker yeşili
aynen öyle valla bir telefonu bile böyle saatlerce hatta günlerce bekleyeceksin deseler inanmazdım :)
ama seslerine bile hasret kalıyoruz resmen..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy gelsin artık mayıs ayı
[ı]aynen öyle valla bir telefonu bile böyle saatlerce hatta günlerce bekleyeceksin deseler inanmazdım :)
ama seslerine bile hasret kalıyoruz resmen..
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy gelsin artık mayıs ayı[/ı]
evet ya annem dıokii ii oldu size gelncede evlenceksınız radyasyondan kurtuldunuzdaha ne istiosun dıo bana ben radyosyona razıydım yaaa gtmeseydı
soğuk bir kış günü gittiler yanımızdan sıcak bir bahar sabahı gelsin güneşlerimiz :97::97:
ne gönderiyim yardım lütfen kızlar???
*sea* kuzum senn nişanlında piyadeydi sanırım ve maşallah konuşabiliyosunuz yemin töreni 7ocak değilmi bi arkadaş 31aralığa alınmış yazmış ama bilgin varmı???
beni waryaa 2 saatt aramasın kıyameti koparırdım beni neden aramıosun dıe ki işi var bılıorum ama yınede kavga cıkarırdım şmdi bi kere arasa rahatlıorum ne biçim insanmışım ben neler yapmışım çocuga yaaa
Soğuk bir kış günü gittiler yanımızdan sıcak bir bahar sabahı gelsin güneşlerimiz :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?