337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şimdi telefon bana bakıyoo ben telefona arayacağı saatleride bildiğim için iş yerinde çantamda duruyo eve gidince çıkarıyorum yapışık ikizler gibiydik telle evet cnm

aynen yaa telefonu çıkarmıorum çantamdan hattaa şarjı bile aşkım gittiğinden beri ya 1 ya 2 kere doldurdum oda tam bıtmedi hee aşkm varken hergun takardım hatta tel şarja takılı bi şeklde konuşurduk herkes dalga gecerdi o telefonu kulagına bantla bari kolun arımasın derdiler Bıde şu halimize bak yaa 5 yıl sonra 5 ay ayrılık hiç iyi olmadı bu yaaa çookk özlüorummm

benimde mehtapla şafak mayıs ayı... Gitmemizi istemedi gelmeyin daha kötü olurum benide düşünün aşkım zor alışıyorum yokluğuna 1 gün görücem sonra gene gidiceksiniz dedi

aynen yaa wallaa bızımde öle cnm mayısa kadar nasıl özlıcez varyaaa Ama dıo sana geldgm gunu sölemicem pat dıe karsına cıkıcm dıo bende dedım şafak sayıyorum hayatım nezaman gelecegını bılırım Senı aramazsam nrden bılıcen dıo o gunu iple cekıorum doya doya sarılcm sana dıoo ufffffffffffff yaaaaaa :85::85:

Bizde aynıydık kızlar ama şimdi nasılım saat 19-20 arası cep ve ev telefonu yanımda annem ooooo telefonları ikiledin diyo

Beni anlatıyosuuun resmen ayy annem gelip odanın kapısını açardı heh bizimki gene telde deyip kapatırdı vayy bee ne hallere kaldık yaa günde 1 kere arasalar göbek atıyoruz....:85::85:

Bişey sorcam kızlar yaa ben gidemiycem yemin törenine kayganamgil gider sanırım ben ne göndersem aşkımcıma mektup yazsam okurlar falan valla sapıtır döver ordakileri yazmasan bekliycek benden bişey bende olsam beklerdim ne gönderiyim sizce süvetermi örsem asker yeşili

Beni anlatıyosuuun resmen ayy annem gelip odanın kapısını açardı heh bizimki gene telde deyip kapatırdı vayy bee ne hallere kaldık yaa günde 1 kere arasalar göbek atıyoruz....:85::85:

hepsi aynı evdekilerin off off bi düzelmedi k<faları

beni anlatıyosuuun resmen ayy Annem gelip odanın kapısını açardı heh bizimki gene telde deyip kapatırdı vayy bee ne hallere kaldık yaa günde 1 kere arasalar göbek atıyoruz....:85::85:

evet ya annem dıokii ii oldu size gelncede evlenceksınız radyasyondan kurtuldunuz daha ne istiosun dıo bana ben radyosyona razıydım yaaa gtmeseydı

aynen öyle valla bir telefonu bile böyle saatlerce hatta günlerce bekleyeceksin deseler inanmazdım :)
ama seslerine bile hasret kalıyoruz resmen..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy gelsin artık mayıs ayı

Süprizlere bayılır zaten ben dedim gitmeden önce habersiz geliceksin sen dimi diyede yoo nerden çıkardın aşkım onu haber vermeden gelinirmi ama kapı çalıo bigün bi bakıosun ben duturyorum karşında şimdi benim suçum var mı bunda diodu evet tatlım çoook özlicezzz o kesin

NURBUR içlik ör sen asker yeşili :)
yatarken yürüken koklasın koklasın dursun

asker yeşilinden nefret edeceklr geldklerınde varyaaa

aynen öyle valla bir telefonu bile böyle saatlerce hatta günlerce bekleyeceksin deseler inanmazdım :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy gelsin artık mayıs ayı

Soğuk bir kış günü gittiler yanımızdan sıcak bir bahar sabahı gelsin güneşlerimiz :97::97:

[ı]aynen öyle valla bir telefonu bile böyle saatlerce hatta günlerce bekleyeceksin deseler inanmazdım :)
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy gelsin artık mayıs ayı
[/ı]

beni waryaa 2 saatt aramasın kıyameti koparırdım beni neden aramıosun dıe ki işi var bılıorum ama yınede kavga cıkarırdım şmdi bi kere arasa rahatlıorum ne biçim insanmışım ben neler yapmışım çocuga yaaa

evet ya annem dıokii ii oldu size gelncede evlenceksınız radyasyondan kurtuldunuz daha ne istiosun dıo bana ben radyosyona razıydım yaaa gtmeseydı

ya konussakta kabahat evdekiler de herşeye karışıyolar

Ne gönderiyim yardım lütfen kızlar???
*SeA* kuzum senn nişanlında piyadeydi sanırım ve maşallah konuşabiliyosunuz yemin töreni 7ocak değilmi bi arkadaş 31aralığa alınmış yazmış ama bilgin varmı???

evet cnm piyade ama agrıda oldugunda daha rahat en az 2 kere arayabılıo çok şükürr ama 7 ocakta yemin töreni bi deişiklk yok hoş olsada farketmez ben nede olsa gidemicem yerlerimi ayırtmştık kızdı bize iptal ettrdi ne işinz var agrıda dedii Bekleyın mayısa kadar dedi sinirli boğam benimm O kızınca ben nasıl susuorum hala kndıme inanamıorum yaaa normalde olacak varyaaa

Yaaa Deniz nasıl bir insanmışsın sen
canım yaaa bu konularda hepimiz aynıyız...
aramasın sormasın hemen triplere bağlanıyoruz.ama böyle zamanlarda anlaşılıyor işte neler çektirdiğimiz :)
aman boşver biz nasıl olsa onları odun seviyoruz onlarda bizi böyle sevsinler hemşo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…