337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Hoşgeldin aramıza ahh benim aşkımda keşke istanbula gelse usta birliğinde ne güzeeel olurdu,cnm istanbuldaki askerlik rahat olur tahminimce merak etme sonuçta risksiz bi yer

cnm benm istanbul o kdr rahatdepil zorla arıyo beni 3 günde bir felan sanmayın istanbul rahat

günaydın kızlarrr.. nasılsınız bugün bende bavulumu topladım akşam antalya yolcusuyum aşkımın yanına gidiyorummmm

Pazar günü istemişler kart bugün perşembe artık nerden gidiyosa bu kartlar birliğe bilemiyorum zaten demişti aşkımcım arayamam belki 2-3 gün diye ama oofffff ayyyy ne bilim zooorrrrrrrr

cnm benm istanbul o kdr rahatdepil zorla arıyo beni 3 günde bir felan sanmayın istanbul rahat

Anladım cnm ama şu yönden iidir sonuçta risk olmayan bi yer içi rahat eder yani bekleyenin,bende istanbuldayım ya hani tek gelmesini istediğim yer burası :97: off ama çok zor ve düşük bi ihtimal hatta direk imkansız

günaydın kızlarrr.. nasılsınız bugün bende bavulumu topladım akşam antalya yolcusuyum aşkımın yanına gidiyorummmm

Oooohhh ne güzel canım hayırlısıyla gidin gelin yemin törenine giden arkadaşlar ve tadını çıkarın burayada sakın canınız sıkkın dönmeyin

Cnm çok sevindim senin adına ayy ne güzel yaa doya doya sarıl aşkına 1 dk bile bırakma o 1 dk bile çok önemliymiş meğersem

Oooohhh ne güzel canım hayırlısıyla gidin gelin yemin törenine giden arkadaşlar ve tadını çıkarın burayada sakın canınız sıkkın dönmeyin

inşallah tatlım şimdi mutluyum ama nasıl onun yanından ayrılıp dönücem onu düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum ve ağlamayın dönüşte yanlarında güç verin onlarada bomba gibi dönün:79:

sizde bizim gibiymişsiniz ozaman bizde banyoya girerken bile haber veriyoduk birbirimize ve aylık 3bin mesajı bitiriyoduk

aynen öle cnm banyoya gırerken bıle hayatım bnyoya gırıorum ararsan açamayabılırım dıoduk bırbırımıze ne bedava msj kalıodu ne bedava dk :) her ay sınırı aşıodukk Ama şmdi gunde 2-3 kere konuşmk cok zor gelıo cnm yaaaa

ewt ya o kitabı bendeokudum mükemmel ya ağladım epey aşkımla küsmüştük ağlaya ağlaya okudum süper bi kitap

evet çok güzel bir kitap bende bayılmıştım:)
hatta aşkıma bölüm bölüm anlatıyordum bak şimdi bu oldu şu oldu falan diye..
ama sona gelince yıkılıyor insan....

Şimdi telefon bana bakıyoo ben telefona arayacağı saatleride bildiğim için iş yerinde çantamda duruyo eve gidince çıkarıyorum yapışık ikizler gibiydik telle evet cnm

kesinlikle katılıyorum ve ağlamayın dönüşte yanlarında güç verin onlarada bomba gibi dönün:79:

aynen yaa biz gidemıoruz gidenler çok şanslı aşkımla ne hayaller kuruoduk yemin törenine de gidecektim oda dört gözle bekleyecekti ama kısmet olmadımı olmuo işte taaa agrı dogu beyazıta gönderdiler aşkımı ve oda bnm oraya gtmemi istemediği için anne babasıda gidemıo yanii taaaaaaa mayıs ayında görücem aşkımııı :84:

offff ya aşkımın yanına bende gitmek isityorum ya ben ankarada o istanbuldayım yaaaaaaa

Benimde mehtapla şafak mayıs ayı... Gitmemizi istemedi gelmeyin daha kötü olurum benide düşünün aşkım zor alışıyorum yokluğuna 1 gün görücem sonra gene gidiceksiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…