[ı]ayy bak nasıl gözlerimde yıldızlar kalpler yanıverdi
Inşallah canım yaa inşallah o kavuşacağımız günler hemencecik gelir[/ı]
NURBUR-bence atkı al yada ör ama kesinlikle parfümünü boşalt üstüne
[ı]yaaa deniz nasıl bir insanmışsın sen
Canım yaaa bu konularda hepimiz aynıyız...
Aramasın sormasın hemen triplere bağlanıyoruz.ama böyle zamanlarda anlaşılıyor işte neler çektirdiğimiz :)
aman boşver biz nasıl olsa onları odun seviyoruz onlarda bizi böyle sevsinler hemşo[/ı]
Atkı örmüştüm ama bidaha örsem olurmuki ayyyyy ne bilim fikir kızlarrrr yardımmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95:
Hoşgeldin aramızaahh benim aşkımda keşke istanbula gelse usta birliğinde ne güzeeel olurdu,cnm istanbuldaki askerlik rahat olur tahminimce merak etme sonuçta risksiz bi yer
saol canım..ben ankaradayımm giderimm inşalah yanınaa tabi izin alabilirsemmmm :26:
saol canım..ben ankaradayımm giderimm inşalah yanınaa tabi izin alabilirsemmmm :26:
mina msjım geldimi özelden sana
Herkese günaydıııın birtanemin sesiyle uyandım gene sabah 6da çok özlemiş günlük tutuyomuş bu arada gelince okutucakmış bende tutuyorum ama söylemedim süpriz olsun, benim sözlümde mardinde anafartalar 12sinde teslim oldu ve 3 gün erken çıkıcak mardinden istanbula 3 gün veriyolarmış yani 15 mayısda burda inşş
OOOO Süper Kadıköy ay çok mutlu oldum seninde mardin demek:) evt inşallah 15 inde burdalar,bizimki öyle günlük falan hayatta tutmaz ağır abi:)ama bakalım belki bu 5 ayda azıcık yontulur,bu arada yemin törenine gidiyo musun biz gidicez 7 ocak sabah
Atkı önceden örmüştüm takvimde yaptırmıştım 12 fotolu giderken başka başka...???
yok canım malesef gelmemizi istemiyo kaynanamlarla beraber gidicektik ama gelmeyin zaten zor alışıyorum yokluğuna 1 gün görücem sonra gidiceksiniz dedi bizde kabul ettik mecburen, selam söyle mardine bendenOzaman bizim şafak 1 gün daha mı indi ya onu anlayamadım bi türlü :44:
Sölerim tüm mardine slmını,yok benim şafak 1 gün daha arttı16 Mayıs
evet kızlar bnmkıde söledi sen şafak say erkenden pat die karşına cıkıcam dediiidogu olunca yol izni var ondan uçakla gelecegnden 2 gün erken gelmş oluolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?