337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende gitmeden diyodum amaaaaannnn ohhh gitte bi burnun sürtsün bensizlik neymiş anla
Evetttttt çok iyi geldi bu ayrılık ben bittim yaaaaaa silgi misali sürtüne sürtüne hal kalmadı

aynen öle hemşo yaa Varya burnundan getırıodum bazen hele ben aradgmda meşgule verınce hadi verdi hemen aramaynca varya bittii oakşam ful kavgaa hee neoldu deniz hanım buldunmu belanı hadii bakalım kolay gelsinnnn o kavga ettiğimz vakıtler olsada şmdi aşkmlaa bolbol konuşablsem yaaaa

NURBUR Kadıköy'e katılıyorum arkadaşım.
bende gitmeden önce atkı örmüştüm ve parfümümü boca etmiştim üzerine.iyikide yapmışım yanında götürdü zaten sürekli sen kokuyorsun diyordu

Atkı örmüştüm ama bidaha örsem olurmuki ayyyyy ne bilim fikir kızlarrrr yardımmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95:

Resimlerinizden 2 3 tane çıkart gönder dycem ama çok mu klasik olur bide ben şunun için dedim parfümünü sıkabileceğin tarzda bi hediye olsun çünkü kokun ona şimdi ilaç gibi gelir

Hoşgeldin aramıza ahh benim aşkımda keşke istanbula gelse usta birliğinde ne güzeeel olurdu,cnm istanbuldaki askerlik rahat olur tahminimce merak etme sonuçta risksiz bi yer

saol canım..ben ankaradayımm giderimm inşalah yanınaa tabi izin alabilirsemmmm :26:

Atkı önceden örmüştüm takvimde yaptırmıştım 12 fotolu giderken başka başka...???

OOOO Süper Kadıköy ay çok mutlu oldum seninde mardin demek:) evt inşallah 15 inde burdalar,bizimki öyle günlük falan hayatta tutmaz ağır abi:)ama bakalım belki bu 5 ayda azıcık yontulur,bu arada yemin törenine gidiyo musun biz gidicez 7 ocak sabah

Yok canım malesef gelmemizi istemiyo kaynanamlarla beraber gidicektik ama gelmeyin zaten zor alışıyorum yokluğuna 1 gün görücem sonra gidiceksiniz dedi bizde kabul ettik mecburen, selam söyle mardine benden ozaman bizim şafak 1 gün daha mı indi ya onu anlayamadım bi türlü :44:

Atkı önceden örmüştüm takvimde yaptırmıştım 12 fotolu giderken başka başka...???

Askerde olunca böyle oluo işte bulamıosun ben şimdiden 14 şubatı düşünmeye başladım yaa.. ozaman şöyle yap cnm swit al sen fermuarlı yada fermuarsız hem işinede yarycak bişey başkada aklıma valla bişey gelmio yaa

evet kızlar bnmkıde söledi sen şafak say erkenden pat die karşına cıkıcam dediii dogu olunca yol izni var ondan uçakla gelecegnden 2 gün erken gelmş oluolarrr

evet kızlar bnmkıde söledi sen şafak say erkenden pat die karşına cıkıcam dediii dogu olunca yol izni var ondan uçakla gelecegnden 2 gün erken gelmş oluolarrr

Usta birliğine geçsinler çıkış tarihleri bi tam belli olsunda hmen uçak bileti ayırttıralım diyo kayınpederim şimdiden uçak biletini düşünür olduk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…