337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Maşş cnm Tek tesellileri biziz zaten bizde olmasak gerçekten naparlardı yada biz napardık onlar olmasa ayy düşünemiorumm Özlediiiiimmm ööff

wallaa çok özledimm bide varya bılıomusunuz bız 5 yıldr beraberaberiz ve hiç teklemeden haftada en az 2 kere görüşerek ve gunde en az 3 saatt konuşarakk ve en az 200 msj cekerek bugune kadar geldkk ama sen kalk TSK bizim bütün özgürlüğümüze el koyy hakmı bu beeee :84:

onuda geçtim kardeşmde gttii askere ve uzun dönem ben nasıl dayancam bu hasreteee sıyırmazsam iidirrr kzlarrr :18:

en zoru da o zaten telefonuna bakıyorsun mesaj gelmemiş, arayan yok..

sen bi de kardeşini bekliyomussun, allah sabır versin

Cnm ya bide kardeş özlemi eklendi he ooff...geçicek ama sayılı gün sonucta hep öle derler ya...İşten eve gelince ilk 2 3 gün salak gibi telini aradım ya bagımlılık yapmıs resmen bende 4 senede gittiğinde anladım bizimde evlerimizin arası 15 dk fln haftada 3 4 kere görüstüğümüz oluodu..Allah ayırmasın inş gelsinlerde bi yanımıza gene gideriz tatlım özgürlüğümüzü geri alıcaz en kısa zamanda ellerinde çiçeklerle.... :97:

Bebişin annesi bugün girmedi hiç dimi kızlaar karar verdimi acaba nasıl söyleceğine bebişini babasına haber beklioruz

kızlarrr nasılsınız gece 24:00 da yolcuyum ayın 30 una alınmış yemin töreni.. ama daha hiç uyumadımm karnımda çok ağrıyor ( offf bugünde olmaz ki böle off yarın gözümün nurunu görücem Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım sakın üzülmeyin gidemiyoruz diye tamam mı onlarda biliyorlar ne kadar yanlarında olmak istediğinizi kanatsız melekler.. :93::93:

Şeker heyecandandır o geçer geçer gördüğün zaman tadını çıkar şimdiden bu bile güzel bi telaş

geçmiş olsun canım sevdiğini görünce geçer inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…