Tatlım inş hep böle hergün duy aşkının sesini
AŞKIM ARADI KZLARRR SESİNE KURBASN OLURUM BEE AMA BU AKŞAM BIDAHA ARAYAMAM AŞKIM HABERIN OLSUN BEKLEME DEDİEĞİTİM VARMŞ GEÇ BİTER HEMEN YATARIM DEDİİİ :95: BUNADA ŞÜKÜR BUGUN 2 KERE KONUŞTUK ÇOK ŞÜKÜRR YARABBİM SANA
SABAH BEKLİCEM ARAMANI DEDİM BNDEETEK TESELLİM GELINCE EVLENICEZ O AŞKIM DİO YOKSA BURASI ÇEKLCEK BİYER DEĞİL DEDİİ BEBEĞİM BENİM YAAA
Ben çıktım kızlar ii akşamlar yarın sabah görüşmek üzere hayırlı haberlerle
Evettt evet Allah Razı Olsun ne güzel dua ama hepimizi arasın sevdiceklerimiz hepimiz hergün konuşalım hemde saatlerce
Hala mutluluk tavan bende bide akşam arasaaaaa ALLAHHHHHHH
wallaa çok özledimm bide varya bılıomusunuz bız 5 yıldr beraberaberiz ve hiç teklemeden haftada en az 2 kere görüşerek ve gunde en az 3 saatt konuşarakk ve en az 200 msj cekerek bugune kadar geldkk ama sen kalk TSK bizim bütün özgürlüğümüze el koyy hakmı bu beeee :84:
onuda geçtim kardeşmde gttii askere ve uzun dönem ben nasıl dayancam bu hasreteee sıyırmazsam iidirrr kzlarrr :18:
wallaa çok özledimm bide varya bılıomusunuz bız 5 yıldr beraberaberiz ve hiç teklemeden haftada en az 2 kere görüşerek ve gunde en az 3 saatt konuşarakk ve en az 200 msj cekerek bugune kadar geldkk ama sen kalk TSK bizim bütün özgürlüğümüze el koyy hakmı bu beeee :84:
onuda geçtim kardeşmde gttii askere ve uzun dönem ben nasıl dayancam bu hasreteee sıyırmazsam iidirrr kzlarrr :18:
aminnn :)) benim sevgilim aramadı daha
kızlarrr nasılsınız gece 24:00 da yolcuyum ayın 30 una alınmış yemin töreni.. ama daha hiç uyumadımm karnımda çok ağrıyor( offf bugünde olmaz ki böle off yarın gözümün nurunu görücem Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım sakın üzülmeyin gidemiyoruz diye tamam mı onlarda biliyorlar ne kadar yanlarında olmak istediğinizi kanatsız melekler.. :93::93:
Ozaman hemen totem yapıoruz şimdi dualarımız seninle cnm :80:
Şeker heyecandandır o geçer geçer gördüğün zaman tadını çıkar şimdiden bu bile güzel bi telaş
yok tatlım her ay rutin ziyaretçimiz varya malumunuz o yüzden karnım ağrıyor.. tamda sırasıydıyola çıkacakken
kızlarrr nasılsınız gece 24:00 da yolcuyum ayın 30 una alınmış yemin töreni.. ama daha hiç uyumadımm karnımda çok ağrıyor( offf bugünde olmaz ki böle off yarın gözümün nurunu görücem Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün canlarım sakın üzülmeyin gidemiyoruz diye tamam mı onlarda biliyorlar ne kadar yanlarında olmak istediğinizi kanatsız melekler.. :93::93:
Ayy bende heyecandan zannettim anladım aman yaa tüüh
geçmiş olsun canım sevdiğini görünce geçer inşallah :)
valla bide bu çıktı şimdi pofff neyse yaa öleceğimi bilsem giderim aşkımın yanına dert mi bu onu görücem dimi kendi kendime moral verim belki geçer karın ağrım
Katılıorum cnm sana :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?