337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hmm o zaman başına hiç iş alma durduk yere, burnundan gelmesin o özel gün :97::97:

hmm o zaman başına hiç iş alma durduk yere, burnundan gelmesin o özel gün :97::97:

evet bende bunu sonra dan dusundum..ablası soyleyınce..
aslında hıc bellı olmaz..kızabılır de kızmayabılır de..herturlu rıskı alırım..ama bu rıskı almam..onun bana kızgın olmasını asla ama asla ıstemem..
bana zaten yemın torenınde nerede olacagını dun tarıf ettı..olur da yetısırsek..onu bulacagım yerı cok ıyı bılıyorum :) ne zaman cıkacak,nerede duracak vs..ıcerı gırdıgımde aranmam gerekmeyecek yanı :) belkı de yetısırız..ınsallah yanı..

Aradı aradı aşkımmmmm hayatımın anlamı yaşama sebebim aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ben de gidemiyorum yarınki yemin törenine
onun ailesi beni biliyor sorun o değil ama benim babam bilmiyor nasıl gideyim 6 saatlik yolu

ben de gidemiyorum yarınki yemin törenine
onun ailesi beni biliyor sorun o değil ama benim babam bilmiyor nasıl gideyim 6 saatlik yolu

yaaaaaa üzülmeyin kızlar nolurrrr bende gidemiyorum napalım böylesi daha hayırlı bizler için demekkkiii pıtırcımın sesini duydumya ohhhh daha bi iyi oldum çok şükür

yaaaaaa üzülmeyin kızlar nolurrrr bende gidemiyorum napalım böylesi daha hayırlı bizler için demekkkiii pıtırcımın sesini duydumya ohhhh daha bi iyi oldum çok şükür

birbirimizi teselli edelim napalım gidemiyoruz madem
her gün konuşabiliyor musunuzz

birbirimizi teselli edelim napalım gidemiyoruz madem
her gün konuşabiliyor musunuzz

Dün duyamamıştım bitanemin sesini 3 gün konuşamadık biz toplamda işyerinden aradı bugün ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam hala midemde kelebekler uçuşuyooooooo siz konuşabiliyomusunz peki???

Dün duyamamıştım bitanemin sesini 3 gün konuşamadık biz toplamda işyerinden aradı bugün ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam hala midemde kelebekler uçuşuyooooooo siz konuşabiliyomusunz peki???

her gün konuşuyoruz, 1 gün konuşamadık onda da yemekhanede görevi vardı.. çok uzun değil 3-4 dk falan konuşabiliyoruz. çok iyi anlıyorum seni, konuşurken nasıl mutlu oluyorum hep yüzüm gülüyo. hiç kapatmak istemiyorum telefonu.

Ayhhhh bende aynı yaaaa diyorum sen konuş ben senin sese hasretim o diyo sen konuşşşşş aman ne var benim sesimde diyorum ama çoookkkk güzel yaşama sebebim işte benim yaaa

AŞKIM ARADI KZLARRR SESİNE KURBASN OLURUM BEE AMA BU AKŞAM BIDAHA ARAYAMAM AŞKIM HABERIN OLSUN BEKLEME DEDİ EĞİTİM VARMŞ GEÇ BİTER HEMEN YATARIM DEDİİİ :95: BUNADA ŞÜKÜR BUGUN 2 KERE KONUŞTUK ÇOK ŞÜKÜRR YARABBİM SANA
SABAH BEKLİCEM ARAMANI DEDİM BNDEE TEK TESELLİM GELINCE EVLENICEZ O AŞKIM DİO YOKSA BURASI ÇEKLCEK BİYER DEĞİL DEDİİ BEBEĞİM BENİM YAAA

Çok sevindim konuşmanıza konuşunca çok iyi hissediyor insan,evlenicekmişsiniz de ne güzelllll
darısı bizim de başımıza, şimdilik çok zor da olsa

çok sevindim konuşmanıza konuşunca çok iyi hissediyor insan,evlenicekmişsiniz de ne güzelllll
darısı bizim de başımıza, şimdilik çok zor da olsa

ayyyyy ne güzel siz evlenceksiniz
Darısı bizlerinde başına inşallahhhhhhhhh

evet kzlar 2 temmuzda kısmetse düğünümz var tek tesellımz bu geldgnde 40 günümz kalmş olacak inş.düğüne darısı sizleridne başınaa

Evet cnm gününü mahvetme sakın en azından 2 gün görüceksin aşkınııı

evet kzlar 2 temmuzda kısmetse düğünümz var tek tesellımz bu geldgnde 40 günümz kalmş olacak inş.düğüne darısı sizleridne başınaa

Ohh harika Amiiiin cnmm amiiiiiinnn ben kış gelini olucam büyük bi ihtimal zaten yazdan nefret ediorum sıcaklardan daha dogrusu soğuğu seviorum

Ohh harika Amiiiin cnmm amiiiiiinnn ben kış gelini olucam büyük bi ihtimal zaten yazdan nefret ediorum sıcaklardan daha dogrusu soğuğu seviorum

Ben ne zaman evlencem yaaaa annem duysa kırar bacacıklarımı yaaa okul vardı benim 5-10 yılım vardı okul bitti 3 yıl geçti hala 5-10 yılım var

Tatlım inş hep böle hergün duy aşkının sesini

Ben ne zaman evlencem yaaaa annem duysa kırar bacacıklarımı yaaa okul vardı benim 5-10 yılım vardı okul bitti 3 yıl geçti hala 5-10 yılım var

Benim annem 25inden önce hiçbisey olmaz diodu benmkini tanıdı şimdi oglum oglum dio onu koruo 21imde izin verdi yani sözlenmeme olur olur cnmm karsılıklı göbek bile atarız düğünelerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…