canlarım yorumlarını ıcın cok tesekkur ederım..
ablasıyla konustum..zaten o da dedı,asla ayıp olmaz neden olsun kı dedı..sen ıstedıgını yapabılırsın dedı..ama erman kızabılır dedı..butun haftasonunu senın burnundan da getırebılır dedı..
aslında dogru..cunku gecen gun konustugumuzda,haftaya gel demıstı bana..bende tamam gelırım bır gece de kalırım hatta 2 gun gorurum senı demıstım..kızmıstı bana..ne gerek var gunu bırlık gelır donersın dıye burada tek basına kalmaya falan kalkma sakın demıstı..
ablası da soyleyınce o geldı aklıma..sımdı kas yaparken goz cıkarmayım..bır de kalkıp neden geldın nıye yaptın nıye ettın demesıyle ugrasmak ıstemıyorum acıkcası..burnumdan gelmesın su kısacık 2 gun..
yanı bu yuzden kızlar vazgectım...vazgecmek zorunda kaldım yanı..
yetısırsek ne ala...yetısemezsek artık en azından onu gorucem napıyım...
hmm o zaman başına hiç iş alma durduk yere, burnundan gelmesin o özel gün :97::97:
ben de gidemiyorum yarınki yemin törenine
onun ailesi beni biliyor sorun o değil ama benim babam bilmiyor nasıl gideyim 6 saatlik yolu
yaaaaaa üzülmeyin kızlar nolurrrr bende gidemiyorum napalım böylesi daha hayırlı bizler için demekkkiii pıtırcımın sesini duydumya ohhhh daha bi iyi oldum çok şükür
birbirimizi teselli edelim napalım gidemiyoruz madem
her gün konuşabiliyor musunuzz
Dün duyamamıştım bitanemin sesini 3 gün konuşamadık biz toplamda işyerinden aradı bugün ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam hala midemde kelebekler uçuşuyooooooo siz konuşabiliyomusunz peki???
çok sevindim konuşmanıza konuşunca çok iyi hissediyor insan,evlenicekmişsiniz de ne güzelllll
darısı bizim de başımıza, şimdilik çok zor da olsa
ayyyyy ne güzel siz evlenceksiniz
Darısı bizlerinde başına inşallahhhhhhhhh
evet kzlar 2 temmuzda kısmetse düğünümz var tek tesellımz bu geldgnde 40 günümz kalmş olacak inş.düğüne darısı sizleridne başınaa
canlarım yorumlarını ıcın cok tesekkur ederım..
ablasıyla konustum..zaten o da dedı,asla ayıp olmaz neden olsun kı dedı..sen ıstedıgını yapabılırsın dedı..ama erman kızabılır dedı..butun haftasonunu senın burnundan da getırebılır dedı..
aslında dogru..cunku gecen gun konustugumuzda,haftaya gel demıstı bana..bende tamam gelırım bır gece de kalırım hatta 2 gun gorurum senı demıstım..kızmıstı bana..ne gerek var gunu bırlık gelır donersın dıye burada tek basına kalmaya falan kalkma sakın demıstı..
ablası da soyleyınce o geldı aklıma..sımdı kas yaparken goz cıkarmayım..bır de kalkıp neden geldın nıye yaptın nıye ettın demesıyle ugrasmak ıstemıyorum acıkcası..burnumdan gelmesın su kısacık 2 gun..
yanı bu yuzden kızlar vazgectım...vazgecmek zorunda kaldım yanı..
yetısırsek ne ala...yetısemezsek artık en azından onu gorucem napıyım...
evet kzlar 2 temmuzda kısmetse düğünümz var tek tesellımz bu geldgnde 40 günümz kalmş olacak inş.düğüne darısı sizleridne başınaa
Ohh harikaAmiiiin cnmm amiiiiiinnn ben kış gelini olucam büyük bi ihtimal zaten yazdan nefret ediorum sıcaklardan daha dogrusu soğuğu seviorum
Aradı aradı aşkımmmmm hayatımın anlamı yaşama sebebim aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben ne zaman evlencem yaaaaannem duysa kırar bacacıklarımı yaaa okul vardı benim 5-10 yılım vardı okul bitti 3 yıl geçti hala 5-10 yılım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?