337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben biraz uyuyayım gece yolculuk hiç uyumadım kendinize iyi bakın yaradana emanetsiniz.. halamlardan girebilirsem nete yazarım size oralardan görüşürüz inşallah kanatsız güzel melekler.. :97:

kızlarrr nasılsınız ya kim diyo tören ayın 30una alınmıs diye
benimki hiç öyle bişey demedi

kızlar ben biraz uyuyayım gece yolculuk hiç uyumadım kendinize iyi bakın yaradana emanetsiniz.. halamlardan girebilirsem nete yazarım size oralardan görüşürüz inşallah kanatsız güzel melekler.. :97:

İyi yolculuklar cnm güle güle git gel inş

görüşürüz canım iyi uykular sana..sende allaha emanetsin..mutlu mutlu gel inşallah :)

Beyaz bayrak değilmiydi o ya pardon cnm yaa şunu göndermekdi amacım

sağol canım benim ama ikisininkide beyaz bayrak değil gitmeden farkettim yazayımda gideyim didim biri nünyen biri don olsun amaç beyaz bayrak :) hadi ben gittim hoşçakalın kendinize iyi davranın ve cici bakın :)

sağol canım benim ama ikisininkide beyaz bayrak değil gitmeden farkettim yazayımda gideyim didim biri nünyen biri don olsun amaç beyaz bayrak :) hadi ben gittim hoşçakalın kendinize iyi davranın ve cici bakın :)

Smile kullanmycam artık allahım yaa koptummm saol cnm sende kendine ii bak:80:

iyi akşamlar herkese
bu gün bi zarf gelmiş kızlar... baktım üzerinde benim adım yazıyo...
gönderen de jandarma falan yazıyo yarısı silinmiş..
dedim aşkım bana mektup yollamış diiye bi heyecanla açtım hemen aile iletişim merkezi mi neymiş...
bi de benim adımı yazmışlar altında oğlunuz diye başlıyo cümle...
dedim benim odun kocacım ne anlar mktup yazmaktan falan...

kızlar ya bısey sorcam bnmkı dıyarbakıra gttı dagtımıda aynı yere cktı yne dıyarbakırda yanı ayın 14 unde teslım oldu smdı bnmkı ne zaman terhıs olck??

sağol canımm.. geçer elbet onu görünce unuturum herbişeyi :97:

cıvanpercemı dıe bı bıtkı var aktarlarda 1 fıncan sıcak suda 4 dk demle suz ıc anında gecırıo agrıyı cnm cdden dene agrı fln kalmıo ayy cnm askm bn ole regl agrısından olurken hemn yapıp zorla ıcırırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…