kızlar ben biraz uyuyayım gece yolculuk hiç uyumadım kendinize iyi bakın yaradana emanetsiniz.. halamlardan girebilirsem nete yazarım size oralardangörüşürüz inşallah kanatsız güzel melekler.. :97:
kızlarrr nasılsınız ya kim diyo tören ayın 30una alınmıs diye
benimki hiç öyle bişey demedi
kızlar ben biraz uyuyayım gece yolculuk hiç uyumadım kendinize iyi bakın yaradana emanetsiniz.. halamlardan girebilirsem nete yazarım size oralardangörüşürüz inşallah kanatsız güzel melekler.. :97:
evet banada demedi:S
Yerinden yerine göre değişiodur bence değişse tarihi sölerdi mutlaka sıkma canını
Beyaz bayrak değilmiydi o ya pardon cnm yaaşunu göndermekdi amacım
sağol canım benim ama ikisininkide beyaz bayrak değil gitmeden farkettim yazayımda gideyim didim biri nünyen biri donolsun amaç beyaz bayrak :) hadi ben gittim hoşçakalın kendinize iyi davranın ve cici bakın :)
herkese selamlar kızlar. benimki de burdur da. şunları bi görüp sarılabilseydik. of of tören burdur da 3o undaymış.
hoşgeldin canım..benimki de burdurda ama ben 7 ocak diye biliyorum yaaabenim sevgilim bi haltlar karıştırıyo ama hayırlısı
OOOO Süper Kadıköy ay çok mutlu oldum seninde mardin demek:) evt inşallah 15 inde burdalar,bizimki öyle günlük falan hayatta tutmaz ağır abi:)ama bakalım belki bu 5 ayda azıcık yontulur,bu arada yemin törenine gidiyo musun biz gidicez 7 ocak sabah
bunların hepsi bizi kandırıyor mu ya
İnşallah arar canım ben dün konuşamadım bugünde muamma sıyırcam yakındır :95:
sağol canımm.. geçer elbet onu görünce unuturum herbişeyi :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?