337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Bende gidemeyenler tarafındayım ne yazıkkiiii
Şunuda sölemeden geçmeyim kuzular giden arkadaşlar gözünüz aydın hayırlısıyla gidin gelin tadını çıkarın zamanın

evett gidenler her saniyelerini dolu dolu geçirsinler inşallah. gönüllerince 2 gün geçirsinler.

benim sevdiceğimde boynu bükük kalmaz inşallah oralarda.

merhaba ben hickimseyle tanismadim bilmiyorlar beni ama ben cok gitmek istiyorum

kızlaaarr burdurda yemin töreni 30 aralıkmış diye öğrendim ama askerim bana 7 ocakta demişti sonra da sakaryaya gelcekti..acaba erken gelcek te bana süpriz mi yapacak ki..ayy çok heyecanlandım yaa

kızlaaarr burdurda yemin töreni 30 aralıkmış diye öğrendim ama askerim bana 7 ocakta demişti sonra da sakaryaya gelcekti..acaba erken gelcek te bana süpriz mi yapacak ki..ayy çok heyecanlandım yaa

bunun suçlusu ben miyim acaba?
esracım yaa valla çok sevinirim öyle bir sürpriz yapıp yanına gelirse, ama inşallah ben yanlış bilip de senide boş yere böyle bir düşünceye sevketmemişimdir yoksa buna da çok çok üzülürüm

yemin törenine gidemeyenler çok kafaya takmasın yeminden sonraki ilk çarşıya gidersiniz kızlar, hem kaynana yok bişey yok başbaşa 1 gün geçirirsiniz sevdiceklerinizlee
şahsen ben öyle yapazayimmmmm

Son düzenleme:

yaa bende çok sevinirim öle olursa..başta 5-6 gün yol izni veriyolarmış falan demişti ama bidaha öle bişey demedi..acaba ondan mı bidaha demedi diye düşünüyorum :)

hasdal cnm bende kızılayda çalışıyorum ben gidemiycem evdekilerden dolayı

anladımm cnmm benimde evdekiler sorun ama akrabam ve arkadaslarım var istanbulda belki onu bahane eder giderimm inşalahh diorummm

Hemen Hemen herkes fikrini söyledi cnm tabikide biz ailesini bilemeyiz en ii gene sen bilirsin en dogru kararıda sen vericeksin bu durumda ama ne olursa olsun onu görüceksin ahh ahh..

canlarım yorumlarını ıcın cok tesekkur ederım..
ablasıyla konustum..zaten o da dedı,asla ayıp olmaz neden olsun kı dedı..sen ıstedıgını yapabılırsın dedı..ama erman kızabılır dedı..butun haftasonunu senın burnundan da getırebılır dedı..
aslında dogru..cunku gecen gun konustugumuzda,haftaya gel demıstı bana..bende tamam gelırım bır gece de kalırım hatta 2 gun gorurum senı demıstım..kızmıstı bana..ne gerek var gunu bırlık gelır donersın dıye burada tek basına kalmaya falan kalkma sakın demıstı..
ablası da soyleyınce o geldı aklıma..sımdı kas yaparken goz cıkarmayım..bır de kalkıp neden geldın nıye yaptın nıye ettın demesıyle ugrasmak ıstemıyorum acıkcası..burnumdan gelmesın su kısacık 2 gun..
yanı bu yuzden kızlar vazgectım... vazgecmek zorunda kaldım yanı..
yetısırsek ne ala...yetısemezsek artık en azından onu gorucem napıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…