ben gidemicem ne yazık ki
çok sevindim barışmanıza :98: yemin töreninden sonra çarşısına gidersin , hem başbaşa olursunuz
maşallah diyim canım
bu aralar iyiyiz,seside iyi geliyo aramızda düzeldi.sanki konuşan benim sevgilim değilde başkası
bi bağlandı ki sorma..herkesin dediği çıktı yani,sürekli seni düşünüyorum dedi kıyamadım bende..
şimdi düşünüyorum yemin törenine gitmek istiyorum,babası ile tanışmadım sadece annesiyle tanışmıştım.
keşke gidebilsem bende..
esra esra esra esra nerdesin?:)
kızlaaarr burdurda yemin töreni 30 aralıkmış diye öğrendim ama askerim bana 7 ocakta demiştisonra da sakaryaya gelcekti..acaba erken gelcek te bana süpriz mi yapacak ki..ayy çok heyecanlandım yaa
bunun suçlusu ben miyim acaba?
esracım yaa valla çok sevinirim öyle bir sürpriz yapıp yanına gelirse, ama inşallah ben yanlış bilip de senide boş yere böyle bir düşünceye sevketmemişimdir yoksa buna da çok çok üzülürüm
yaa bende çok sevinirim öle olursa..başta 5-6 gün yol izni veriyolarmış falan demişti ama bidaha öle bişey demedi..acaba ondan mı bidaha demedi diye düşünüyorum :)
inşallah ondan dememiştir :)
hasdal cnm bende kızılayda çalışıyorum ben gidemiycem evdekilerden dolayı
Hemen Hemen herkes fikrini söyledi cnm tabikide biz ailesini bilemeyiz en ii gene sen bilirsin en dogru kararıda sen vericeksin bu durumda ama ne olursa olsun onu görüceksin ahh ahh..
cekhum okudum yazdıklarını töreni görmek istiyosun çok haklısın kuzum ama bana sanki ayıp olurmuş gibi geliyoaslında ayıp falan diil ama ayıp gibi olabilir ay anladın sen işte yani içten içe kırılabilirler
herkese selam kızlar
en son cekhunun yazdığı soruyu okudumda , cekhu hiçkimseye ayıp olmaz bence tatlım, atla otobüse git yaniiyemin törenine katılmamayı ailesi tercih etmiş, sende katılmayı tercih ediyorsun bunda bir sorun yok bence hemde hiç yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?