337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Edirne cannım.. yaa bizde söz nişan vs yok, o yüzden gidemiyorum ben, ailesi orada olacak çünkü
asla gitmeyecegimi bildigi içinde cağıramıyo doğal olarak

yaa ben nişanlymda noluoo cnm babamdan nası izin aldm bi bilsen ? iice abartmşmm efendmm ne gerek varmşş millet ne dermşş yaww nişanlmm iştee ne diycekk

binbir ricayla birazda emrivaki yaparak biletleri aldm

Edirne cannım.. yaa bizde söz nişan vs yok, o yüzden gidemiyorum ben, ailesi orada olacak çünkü
asla gitmeyecegimi bildigi içinde cağıramıyo doğal olarak

offf ya bnde gıdemıyorum aramızda soz nısan yok ama onun butun sulalesı bnı tanıyo bnmde annem ve teyzem tenıyo erkek ark.mı teyzesı subat mart gbı gtcm ıstersen senıde gotırıym dıo ama annem hayatta ızın vermez arada seytan dıokı gt teyzesıle sabahtan aksama gerı don ama sewglm taa dıyarbakırda bn ank.da bı aksılk fln olur fln sansıma

canım benimde ailesiyle tanışma fırsatım olmadı ama biliyolar beni..benim annem ve babamda biliyor fazlasıyla ama yinede gidemiyorum işte babamın kırılmasından korkuyorum hem uygunda olmaz heralde:S

Artik ben de merak ettim kizlar :18: okudum ne yazdiniz.. ben yemin törenine cok cok gitmek istiyorum ama ben onun ailesi tanismadim, beni bilmiyorlar. böyle de gidebilirim diye umardim bir arkadasi ile, olmaz mi? ben bilmiyorum, yabanciyim cok iyi bilmem bu seyler :78:
onunla konusamadim hala hic haberim yok ondan cünkü offff yaaa :84:

ben hicbirine gidemiyorum..
ne yemin törenine ne ziyaretinee
offf ayrilik cok zorr

eger yemin törenine gidemem ben de... cünkü sonra ben ülkeme dönücem, eger cikabilir de göremem Mayis'a kadar :2:
bunun icin oraya gercekten cok gitmek istiyorum :84:

cok kötü ama insallah zaman cabuk gecer sana cnm

eger yemin törenine gidemem ben de... cünkü sonra ben ülkeme dönücem, eger cikabilir de göremem Mayis'a kadar :2:
bunun icin oraya gercekten cok gitmek istiyorum :84:

cok kötü ama insallah zaman cabuk gecer sana cnm

sen nerdesin canim?

aynen bende öle canım çok zor çooookk
hemde nasilyaa..
en güzel gunlerinde hep ayriyiz hic yaninda olamadimm
evlenene kadarda olamiycam sanirim:26:

bebişler nasılsınız?bugün misafirler vardı,birde yarının telaşı gelemedim topiğe,yarın tekirdağdayım inşallah c.tesi döneceğim,hepinizi çook öpüyorum:13:

bebişler nasılsınız?bugün misafirler vardı,birde yarının telaşı gelemedim topiğe,yarın tekirdağdayım inşallah c.tesi döneceğim,hepinizi çook öpüyorum:13:

iyiyiz canım sen nasılsın?çok güzel geçer inşallah :) biz gidemiyoruz ama inşallah gidenler mutlu mutlu dönerler :)

noemi yazdım sana:79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…