337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

veykapcımm tikırın uğur getirsin sana inşallah canımm

meg bebekim :) haber heycandan uyuyamiyorum :) 5te yola cikicaz ben hala ayaktayim:) üstelik banyo bile yapmadım :) şimdi giricem banyoya seni görünce bi selam vereyim dedim :) selam :))) ben hemen banyo yapiyim uyku tutmazsa yine donerim :) öpüyorum hepinizi kocamaaaaaaan kocamaaaaaaaannnn

günaydın :)
gün henüz ayamadi gerçi ama ben ayaktayim
benim gibi yola gidecek bütün arkadaslarıma iyi yolculuklar diliyorum:)
burada kalan arkadaslarımı da tek tek öpüyorum..inanın gidiyorum ama icimde buruk bir heyecan ve sevinçle gidiyorum..pazar gunü onu yine orada bırakıp dönmek çok zor olacak..
şafak azalmaya devam ediyor :))) iste bunun için köküne kadar mutluyum :)
pazar gunü görüşürüz artık..
kendinize iyi bakın..
muckssssssss

bugun kızımın 1. yaş günü aşısı var.6. ay aşısını eşimle birlikte yaptırdık. aşı kartına 24 aralık yazınca sen çoktan askere gitmiş olacan demiştim eşime gideli 12 gün oldu ya ben dayananma bu kadar en fazla 7 gün görmemişliğim olmuştu evlendiğimizden beri

günaydın hatunlarr
şafak 143
cekhu yollardadır şimdi ,darısı tüm görmek isteyenlerin başına...

günaydın kızlar napıyosunuz yemn törenine bende gidemşyeceğim 7 ocakta bizimjki ailesi gitcek beni gördüler ama bizimkiler yüzünden gidemiyeceğim çokkontür gidiyomul ben kendi hattımı faturalı yapcam beni sen ara dedi arayabiliyomuşm siz hangi tarife ile konusyosunuz kendi telefonunuzdan yardımcı olun

günaydın kzlarrr nişanlm halaa aramadı yaaa dün akşamda aramadıııı en son dün akşam 5 te aramştıı neden aramıokııı yaaaa gerçi dun dediki kart sıkıntısı var daha az konuşalım zaten az konuşuoruzz dedimmm ama çookk kızıoruuummm çooookkkk :84:

Evet kızlar kart baya sıkıntı benden de biliyosunuz zaten :)
*SeA* canım anlıyorum seni konuşmak istiyosun ama az az daha iyi boşver benimkinin kartı bittiği gün 16 dk konuştuk sonra iki gün duymadım sesini ama onu genele yaysaydık o iki günde boş geçmezdi dün aradığında kart yeni geldi dedi sanırım 1hafta sonra falan aldı kartı...

bizde 2 dakika konuşabildik o da 12 gün sonra oldu.ewt yaa şu 100 ler bi bitse sonra geri saymk sanki daha kolay.kızlar düşünsenize son 1 hafta olduğunu rüya gibi değil mi. şafak 143 halaaa

Bence şu 140 günü atlatsakta son 3 günü konuşuyo olsak ayyyyy düşünsenize cümbüşü 3 gün kalmışşşşşşşşşşşşş

kızlar kart sıkıntısı varmış zaten çabuk bitiyo siz hattınızı faturalı yapın bence para gitmesin onların çaldırsın arayabilen telefondan öle konusun ben öle yaptım bugün öle dedi kart sıkıntısı var sen ara dedi bende hattımı faturaları uygun bişey yaptım sizde öle fırsatvarsa yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…