337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hangi hat yaptın canım

evet kart sıkıntısı varmş aradı bıras önce aşkm söledi son 1 kartım kaldı dedii

Cnm sen ne yaptın özelden at bana butun detaylarını bende yapım olmazsaa yaaa

evet kart sıkıntısı varmş aradı bıras önce aşkm söledi son 1 kartım kaldı dedii

Cnm sen ne yaptın özelden at bana butun detaylarını bende yapım olmazsaa yaaa

kızlar benm vdfn 55 lira onu yaptım detaylara bakın sitesinden

nurbur nie canın sıkkın kıs

Aman ne bilim belki saçma sapan alınganlık yaptım ama dün telefonda sinirlendim biraz gıcık etti beni ve ben gece 1de yattım 3te kalktım karnım midem kasıklarda bi ağrı gecemde berbattı ooooffffffff geçsin şu zaman yaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:

dün gıcık edilme günüydü galiba... ben de aynı sorunu yaşadım

Durum bu canım aradı dün nasılsın iyi hoş çok özledim dedim başladım zırlamaya ağlarsan aramam dedi arama iyi beeee dedim aman yaaa evli olsaydık çocuk falan olsaydı ozaman nasıl ayrılcaktık alll çek bu lafı istediğin yere kiiiii çektim biraz bozzuk attım üzme beni dedi üzmüyorum ama oda yapmasın böyle şeyler yaaaaaa bende zor durumdayım ve kızlar benim işyeri durumum falanda karışık evdekiler sınav sonucunu bekliyo ve bu durumda en çok ona ihtiyacım oldugunu oo billiyo oda yapmasın yaaaa yapmasın anlasın benide:95::95::95::95::95:

gunaydinn kizlar..ben bugun 12de kalktim yaa
askim olmasa hic kalkicagim yoktuu..o ögle yemegine gelmis ben yeni kalkiyorum
cokk özledim cokkkk günler geciyo safak atiyo kizlarr 143günümüz kaldii yemin töreni bir gecce
hepimiz rahat edicegiz eminim

nurbur bozma moralini onlar bizi anlamıyolar ne yazıkki şu anda..sadece onlar sıkıntı çekiyolar diye düşünüyolar..gelince mutlu olacağınız zamanları düşün..gerçi insan ne kadar düşünse de olmuo da

yaaaa benim aşkım niye aramıyoo benden bıktı mı ne yaptı günde bi kere arıyo anca..bazen de 2 günde bir

yaaaa benim aşkım niye aramıyoo benden bıktı mı ne yaptı günde bi kere arıyo anca..bazen de 2 günde bir

Ayyy o nasıl laf kuzum öle ne bıkması zaman kart fırsat yoktur bizde günde bi kez konuşuyoruz 12 günde 3 gün konuşamadık 2 günde iki kez aradı:97:

Ayyy o nasıl laf kuzum öle ne bıkması zaman kart fırsat yoktur bizde günde bi kez konuşuyoruz 12 günde 3 gün konuşamadık 2 günde iki kez aradı:97:

ya ne bileyim sinirlerim bozuluyo böyle konuşamayınca ya akşam da aramadı bugün de aramadı daha

ya ne bileyim sinirlerim bozuluyo böyle konuşamayınca ya akşam da aramadı bugün de aramadı daha

metin olalım ben de daha aranmadım akşama ararlar canım moralini bozma hem orası bizi unabilecekleri yer diil ki hem ne olursa olsun unutmazlar bizi merak etme :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…