kızlar kart sıkıntısı varmış zaten çabuk bitiyo siz hattınızı faturalı yapın bence para gitmesin onların çaldırsın arayabilen telefondan öle konusun ben öle yaptım bugün öle dedi kart sıkıntısı var sen ara dedi bende hattımı faturaları uygun bişey yaptım sizde öle fırsatvarsa yapın
kızlar kart sıkıntısı varmış zaten çabuk bitiyo siz hattınızı faturalı yapın bence para gitmesin onların çaldırsın arayabilen telefondan öle konusun ben öle yaptım bugün öle dedi kart sıkıntısı var sen ara dedi bende hattımı faturaları uygun bişey yaptım sizde öle fırsatvarsa yapın
evet kart sıkıntısı varmş aradı bıras önce aşkm söledi son 1 kartım kaldı dedii
Cnm sen ne yaptın özelden at bana butun detaylarını bende yapım olmazsaa yaaa
Ben kötü esra152 canım sıkkın sen nasılsın???
nurbur nie canın sıkkın kıs
Aman ne bilim belki saçma sapan alınganlık yaptım ama dün telefonda sinirlendim biraz gıcık etti beni ve ben gece 1de yattım 3te kalktım karnım midem kasıklarda bi ağrı gecemde berbattı ooooffffffff geçsin şu zaman yaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:
Aman ne bilim belki saçma sapan alınganlık yaptım ama dün telefonda sinirlendim biraz gıcık etti beni ve ben gece 1de yattım 3te kalktım karnım midem kasıklarda bi ağrı gecemde berbattı ooooffffffff geçsin şu zaman yaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:
Durum bu canım aradı dün nasılsın iyi hoş çok özledim dedim başladım zırlamaya ağlarsan aramam dedi arama iyi beeee dedim aman yaaa evli olsaydık çocuk falan olsaydı ozaman nasıl ayrılcaktık alll çek bu lafı istediğin yere kiiiii çektim biraz bozzuk attım üzme beni dedi üzmüyorum ama oda yapmasın böyle şeyler yaaaaaa bende zor durumdayım ve kızlar benim işyeri durumum falanda karışık evdekiler sınav sonucunu bekliyo ve bu durumda en çok ona ihtiyacım oldugunu oo billiyo oda yapmasın yaaaa yapmasın anlasın benide:95::95::95::95::95:
gunaydinn kizlar..ben bugun 12de kalktim yaa
askim olmasa hic kalkicagim yoktuu..o ögle yemegine gelmis ben yeni kalkiyorum
cokk özledim cokkkk günler geciyo safak atiyo kizlarr 143günümüz kaldii yemin töreni bir gecce
hepimiz rahat edicegiz eminim
yaaaa benim aşkım niye aramıyoobenden bıktı mı ne yaptı günde bi kere arıyo anca..bazen de 2 günde bir
Ayyy o nasıl laf kuzum öle ne bıkması zaman kart fırsat yoktur bizde günde bi kez konuşuyoruz 12 günde 3 gün konuşamadık 2 günde iki kez aradı:97:
Bu ayrılıktan oluyo hep bunlar bitsin inşallahta hayırlısıyla kurtulalım
ya ne bileyim sinirlerim bozuluyo böyle konuşamayınca yaakşam da aramadı bugün de aramadı daha
metin olalım ben de daha aranmadım akşama ararlar canım moralini bozma hem orası bizi unabilecekleri yer diil ki hem ne olursa olsun unutmazlar bizi merak etme :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?