337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

metin olalım ben de daha aranmadım akşama ararlar canım moralini bozma hem orası bizi unabilecekleri yer diil ki hem ne olursa olsun unutmazlar bizi merak etme :):)

nesliiii cnm senin nie canın sıkldıı (( hala hatlar bozukk galibaz bizde ulaşamama sorunu yaşıyoruz artk aramaların ıbeklemekten başka çaremzz yok :26::26:

nesliiii cnm senin nie canın sıkldıı (( hala hatlar bozukk galibaz bizde ulaşamama sorunu yaşıyoruz artk aramaların ıbeklemekten başka çaremzz yok :26::26:

hatlar bozuk diil yapıldı dün ama saat yedi de aradım da saat 10 da anca konuşabildim kapatın beş dk sonra arayın kapatın 5 dk sonra arayın en sonunda o aradı dedi 15dk sonra ara 15 dk sonra aradım beyefendi nerde olsa ii. asker demez mi komutanla masa tenisi oynuyolar cinlerim tepeme bindi.... dedim ben kendimi üzüyorum o gayet ii maşallah sonra saat 10 du aradım da sonunda konuşabildik.

kızlaar sıkntı yapmayın kendinizee konuşamadk diee daha çok erken bunun içinn sıklmak üzülmeek trip atmak yookk

şuan onlar terslesedee biz alttan almayzz unutmayn zorda olan onlar biz hayatımıza bi şeklde dewam edebilioruzz sıkmayn canınız unutmaları imkanszz

deli kızz nie bozuldn okkdr haklsn ama bişii diemem sesini duymak içinn uğraştn sen ama aradgndan haber varmydı acaba?

hem bak şölee düşünn komutanla masa tenisi oynaması rahat ii oldgunu gösterioo keyfi yerndee sevin bunaa üzme kendinii cnmm

yaaaa benim aşkım niye aramıyoo benden bıktı mı ne yaptı günde bi kere arıyo anca..bazen de 2 günde bir

esracım benimkide öyle dün konuştuk en son bugün aramadı...
sıkma canını yani tatlım çok kalabalık bir yere gitmişler zaten dün anlatıyordu benimki.acemi oldukları için boş vakitleri de çok olmuyor o yüzden sık arayamıyorlardır canım üzme kendini sen..

Benim durum gibi bende olsam sinir afra tafra ama şöle düşün bide seve seve isteyerekmi oynuyo sanki komutan seni seçtim pikaçu diyo bizim askerlere bunlarda emredersinz komutanım diyolar başka çaresi yokki

keyifleri çok yerinde sende merak etme valla ya sadece bana 15 dk sonra ara diip tenise gitmesine bozuldum ama komutan çağırınca çocuk yok nişanlım arayacak onu bekliyorum sen git ben geliyorum da diyemezdi işte o an onu düşünemedim çok sinirlendim de sesini duyar duymaz da yelkenler suda:)

insan sinirlenincee o an düşünemioo iişte :))

SENİNKİ komutanı kafaladı kız masa tenisi oynamalar fln hadi yine ii ama yenmese ii olr

evet canım orası da var tabi..ne bileyim işte insan bazen düşünemiyo bunları

teşekkür ederim canım gitmesem daha iyi. dikkat etmem lazım bu aralar

slamlar kızlar ben geldim.bugün 11 de yemin töreni vardı ve gidemedim.bi ara bir arkadaş bana neden gitmedin ben gitmiştim gelme demişti ama çok mutlu oldu falan deyince çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…