metin olalım ben de daha aranmadım akşama ararlar canım moralini bozma hem orası bizi unabilecekleri yer diil ki hem ne olursa olsun unutmazlar bizi merak etme :):)
nesliiii cnm senin nie canın sıkldıı(( hala hatlar bozukk galibaz bizde ulaşamama sorunu yaşıyoruz artk aramaların ıbeklemekten başka çaremzz yok :26::26:
hatlar bozuk diil yapıldı dün ama saat yedi de aradım da saat 10 da anca konuşabildim kapatın beş dk sonra arayın kapatın 5 dk sonra arayın en sonunda o aradı dedi 15dk sonra ara 15 dk sonra aradım beyefendi nerde olsa ii. asker demez mi komutanla masa tenisi oynuyolar cinlerim tepeme bindi.... dedim ben kendimi üzüyorum o gayet ii maşallah sonra saat 10 du aradım da sonunda konuşabildik.
yaaaa benim aşkım niye aramıyoobenden bıktı mı ne yaptı günde bi kere arıyo anca..bazen de 2 günde bir
hatlar bozuk diil yapıldı dün ama saat yedi de aradım da saat 10 da anca konuşabildim kapatın beş dk sonra arayın kapatın 5 dk sonra arayın en sonunda o aradı dedi 15dk sonra ara 15 dk sonra aradım beyefendi nerde olsa ii. asker demez mi komutanla masa tenisi oynuyolar cinlerim tepeme bindi.... dedim ben kendimi üzüyorum o gayet ii maşallah sonra saat 10 du aradım da sonunda konuşabildik.
deli kızz nie bozuldn okkdr haklsn ama bişii diemem sesini duymak içinn uğraştn sen ama aradgndan haber varmydı acaba?
hem bak şölee düşünn komutanla masa tenisi oynaması rahat ii oldgunu gösterioo keyfi yerndee sevin bunaa üzme kendinii cnmm
nslhanhmza sen erzurumlumusun sadece ordamı oturuyosun kuzum
keyifleri çok yerinde sende merak etme valla ya sadece bana 15 dk sonra ara diip tenise gitmesine bozuldum ama komutan çağırınca çocuk yok nişanlım arayacak onu bekliyorum sen git ben geliyorum da diyemezdi işte o an onu düşünemedim çok sinirlendim de sesini duyar duymaz da yelkenler suda:)
esracım benimkide öyle dün konuştuk en son bugün aramadı...
sıkma canını yani tatlım çok kalabalık bir yere gitmişler zaten dün anlatıyordu benimki.acemi oldukları için boş vakitleri de çok olmuyor o yüzden sık arayamıyorlardır canım üzme kendini sen..
insan sinirlenincee o an düşünemioo iişte :))
SENİNKİ komutanı kafaladı kız masa tenisi oynamalar fln hadi yine ii ama yenmese ii olr[/QUOT
kız ciddi komutanları nası kafaladı bilmiyom ama kafaladı şeytan tüyü var bu çocukta:) valla hepsiyle masa tenisi oynuyo da kız yenmiş komutanı o da gece 3-4 nöbeti vermiş :):)
nslhnhmza hemşerim bende erzurumluyum
insan sinirlenincee o an düşünemioo iişte :))
SENİNKİ komutanı kafaladı kız masa tenisi oynamalar fln hadi yine ii ama yenmese ii olr[/QUOT
kız ciddi komutanları nası kafaladı bilmiyom ama kafaladı şeytan tüyü var bu çocukta:) valla hepsiyle masa tenisi oynuyo da kız yenmiş komutanı o da gece 3-4 nöbeti vermiş :):)
seninkiiii pek bi sosyal cnmm benmki gibi deil benmki yatar kalkar yemek yer pek sarmaz komutana fln hahaah ama böle giderse daha çok nöbete kalr :)
sen erzurumda mı oturuyon sen nerdesin
seninkiiii pek bi sosyal cnmm benmki gibi deil benmki yatar kalkar yemek yer pek sarmaz komutana fln hahaah ama böle giderse daha çok nöbete kalr :)
şaka yapıorm cnm yanlş anlama sakın keyfi yernde olmasına çok sevndm tatlı yorgnlkk olr o düşnme sakın ii mutluu ne güsel
şaka yapıorm cnm yanlş anlama sakın keyfi yernde olmasına çok sevndm tatlı yorgnlkk olr o düşnme sakın ii mutluu ne güsel
kız ne alınacam öle alınganlık gibi kötü huylarım yok :):):) hakkaten böle giderse günün tüm nöbetleri ona kalacak :)
haklısın tabi riske attın diye de üzülür kızar sonra o psikoloji ile hem belli mi olur:) canım benim yaa walla çok sevindim ama :)) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...analı babalı büyüsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?