337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ahh canım ben de kendimi zor tutuyorum

Yanımda olduğu günleri özledimm yaa oooffff burnumda tütüyooo,oda kötü oldu sesi gitti kapatalım hayatım istersen konuşamaycaksın galiba dedi bende olur tamam dedim seni seviorum üzülme nolur bak biticek geçicek dedi snra annemi istedi ii bakın anne fln demiş öle kapattık akşam eğitimleri varmış ondan erken aramış ahh ahh birtanem beniimm,bitsin cnm bitsin bi an önce.....

bana da öyle geliyor. ama hafif konuyu açtığımda bana tepkisini bi görsen. ayrılma noktasına geldik ya. korkuyorum

üzülme canım ya,valla onlar biz üzülünce daha çok üzüyor, kötü oluyorlar.

bugün ben de konustum konustum tam kapatcaktım seni çok özledim diyince birden başladım ağlamaya, halbuki çok iyi numaracıyımdır kapatana kadar dünyanın en mutlu insanı gibi konuşurum, kapattıktan sonra aglarım ama çok kötü oldu bu sefer o da. seni yalnız bıraktıgım için çok üzülüyorum dedi.

en iyisi üzüntümüzü onlara fazla belli etmemek. evet cok zor ama üzülmesin onlar yeter ki, akılları biz de kalmasın

Ay kıyamam Evet evet canm aynen bende gülerek fln konusurdum hep telde yeterki sesim ii gitsin die,bi daha yapmam inş gerçekten sesi çok kötü oldu,derdiğin gibi akılları bizde kalıoo off off....

iyi de ya başkasından öğrenirse ne yaparım. benden öğrenmesi daha iyi değil mi:2:

tatlım sende diyorsun büyük tepki veriyor ayrılma noktasına geldik diye. bu konuşmayı ilk tanıstıgınız zamanlarda yapsaydınız ewt senin söylemen daha iyi olurdu. bide sunu düşün baskasından duyması bi ihitimal ama kendin söylersen tartısmanın basrolu olacaksın bence söyleme derim yinede senin kararın

Kızlar kendinize ii bakın ben kaçtım kuzenime gidicem kafam dağılsın biraz görüsürüz

Ay kıyamam Evet evet canm aynen bende gülerek fln konusurdum hep telde yeterki sesim ii gitsin die,bi daha yapmam inş gerçekten sesi çok kötü oldu,derdiğin gibi akılları bizde kalıoo off off....

gelene kadar böyle artık napalımm, biraz numara biraz gerçek idare edicez durumu canım
onların keyfi iyi olsun da

canım bu hem sevmek hem boğmak isteyenler senin açtığın sayfa dimi. orda da paylaşmıştım derdimi. bazısı söyleme diyor. bazısı söyle diyor. tabi doğru söylüyorsun. en iyi ben tanırım. ama o durumda erkekler tanınmaz duruma geliyor

aa ewt o sayfa benim facedede var ordanda görüşürüz:13:
valla bilemedim ki ama ben o riski göze alıp söylemezdim dediğim gibi basta söylesen iyi olurdu ama şimdi kocamannnn bir risk

aa ewt o sayfa benim facedede var ordanda görüşürüz:13:
valla bilemedim ki ama ben o riski göze alıp söylemezdim dediğim gibi basta söylesen iyi olurdu ama şimdi kocamannnn bir risk

canım yalnız benim face im yok bu olaydan dolayı dertleşeceğim birilerini arıyorum. burda diğer kızların da canını sıktım. ama tanımadıklarına derdini daha kolay anlatıyorsun. buranın güzelliği de o herhalde

bencede söleme..başta anlatsaydın olurdu ama şimdi bunu anlatman olmaz..unut gitsin..

selam kızlar..
dün aşkıma APS ile yılbaşı tebrik kartı yollamıştım, bugün almış.
alır almaz da beni aradı
canım benim nasıl mutlu olmuş anlatamam, e bir de hiç beklemiyor tabi..
canı sıkıldığında alsın okusun baksın istedim
komutanı yanına çağırıp açmadan vermiş ama o açıp buyrun komutanım demiş.
komutan almamış tanıyor musun demiş, o da eşim diyince tamam demiş, yollamış.,
zaten kötü bişiler yazmamıştım ama okumaması daha iyi oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…