:85: Bugün telde ilk defa ağladım kızlar tutamadım kendimi çok kötü oldum deli gibi özlediiiimmmmmmm
ahh canım ben de kendimi zor tutuyorum
ögle ögrenmesi bence daha kotu olur..
tabikide eski eskide kalmistir ama ciddi bir iliski diyosunn..
erkek arkadasim bana herseyi anlatti iyi veya kotu bende ona ayni sekildee
sonra aramizda guvensizlik olsun istememm..
bence anlatmalisin sonucta seni seviyorsa herseyinle kabul edicektir,bunlar mazide kaldi diyecektir
bana da öyle geliyor. ama hafif konuyu açtığımda bana tepkisini bi görsen. ayrılma noktasına geldik ya. korkuyorum
canım nişanlını herkesten iyi tanıyan sensin.ben olsam bu zamanda söylemem söylenecekse başta söylenmeliydi nişan olmus falan artık söylemen tartısmadan baska bişey getirmez sana.
üzülmeyinn yaa
ama alismaliyiz artikk..bende bazen tutamiyorum kendimii
Yanımda olduğu günleri özledimm yaa oooffff burnumda tütüyooo,oda kötü oldu sesi gitti kapatalım hayatım istersen konuşamaycaksın galiba dedi bende olur tamam dedim seni seviorum üzülme nolur bak biticek geçicek dedi snra annemi istedi ii bakın anne fln demiş öle kapattıkakşam eğitimleri varmış ondan erken aramış ahh ahh birtanem beniimm,bitsin cnm bitsin bi an önce.....
üzülme canım ya,valla onlar biz üzülünce daha çok üzüyor, kötü oluyorlar.
bugün ben de konustum konustum tam kapatcaktım seni çok özledim diyince birden başladım ağlamaya, halbuki çok iyi numaracıyımdır kapatana kadar dünyanın en mutlu insanı gibi konuşurum, kapattıktan sonra aglarım ama çok kötü oldu bu sefer o da. seni yalnız bıraktıgım için çok üzülüyorum dedi.
en iyisi üzüntümüzü onlara fazla belli etmemek. evet cok zor ama üzülmesin onlar yeter ki, akılları biz de kalmasın
iyi de ya başkasından öğrenirse ne yaparım. benden öğrenmesi daha iyi değil mi:2:
Ay kıyamamEvet evet canm aynen bende gülerek fln konusurdum hep telde yeterki sesim ii gitsin die,bi daha yapmam inş gerçekten sesi çok kötü oldu,derdiğin gibi akılları bizde kalıoo off off....
tatlım sende diyorsun büyük tepki veriyor ayrılma noktasına geldik diye. bu konuşmayı ilk tanıstıgınız zamanlarda yapsaydınız ewt senin söylemen daha iyi olurdu. bide sunu düşün baskasından duyması bi ihitimal ama kendin söylersen tartısmanın basrolu olacaksın bence söyleme derim yinede senin kararın
Aynen bu gece bitmezzz.....
canım bu hem sevmek hem boğmak isteyenler senin açtığın sayfa dimi. orda da paylaşmıştım derdimi. bazısı söyleme diyor. bazısı söyle diyor. tabi doğru söylüyorsun. en iyi ben tanırım. ama o durumda erkekler tanınmaz duruma geliyor
aa ewt o sayfa benim facedede var ordanda görüşürüz:13:
valla bilemedim ki ama ben o riski göze alıp söylemezdim dediğim gibi basta söylesen iyi olurdu ama şimdi kocamannnn bir risk
tatlım sende diyorsun büyük tepki veriyor ayrılma noktasına geldik diye. bu konuşmayı ilk tanıstıgınız zamanlarda yapsaydınız ewt senin söylemen daha iyi olurdu. bide sunu düşün baskasından duyması bi ihitimal ama kendin söylersen tartısmanın basrolu olacaksın bence söyleme derim yinede senin kararın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?