337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

herkez memurlardan muzdarip galibaa..
ya tmm onlarda mutlu olmamisi iyi sartlar altinda yasamamizi istiyolar amaa
gönul istee otoda konar b..da napalimm yani memur degil die vazmigecelimm
sanki kendileri memurla evlenmislerdee

he oldu diyeydin sende ne kadr garipler ya bide istemeye gelenler oluyo deli oluyorum ya

Bizde istemeye gelemezler canım şimdi haklarını yiyemem ben hayır dersem hayırdır ama evlendirmiyolarda benim fikrim eve gelen adam beni alır gider onuda bilirler diyen olsa bile güzel bi dille reddederler şimdiye kadar eve gelen olmadı yaniii inşallah sevdiceğim gelcek ilk ve son

evet burda kalabalıktı ama artık tnısabılırlerr senın bi bilgin var mı pekı ya nasıl bir yer acaba

benimde hic bilgim yok canimm
assubay kuzeni var agrida ona sordumm güzel yerdir orasi dedi..bende dogu cikmadigina dua ediyorumm
bugun benimki nöbet tutucakmis 1saaat

pat die geliyolar ya istemediğim halde ama ben girmiyorum amcamgile kaçıyorum ayakkabıları görünce onlar üst katta göremiyolar girmiyorum annemde kızıyo kızsssınnnnnnnnn ama banane ben sevdiceğimle evleneceğim

süpersinn canimm
bende aynennn sevdigimden baskasina varmammm

süpersinn canimm
bende aynennn sevdigimden baskasina varmammm

ya öle yapıyorum annem telefon ediyo nerdeisn işteyim diyorum sonra anlıyo bi kaç kere yaptım sinir oluyo ama olsun ben aşkımla evlencem sizde öle yapın yakın bi yer varsa mecbur razı olcklar ya vercekler yolu yokkkkkkkkkkk

dün aksamda benimki tuttu aksam8le 10 arası nobet tutması bıze yaradı 10gıbı aradı 5dk konustukk
benimkide öyle diyo aksam nobetten sonra ararim die
insallah araya bilr..

seninki kayseride nereye gidecegini söyledimi,benimki kayseri cikti dedi o kadar neresi oldugu hakkinda bisey dimeden kapatt:26:

İnşallah canım inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı neyse o olsun:97:

arkadaşlar bir sorunum var. benim nişanlım şu anda askerde. ve benim daha önceden ciddi bir ilişkim olmuştu. bunu nişanlıma söylediğimde tepkisi çok büyük oldu. ayrılma noktasına geldik. anlatmak da istiyorum. böyle bir şey yaşayan varsa ne olur bi akıl versin

benimkide öyle diyo aksam nobetten sonra ararim die
insallah araya bilr..

seninki kayseride nereye gidecegini söyledimi,benimki kayseri cikti dedi o kadar neresi oldugu hakkinda bisey dimeden kapatt:26:

ben sordum tek bı hava alanı varmıs dedı neresı oldugunu soylemedı ama kayserı erkilet yazıyo cogu forumda bakıyorumda sımdı.bıde kütahyadan buraya cok dusen oluyormus

eski eskide kalmıştır bence hiçbişey anlatma senin önünde şimdi nişanlın var mazide kaldı sil at unut böle şeyleri sinir olrlar anlatma ne oldune bitti yse

:85: Bugün telde ilk defa ağladım kızlar tutamadım kendimi çok kötü oldum deli gibi özlediiiimmmmmmm

ben sordum tek bı hava alanı varmıs dedı neresı oldugunu soylemedı ama kayserı erkilet yazıyo cogu forumda bakıyorumda sımdı.bıde kütahyadan buraya cok dusen oluyormus

hmm hava alanindami yapicaklar yoksa askerligii
arayabilirse bi sorimm iyce banada arastir bi dedi.
ama dogru duzgun neresi oldugunu söylemedii

ya başkasından öğrenirse. daha kötü olmaz mı

ögle ögrenmesi bence daha kotu olur..
tabikide eski eskide kalmistir ama ciddi bir iliski diyosunn..
erkek arkadasim bana herseyi anlatti iyi veya kotu bende ona ayni sekildee
sonra aramizda guvensizlik olsun istememm..
bence anlatmalisin sonucta seni seviyorsa herseyinle kabul edicektir,bunlar mazide kaldi diyecektir

ya başkasından öğrenirse. daha kötü olmaz mı

anlatma başkasından duyarsa duysun dersin eskidendi ben attım kalbimde hataydı oldu bitti benm için sen varsın ben unuttum dersin anlatırsan sorun çıkarcak senle konusmaz aranız iyice bozulck anlatma sildim attım onu dersin sorarsa ilişkiniz bozulck şüphe etcek daha ne deyimsöleme hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…