337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım bence hiç bulaşma..anlatma..kaybettiğin birşeyler varsa büyük şehirlerde telafisi de var;birisi ona birşeyler söyleyecek olursa da evet bir ilişkim vardı ama o kadar;hem geçmiş orda kaldı artık sen varsın alnım açık yüzüm ak dersin..kimse senin ne yaşadığını ispatlayamaz sonuçta...

askerdeyken en değerli hediye sevdiğinden bir satır olsada yazı der nişanlım
bende 3 tane gönderdim fırsat buldukça okuyormuş

aa ne güzel yapmışsın, bende isterim bişeyler yollamak ama eve yollayamaz tabi ailem bilmio henüz napsak acaba fikir verirmisinz bana

:85: Bugün telde ilk defa ağladım kızlar tutamadım kendimi çok kötü oldum deli gibi özlediiiimmmmmmm

ben de o kadar zor tutuyorum ki kendimi ama sırf o orda iyi olabilsin diye...diyorum ama çok özledim diye onu demeden duramıyorum..hem hiç birşey yokmuş gibi hissettiğimi düşünmesini istemiyorum...:26:

askerdeyken en değerli hediye sevdiğinden bir satır olsada yazı der nişanlım
bende 3 tane gönderdim fırsat buldukça okuyormuş

iyi yapmışsın canım, bizden giden ufacık şey bile çok mutlu eder onları.
hakkaten sesi o kadar iyi geliyordu ki her gün yollayasım geldi valla

aa ne güzel yapmışsın, bende isterim bişeyler yollamak ama eve yollayamaz tabi ailem bilmio henüz napsak acaba fikir verirmisinz bana

canım yaz bi mektup yolla gitsin..
ailenin haberi olmaz ki, o sana bişey yollamasın sen ona gönder.
özledikçe okur, yüzünde bi gülümseme olur

uff ben de bişiler yollamak istiyorum ama ne yapsam bilemedim

canım ben de istiyorum ama yollama benim için zor olur dedi :18:
içinden geçenleri yaz mesela...yada poğça börek falan yap yanında :) küçük kalpli notlar olabilir...birlikçe çekilmiş bir fotoğrafınız belki...sadece seni seviyorum yazıp yollasak bile hoşlarına gider aslında...ama işte orda nasıl bir prosedür var...of yaaa
bir de canım benim bugün erzincanda rahat bir yerde olduğunu sanıyorduk;bugün bunların taburdan birisi askeri hastanede topçulardan birisiyle konuşmuş;adamlar hergün film izliyorlarmış,maçları takip ediyorlarmış;spor falan yaptıkları yokmuş...bizimkiler her sabah 6da ayakta sürekli koş yat sürün kalk... :84::84: of yaaa 3.ordudan gelmişler herkesin mesleğini sormuşlar;bilgisayar müh benim aşkım;alsalar bari onu merkez orduya daha rahat eder belki offf canım benim yaaaa nasıl üzüldüm var ya ona moral vermeye çalıştım askerlik anınların olur işte canım zor yaptım der hava atarsın arkadaşlarına oğluna kızına vs diye ama ikimizde farkındaydık pollyannacılık oynadığımızın :84:

uff ben de bişiler yollamak istiyorum ama ne yapsam bilemedim

e canım sen de mektup yaz..
ya de sen de tebrik kartıyla başlayabilirsin.
sonra da 1-2 tane mektup gönderirsin..

ya aslında keşke telefon kartı da yollasaydım dedim ama aklıma gelmedi.
bugün geldi aklıma..neyse artık 14 günümüz kaldı sonra yanımda aşkim benim

kızlar sahi cekhudan haberi olan var mı ne yaptı gitti mi?dün çok giremedim ben foruma bugün de ancak geldim??

başkalarının dolduruşunada geliyolarvalla hepimizde aynı sorun ya vallaha

aynen canım katılıyorum..onların tanıdığı biriyle evlensen mutsuz olsan yada kötü bi huyu olsa daha mı iyi..

walla kızlar yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..benim de babam başa bela..önce tanıştı sevdiceğimle;sonra yok dedi vermem..kendin ist,yorsan evlen belki torunda affederim..sonra ben evlilik hazırlıklarına başladım diince de evlenemzsin nikah günü ordaki herkesi öldürüm asarım keserim beni hapislerde mi çürüteceksin ,,dedim baba yapamazsın ben senin tek kızınım sen benim tek babamsın;yok onun istemediği biriyle evlenince o zaten kızından olmuş olacakmış;o zama bir de katil olmuş çok muymuş :84::84:
biz şimdi ablası eniştes falankendi aramızda bi nişan yaptık öyle gitti askere..babam ayrıldık biliyo..bakalım dönüşte ne olacak..kayınpeder ne olursa olsun gitcem ben babanın ayağına diyor..inşallah yumuşar babam dua edin..

kızlar meraba !!!!! yeni katılıyorum aranıza benim sevgilimde edirnede bitli piyadelerden..... en fazla günde 1 kere konuşabiliyoruz....

üzülme canım inşallah hayırlısı olur sevdiğinle bi ömür geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…