arkadaşlar bir sorunum var. benim nişanlım şu anda askerde. ve benim daha önceden ciddi bir ilişkim olmuştu. bunu nişanlıma söylediğimde tepkisi çok büyük oldu. ayrılma noktasına geldik. anlatmak da istiyorum. böyle bir şey yaşayan varsa ne olur bi akıl versin
selam kızlar..
dün aşkıma APS ile yılbaşı tebrik kartı yollamıştım, bugün almış.
alır almaz da beni aradı
canım benim nasıl mutlu olmuş anlatamam, e bir de hiç beklemiyor tabi..
canı sıkıldığında alsın okusun baksın istedim
komutanı yanına çağırıp açmadan vermiş ama o açıp buyrun komutanım demiş.
komutan almamış tanıyor musun demiş, o da eşim diyince tamam demiş, yollamış.,
zaten kötü bişiler yazmamıştım ama okumaması daha iyi oldu tabi
selam kızlar..
dün aşkıma APS ile yılbaşı tebrik kartı yollamıştım, bugün almış.
alır almaz da beni aradı
canım benim nasıl mutlu olmuş anlatamam, e bir de hiç beklemiyor tabi..
canı sıkıldığında alsın okusun baksın istedim
komutanı yanına çağırıp açmadan vermiş ama o açıp buyrun komutanım demiş.
komutan almamış tanıyor musun demiş, o da eşim diyince tamam demiş, yollamış.,
zaten kötü bişiler yazmamıştım ama okumaması daha iyi oldu tabi
aa ne güzel yapmışsın, bende isterim bişeyler yollamak ama eve yollayamaz tabi ailem bilmio henüz napsak acaba fikir verirmisinz bana
:85: Bugün telde ilk defa ağladım kızlar tutamadım kendimi çok kötü oldum deli gibi özlediiiimmmmmmm
askerdeyken en değerli hediye sevdiğinden bir satır olsada yazı der nişanlım
bende 3 tane gönderdim fırsat buldukça okuyormuş
aa ne güzel yapmışsın, bende isterim bişeyler yollamak ama eve yollayamaz tabi ailem bilmio henüz napsak acaba fikir verirmisinz bana
uff ben de bişiler yollamak istiyorum ama ne yapsam bilemedim
uff ben de bişiler yollamak istiyorum ama ne yapsam bilemedim
kızlar sahi cekhudan haberi olan var mı ne yaptı gitti mi?dün çok giremedim ben foruma bugün de ancak geldim??
pat die geliyolar ya istemediğim halde ama ben girmiyorum amcamgile kaçıyorum ayakkabıları görünce onlar üst katta göremiyolar girmiyorum annemde kızıyo kızsssınnnnnnnnn ama banane ben sevdiceğimle evleneceğim
başkalarının dolduruşunada geliyolarvalla hepimizde aynı sorun ya vallaha
aynen canım katılıyorum..onların tanıdığı biriyle evlensen mutsuz olsan yada kötü bi huyu olsa daha mı iyi..
hayatım anlamıyolar işte bi defa sevmeyeceksin birinciisi bu onlar ne kdr istesede sen sğuk olcksın alışacaklar bu duruma ya nie anlayışlı değiller ben söledim 3 gün ağlattı beni bakalım gelince bişeyler yaptrcm ya diretin isityorum die çünkü mutlu olmak yada olmamak senişn elinde ömür byu o acıyı yaşarsın sevdiğim vardı die üstüne gidin ben öyle yapcam
gitmiştir ordadır artık pzt gelir herhalde
kızlar meraba!!!!! yeni katılıyorum aranıza benim sevgilimde edirnede bitli piyadelerden..... en fazla günde 1 kere konuşabiliyoruz....
walla kızlar yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..benim de babam başa bela..önce tanıştı sevdiceğimle;sonra yok dedi vermem..kendin ist,yorsan evlen belki torunda affederim..sonra ben evlilik hazırlıklarına başladım diince de evlenemzsin nikah günü ordaki herkesi öldürüm asarım keserim beni hapislerde mi çürüteceksin ,,dedim baba yapamazsın ben senin tek kızınım sen benim tek babamsın;yok onun istemediği biriyle evlenince o zaten kızından olmuş olacakmış;o zama bir de katil olmuş çok muymuş :84::84:
biz şimdi ablası eniştes falankendi aramızda bi nişan yaptık öyle gitti askere..babam ayrıldık biliyo..bakalım dönüşte ne olacak..kayınpeder ne olursa olsun gitcem ben babanın ayağına diyor..inşallah yumuşar babam dua edin..
hoşgelddin tatlımmm seni de Allah kavuştursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?