ailem istemiyoo..
2senedir bekliyoruzz bakalim gelince ne olucak:84:
sebebi ne gösteriyolar ki??hiç anlamam istememelerini sanki onlar istemiyo diye sen vazgeçiyosun..
sen istedikten sonra olur ya meçhul diyosun sen kimseyi istemeyince nolck istememelerinin sebebi ne ki
kızlarrr askerimiin usta birliği kayseriii çıktııı yaaaa canım cokk sıkıldııııı offf offff
kızlarrr askerimiin usta birliği kayseriii çıktııı yaaaa canım cokk sıkıldııııı offf offff
ayy canim benimkide kayserii
1.tanimiyoruzz
2.yasi büyük diyolarr aramizda 8,5 yas var-büyük dedikleri bu
3.memur`a vermek istiyormus annem sanki babam memurda
4.2kiz kardesimde istedigiyle evlenmis hepimizi istediginemi vericeklermiss
1.tanimiyoruzz
neden canın sıkıldı canım? kötü bi yer mi ki
1.tanimiyoruzz
allahım yaa bu büyüklerimiz çok tuhaf..tatlım sıkma canını sen atlatılcak sorunlar hepsi..hayırlısıyla askerlik bitsin de olur inşallah..
Ahhhh ben bu memurluğuuu varya bizimde başımızda var aynı dert canım okadar iyi anlıyorumki seniiiiiiiiiiii:95::95:
ya sanki istemeye gelenleri tanıyolar ya hayret bişey sen başkasıyla evlenince acaba mutlu olabilcekmisin ne kdr saçma düşünüyo neymiş yabancı tanımadığı yere verilmezmiş bende anlamıyorum bizimkilerde yabancıya vermeyiz diyo ben isityorum dedim bakalım annem küsmüştü şimdi yavaş yavaş konusmaya başladı kötü huyu olmadıktan sonra seni mutlu ettikten sonra gerisi önemli değil
ayyy inanmıyorumm bu kadar denkk gelirrr yaaaa
ben istanbuldayım tatlım yemın torennınede gidemiyorumm sevgililer gününde falan yanına giderim dıyordum ama kayseri coookk uzak o yuzden gidemem
ee cnm ablangilinkileride tanımıyolardı onları nie vermişler bizimkide öle diyo annem bakalım sen anlaştıktan sonrası kolay yani yaşla alakası yok hadi arada 15 yaş filan olsa neyse memuru nerde bulckmış helaliyle çalışsın ekmeğinikazansın sana güzelce baksın mutlu ettikten sonra daha ne isityo ne memurlar var memura verince iyimi olckmış
allahım yaa bu büyüklerimiz çok tuhaf..tatlım sıkma canını sen atlatılcak sorunlar hepsi..hayırlısıyla askerlik bitsin de olur inşallah..
aynen canım katılıyorum..onların tanıdığı biriyle evlensen mutsuz olsan yada kötü bi huyu olsa daha mı iyi..
başkalarının dolduruşunada geliyolarvalla hepimizde aynı sorun ya vallaha
Ben başımdaki örnekleri anlatıyım kızlar kuzen biri polis dieri edbiyatçı o işsiz malum fen edebiyat mağduru,dier kuzen maliye bak uzman,dieri vakıfbank,sonuncu subay tabi bunları duyan annem babam memur olun evlendirelim diyoooooo
sorma canim vallaa yaa..acemilik ayni usta birlik aynii..bence bunlar kesin tanisiyolardirr..
tanismiyolarsa bile bundan sonra tanisicaklar..
gelde bizimkilere anlatin iste yaa
cok sinirlerim bozuluyorrr..
dusunmemeye calisiyorummm askeriminde morelini bozmak istemiyorumm
gelsinde hayirlisiyla bakicaz biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?