337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sebebi ne gösteriyolar ki??hiç anlamam istememelerini sanki onlar istemiyo diye sen vazgeçiyosun..

sen istedikten sonra olur ya meçhul diyosun sen kimseyi istemeyince nolck istememelerinin sebebi ne ki

1.tanimiyoruzz
2.yasi büyük diyolarr aramizda 8,5 yas var-büyük dedikleri bu
3.memur`a vermek istiyormus annem sanki babam memurda
4.2kiz kardesimde istedigiyle evlenmis hepimizi istediginemi vericeklermiss

1.tanimiyoruzz

ee cnm ablangilinkileride tanımıyolardı onları nie vermişler bizimkide öle diyo annem bakalım sen anlaştıktan sonrası kolay yani yaşla alakası yok hadi arada 15 yaş filan olsa neyse memuru nerde bulckmış helaliyle çalışsın ekmeğinikazansın sana güzelce baksın mutlu ettikten sonra daha ne isityo ne memurlar var memura verince iyimi olckmış

1.tanimiyoruzz

allahım yaa bu büyüklerimiz çok tuhaf..tatlım sıkma canını sen atlatılcak sorunlar hepsi..hayırlısıyla askerlik bitsin de olur inşallah..

1.tanimiyoruzz

tatlım bu nedenlerin hiç biri aşılmayacak gibi değil sıkma canını sen istedikten sonra bunların üstesinden gelirsin.
amannnn benim annemde öğretmen olsun isterdi ama istediği gibi gitmiyo işler napalım yani aynı evde iki öğretmende çok sıkıcı olurdu ya

Ahhhh ben bu memurluğuuu varya bizimde başımızda var aynı dert canım okadar iyi anlıyorumki seniiiiiiiiiiii:95::95:

allahım yaa bu büyüklerimiz çok tuhaf..tatlım sıkma canını sen atlatılcak sorunlar hepsi..hayırlısıyla askerlik bitsin de olur inşallah..

ya sanki istemeye gelenleri tanıyolar ya hayret bişey sen başkasıyla evlenince acaba mutlu olabilcekmisin ne kdr saçma düşünüyo neymiş yabancı tanımadığı yere verilmezmiş bende anlamıyorum bizimkilerde yabancıya vermeyiz diyo ben isityorum dedim bakalım annem küsmüştü şimdi yavaş yavaş konusmaya başladı kötü huyu olmadıktan sonra seni mutlu ettikten sonra gerisi önemli değil

aynen canım katılıyorum..onların tanıdığı biriyle evlensen mutsuz olsan yada kötü bi huyu olsa daha mı iyi..

ayyy inanmıyorumm bu kadar denkk gelirrr yaaaa
ben istanbuldayım tatlım yemın torennınede gidemiyorumm sevgililer gününde falan yanına giderim dıyordum ama kayseri coookk uzak o yuzden gidemem

sorma canim vallaa yaa..acemilik ayni usta birlik aynii..bence bunlar kesin tanisiyolardirr..
tanismiyolarsa bile bundan sonra tanisicaklar..

gelde bizimkilere anlatin iste yaa
cok sinirlerim bozuluyorrr..
dusunmemeye calisiyorummm askeriminde morelini bozmak istemiyorumm
gelsinde hayirlisiyla bakicaz biseyler

aynen canım katılıyorum..onların tanıdığı biriyle evlensen mutsuz olsan yada kötü bi huyu olsa daha mı iyi..

hayatım anlamıyolar işte bi defa sevmeyeceksin birinciisi bu onlar ne kdr istesede sen sğuk olcksın alışacaklar bu duruma ya nie anlayışlı değiller ben söledim 3 gün ağlattı beni bakalım gelince bişeyler yaptrcm ya diretin isityorum die çünkü mutlu olmak yada olmamak senişn elinde ömür byu o acıyı yaşarsın sevdiğim vardı die üstüne gidin ben öyle yapcam

başkalarının dolduruşunada geliyolarvalla hepimizde aynı sorun ya vallaha

Ben başımdaki örnekleri anlatıyım kızlar kuzen biri polis dieri edbiyatçı o işsiz malum fen edebiyat mağduru,dier kuzen maliye bak uzman,dieri vakıfbank,sonuncu subay tabi bunları duyan annem babam memur olun evlendirelim diyoooooo

he oldu diyeydin sende ne kadr garipler ya bide istemeye gelenler oluyo deli oluyorum ya

benim sözlümün usta birliği de balıkesir çıktı...iyidir heralde?hayırlısı olsun ya ben sevindim doğu olmadığına..ama en önemlisi hayırlı olması..bir de beni kandırıyo muş çıktı diye ya:)

evet burda kalabalıktı ama artık tnısabılırlerr senın bi bilgin var mı pekı ya nasıl bir yer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…