ya herşey çok iyiydi her zamanki gibi
istanbula gelecekti ben eskişehire gitmeden onun planını yaparken günleri karıştırdı..
cumartesi gelirim pazar sabahta yanında olurum dedi,halbuki gelirse cuma gece gelecekti,cumartesi sabahta birlikte olacaktık, aklındaki de buydu aslında ama yanlış söyledi işte..
bunu duyunca kan beynime sıcradı resmen, algılayamadım..
o ara bir sürü şeyler söyledi ama duymadım bile.sonra karıstırdıgını anladı düzeltti ama ben kendime gelemedim işte..bitti dediğimi hatırlıyorum en son
canım yapma yaa yazık..o da karıştırmıştır..uzatmayın bence..aç telefonu anlatmasına izin ver..
istanbula gelecekti ben eskişehire gitmeden onun planını yaparken günleri karıştırdı..
cumartesi gelirim pazar sabahta yanında olurum dedi,halbuki gelirse cuma gece gelecekti,cumartesi sabahta birlikte olacaktık, aklındaki de buydu aslında ama yanlış söyledi işte..
o ara bir sürü şeyler söyledi ama duymadım bile.sonra karıstırdıgını anladı düzeltti ama ben kendime gelemedim işte..bitti dediğimi hatırlıyorum en son
kötü olmuş biraz kız yapma çocugun aklı bi milyon olmustur karıstırmıs. ama bitti diyecek kadar neden sinirlendin sende gerilmişsin belli özlemden oluyor bunlar hep
söylemek zorundayım tutamıcam kendimi ama böyle bişey için bitirmek ve bu durumdayken telefonu açmamak bana saçma geldi..
kusura bakma canım kızıcaksın bana belki ama daha 10 gün olmuş gideli,yeni yeni alışıyolar,zor bi dönem geçiriyolar.
şuan ne kadar kötüdür,sana ulaşmaya çalışıyo ama sen inadından açmıosun ve onun elinden bişey gelmiyo..bence yapma böyle
kesinlikle..
ama suan bende cok zor durumdayım finallerim baslamak üzere, ailemdende ayrıyım,bide burdada yalnız kalmak iyi gelmedi işte
bak kendinde sçylüyorsun durumunu bence onun için açmasan bile kendin için aç. böyle kendi kendini yersin kız acıdım çocuğa aç yaaaa
bu huyumu bende sevmiyorum:/
bak kendinde sçylüyorsun durumunu bence onun için açmasan bile kendin için aç. böyle kendi kendini yersin kız acıdım çocuğa aç yaaaa
böyle çok zor canım,sevmiyosan bu huyunu bi şekilde vezgeçmeye bakıcaksın
aynen acıdım bende valla,yazık merve düşünsene sana aynısını yapıldığını ve elinin kolunun bağlı olduğunu
9 da yatmaları lazım, yarın konusurum artık:/
eğer ararsa hiç düşünme aç derim.
zor bir durum gerçekten canım
söylemek zorundayım tutamıcam kendimi ama böyle bişey için bitirmek ve bu durumdayken telefonu açmamak bana saçma geldi..
kusura bakma canım kızıcaksın bana belki ama daha 10 gün olmuş gideli,yeni yeni alışıyolar,zor bi dönem geçiriyolar.
şuan ne kadar kötüdür,sana ulaşmaya çalışıyo ama sen inadından açmıosun ve onun elinden bişey gelmiyo..bence yapma böyle
evet suan cok sacma bişey yaptıgımın bende farkındayım ama üstünden zaman gecmesi lazım:/
çok kırıldım yinede
yaa yazık kız çocuğa ne haldedir şimdi..konuşmak sana da iyi gelecektir..aç bence
canım biliyorum ama böyle olunca tüm olumsuzluklar geliyor aklıma, konusmak hiç istemiyorum inan
konuşamadan hiçbişey çözemezsin ama canım
ayyy benimde aşkım arasada konuşsam
askerlik elbet zor her iki taraf içinde ama kızlar nazar değmesşn gideli çok iyiyiz tartışma yom bol bol özlem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?