337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım çokta büyütme bence karışıklık ollmuş sadece.bence aç tlfnu biraz alttn al. sen bitti deyince hiç aramayadabilrdi arıo bak.

benim kardeşim de kısa dönem olarak ardahan'a gitti kızlar.hepinizinkini okuyamamdım ama herkese hayırlı tezkereler diliyorum.çoğu kişinin iyi yerler çıkmış gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:

kötü olmuş biraz kız yapma çocugun aklı bi milyon olmustur karıstırmıs. ama bitti diyecek kadar neden sinirlendin sende gerilmişsin belli özlemden oluyor bunlar hep

söylemek zorundayım tutamıcam kendimi ama böyle bişey için bitirmek ve bu durumdayken telefonu açmamak bana saçma geldi..
kusura bakma canım kızıcaksın bana belki ama daha 10 gün olmuş gideli,yeni yeni alışıyolar,zor bi dönem geçiriyolar.
şuan ne kadar kötüdür,sana ulaşmaya çalışıyo ama sen inadından açmıosun ve onun elinden bişey gelmiyo..bence yapma böyle

kötü olmuş biraz kız yapma çocugun aklı bi milyon olmustur karıstırmıs. ama bitti diyecek kadar neden sinirlendin sende gerilmişsin belli özlemden oluyor bunlar hep

kesinlikle..
ama suan bende cok zor durumdayım finallerim baslamak üzere, ailemdende ayrıyım,bide burdada yalnız kalmak iyi gelmedi işte

bu huyumu bende sevmiyorum:/

kesinlikle..
ama suan bende cok zor durumdayım finallerim baslamak üzere, ailemdende ayrıyım,bide burdada yalnız kalmak iyi gelmedi işte

bak kendinde sçylüyorsun durumunu bence onun için açmasan bile kendin için aç. böyle kendi kendini yersin kız acıdım çocuğa aç yaaaa

bu huyumu bende sevmiyorum:/

böyle çok zor canım,sevmiyosan bu huyunu bi şekilde vezgeçmeye bakıcaksın

bak kendinde sçylüyorsun durumunu bence onun için açmasan bile kendin için aç. böyle kendi kendini yersin kız acıdım çocuğa aç yaaaa

aynen acıdım bende valla,yazık merve düşünsene sana aynısını yapıldığını ve elinin kolunun bağlı olduğunu

sonuna kadar katılıyorum

ayyy benimde aşkım arasada konuşsam
askerlik elbet zor her iki taraf içinde ama kızlar nazar değmesşn gideli çok iyiyiz tartışma yom bol bol özlem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…