337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

koğuşa gitti sanırım..2 dk önce sustu telefonum:/

muhtemelen o da bütün gece rahat uyuyamayacak..bak eskere geldim direk satış yaptı;hiç anlamıyor beni;şimdi alttan alması lzazım vs diyecek bir taraftan;diğer taraftan ama çok özledim çok seviyouem salak kafam nasıl yaptım o hatayı.... allah ikinizin de yardımcısı olsun bu gece...

amin canım, umarım sabah oldugunda şu gururumdan eser kalmaz:/

ılk defa yarım saate yakın konuştuk ankesörden çaldırdı bende evden aradım

ay maşallah yaaa biz de rakor kırdık bu akşam 18 dakika konuştuk nasıl iyi geldi :)

amin canım, umarım sabah oldugunda şu gururumdan eser kalmaz:/

inşallah canım..varsa bi süt iç yatmadanİpapatya çayı falan;iyi gelir..ve onu,güzel günlerinizi mutlu hayallerinizi düşün..ben öyle yapıyorum çok kızdığımda :)

fotoğraflara fln bakıım bari belki iyi gelir:/

bende aradım kantinde oturuyomuş beyefendi
çağıramadılar telefona konuşamadık,sinirim tepeme çıktı akşam akşam..

ay merve yaptığına inanamıyorum, şaşkınlıkla okudum valla...
nasıl yaparsın? nasıl kıyarsın sevdiceğine??
ben de biçok şeye sinir olsam bile asla belli etmiyorum..
yemin törenine gelmeyin dedi gitmeyeceğim.
ağzından ne çıkarsa emirdir artık benim için..
çünkü o kadar çaresiz ve de özlem içindeler ki, ufacık lafından belli oluyor..
valla canım kusura bakma ama insafsızca davranıyorsun bence..

biliyorum canım ya:/
ama bende o kadar özledim ki, koskoca iki gün boyunca sadece bi sabah görüşebileceğimizi düşünmek
bunu yaptırdı işte:/

Bugün yemin törenine gittim.Çok güzel,değişik bir duyguBütün gün aşkımla beraberdik.Cep telefonunuda götürdük yanına.Bu akşam doya doya konuştuk sevdiceğimle

kimimiz 1 dakika konuşmak için günlerce bekler,
kimide ufak bişeye sinirlendi diye konuşmaya fırsatı varken inat yapar telefona cevap vermez..
bencede açmamak insafsızca oldu,inşallah düzelirsiniz en kısa zamanda..

Son düzenleme:
ama bende o kadar özledim ki, koskoca iki gün boyunca sadece bi sabah görüşebileceğimizi düşünmek

ama çok fevri davranmışsın canım yaa bizde malesef 1 gün görüşçez o da bi kaç saat ama o bile mutlu edio insanı..öle olsa bile mutlu olmaya çalış bence..

canım sen de çok özlediğin için oluyor bu tartışmalar tabi..
ama buna da şükret, hiç göremeyecek olanlar var..
lütfen biraz alttan almaya çalış bi dahaki konuşmanızda..
ay ben çok üzülüyorum bütün askerlere.. emir altında olmak çok gurur kırıcı bir şeydir.
o yüzden ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar başımızın üstünde yerleri olması lazım..

Bugün yemin törenine gittim.Çok güzel,değişik bir duyguBütün gün aşkımla beraberdik.Cep telefonunuda götürdük yanına.Bu akşam doya doya konuştuk sevdiceğimle

ay canıımm gözün aydın, nasıl sevindim senin adına
hadi gözünüz aydın kurtuldunuz acemilikten, darısı bizimkilere olsun inşallah...

öyle zaten ama dediğim gibi bende çok kolay şeyler yaşamıyorum:/
Ne olursa olsun yarın daha da alttan almaya calışıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…