337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

öyle zaten ama dediğim gibi bende çok kolay şeyler yaşamıyorum:/
Ne olursa olsun yarın daha da alttan almaya calışıcam inşallah

tamam canım elinden geleni yap, zaten o da bolca düşünecektir.
ikiniz de birer adım atınca ortada buluşursunuz

Sağol canım.Ama ayrılmak çok zor geldi.Evet darısı sizin başınıza

uf işte yaa görmek çok güzel oluyor ama ayrılık çok koyuyor
neyse sabredelim bi 5 ay, inşallah sonrasında ömür boyu birliklte olucaz..
allah sağlıklı uzun ömürler versin de...

merhaba kızlarr bizim yemin töreni 30 unda:)veee ben ayın 2 sine kadar ordayım :) nasıl mutluyum anlatamammm yılbaşınıda beraber geciricess:)

merhaba kızlarr bizim yemin töreni 30 unda:)veee ben ayın 2 sine kadar ordayım :) nasıl mutluyum anlatamammm yılbaşınıda beraber geciricess:)

gözünaydın canım ohh doya doya sarıl aşkına..
gerçi ne kadar sarılsan bile doyamazsın ama olsun hiç yoktan iyidir

Bugün yemin törenine gittim.Çok güzel,değişik bir duyguBütün gün aşkımla beraberdik.Cep telefonunuda götürdük yanına.Bu akşam doya doya konuştuk sevdiceğimle

ayy ne güzel yaaa nerde şimdi?yazıcı kantinci vs bişey olacak mı ustalıkta?yaa benimki telefonu almıo yanına getireyim gelirken diorum ona da yok dio..gerçi zaten yemin törenine istemio ben sana derim gel die o zaman gelirsin dio...
senin için çok sevindim ama canımm

Bazen çabuk öfkelenip istemediğimiz şeyler yapabiliyoruz.Ama en azından şu askerlik süresince biraz daha anlayışlı olmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum.Bizim için kolay değil ama onlar için hiç kolay değil.Ne kadarda rahat olmuş olsalar sonuçta özgürlükleri kısıtlanıyor.Canları sıkıldığında,bunaldığında kendilerini dışarı atamıyorlar,istedikleri zaman sevdikleriyle konuşamıyorlar,görüşemiyorlar.Onlar istemezmi arayıp konuşmayı ama herzaman olmuyor.Bugün aramadı neden aramadı diye kafamızda birsürü şey kurmayalım.Bu hem bizi üzer hem boşuna sinirlenmiş oluruz.Sabır sadece 5,5 ay biraz sabır..

Mervecim senin askerininde dili sürçmüştür,aklı karışmıştır yanlışlıkla cuma değilde cumartesi demiştir.Biraz çabuk sinirlenmişsin ve sonucuda ikiniz içinde iyi olmamış ama olan olmuş artık.Sen bundan sonra biraz daha dikkat edersin.Zaten bunların acısını onlar geldikten sonra fitil fitil çıkartırız şimdilik biraz sabır

Bugün yemin törenine gittim.Çok güzel,değişik bir duyguBütün gün aşkımla beraberdik.Cep telefonunuda götürdük yanına.Bu akşam doya doya konuştuk sevdiceğimle

canımm kısa dönemlerde de cep telefonu serbest mi

slm bende yeni buldum burayi ve cok sevindim
benimde bi arkadasim erzincanda...topcu
senin adina üzüldüm, gerci normal askerlik yine kötü bi yerde degil, ama ayni anda benim icimde su serptin cünkü ben arkadasimdan hic haber alamiyorum
yani cok sagol

Sanırım şoför yapıcaklarmışNapalım hayırlısı olsunda..

Serbest değil.Otelde kalıcak iki gece.Pazar günüde arkadaşı yanına gidicek oyüzden götürdük arkadaşı gelirken getircek telefonunu.Ama nasıl özlemişiz telefonda saatlerce konuşmayı.Hasret kaldık valla

hayır canım değil aslında ama yerine göre değişiyor bazısı yakalrsa sdc telefonu alıyır yeni makina buluyorsun yada sonra el altından veriyor geri bazı yerde hapis cezasını uyguluyorlar :S:26:

hayır canım değil aslında ama yerine göre değişiyor bazısı yakalrsa sdc telefonu alıyır yeni makina buluyorsun yada sonra el altından veriyor geri bazı yerde hapis cezasını uyguluyorlar :S:26:

amanınnn ayy kıyamam hapis apis istemem aşkitoma

off çookkk kıskannddıdıııımmmmmm wallaaaa:84:

Sanırım şoför yapıcaklarmışNapalım hayırlısı olsunda..

ooohhh süper walla yaaa sürekli sivilde olacak..telefonu da olur bak onun...hadi hayırlısı yaaaa

amanınnn ayy kıyamam hapis apis istemem aşkitoma

hoşgeldin canım..sevindim senin adına :))benim kuzenim de erzincan topçuda o inanılmaz rahat..sevdiceğim erzincan hava savunmay açıkınca ohooo havayla ilgili yer kesin daha da rahat eder demiştik sözde ama nasip senin arkadaşın muhtemelen çok rahattır;en azından süper yemekler yediğine emin olabilirsin :)orda yemekleri şirket yapıyormuş..inşallah sen de en kısa zamnada haber alırsın bu arada..
ayrıca erzincandan biriyle karşılaşmak da hoş :)

[/QUOTE]canım umarım sizede öyle bir fırsat olurda sizde saatlerce konuşursunuzBazıları o iki geceyi bile beraber geçiriyor.Bende onları kıskanıyorum ama imkanlar kısıtlı napalım[/QUOTE]

inşallah canım cidden onlar da var..ama en güzeli ne biliyor musun;yapamadıklarını değil yapma ihtimalin olanları düşünmek..evet gidemiyorum yada sen de bende 2 gece kalamayacağız belki;ama ustalıkta gideriz belki sık sık..sonra 5 ay dediğin ne ki daha dün lisedeydik şimdi üni bitti-kendi adıma- işe başlasam diye evde beklediğim günleri hatırlıyorum senem dolu...bu günler de geçecek ve onlar yanımızda olacak...bunu hatırlamak iyi geliy( her zaman başaramasam da arada kafama saksı düşüp pembe görüyorum etrafı )

bunlari duymak cok iyi geliyo, gercekten cok tesekkür ederim sana
umarim günlerin cabucak gecer ve sevdigine hemen kavusursun
tekrar sagol
sende kendini fazla üzme normal askerlik sartlari sonucta seninki

ooofff ben aşkımı çok özledim kızlar ya snki günler geçmiyoo ellerini özledimm yanağını heryerini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…