ay canıımm gözün aydın, nasıl sevindim senin adına
hadi gözünüz aydın kurtuldunuz acemilikten, darısı bizimkilere olsun inşallah...
öyle zaten ama dediğim gibi bende çok kolay şeyler yaşamıyorum:/
Ne olursa olsun yarın daha da alttan almaya calışıcam inşallah
Sağol canım.Ama ayrılmak çok zor geldi.Evet darısı sizin başınıza
merhaba kızlarr bizim yemin töreni 30 unda:)veee ben ayın 2 sine kadar ordayım :) nasıl mutluyum anlatamammm yılbaşınıda beraber geciricess:)
Bugün yemin törenine gittim.Çok güzel,değişik bir duyguBütün gün aşkımla beraberdik.Cep telefonunuda götürdük yanına.Bu akşam doya doya konuştuk sevdiceğimle
gözünaydın canım ohh doya doya sarıl aşkına..
gerçi ne kadar sarılsan bile doyamazsın ama olsun hiç yoktan iyidir
merhaba kızlarr bizim yemin töreni 30 unda:)veee ben ayın 2 sine kadar ordayım :) nasıl mutluyum anlatamammm yılbaşınıda beraber geciricess:)
ya herşey çok iyiydi her zamanki gibi
istanbula gelecekti ben eskişehire gitmeden onun planını yaparken günleri karıştırdı..
cumartesi gelirim pazar sabahta yanında olurum dedi,halbuki gelirse cuma gece gelecekti,cumartesi sabahta birlikte olacaktık, aklındaki de buydu aslında ama yanlış söyledi işte..
bunu duyunca kan beynime sıcradı resmen, algılayamadım..
o ara bir sürü şeyler söyledi ama duymadım bile.sonra karıstırdıgını anladı düzeltti ama ben kendime gelemedim işte..bitti dediğimi hatırlıyorum en son
Bugün yemin törenine gittim.Çok güzel,değişik bir duyguBütün gün aşkımla beraberdik.Cep telefonunuda götürdük yanına.Bu akşam doya doya konuştuk sevdiceğimle
canım ben de istiyorum ama yollama benim için zor olur dedi :18:
içinden geçenleri yaz mesela...yada poğça börek falan yap yanında :) küçük kalpli notlar olabilir...birlikçe çekilmiş bir fotoğrafınız belki...sadece seni seviyorum yazıp yollasak bile hoşlarına gider aslında...ama işte orda nasıl bir prosedür var...of yaaa
bir de canım benim bugün erzincanda rahat bir yerde olduğunu sanıyorduk;bugün bunların taburdan birisi askeri hastanede topçulardan birisiyle konuşmuş;adamlar hergün film izliyorlarmış,maçları takip ediyorlarmış;spor falan yaptıkları yokmuş...bizimkiler her sabah 6da ayakta sürekli koş yat sürün kalk... :84::84: of yaaa 3.ordudan gelmişler herkesin mesleğini sormuşlar;bilgisayar müh benim aşkım;alsalar bari onu merkez orduya daha rahat eder belki offf canım benim yaaaa nasıl üzüldüm var ya ona moral vermeye çalıştım askerlik anınların olur işte canım zor yaptım der hava atarsın arkadaşlarına oğluna kızına vs diye ama ikimizde farkındaydık pollyannacılık oynadığımızın :84:
ayy ne güzel yaaa nerde şimdi?yazıcı kantinci vs bişey olacak mı ustalıkta?yaa benimki telefonu almıo yanına getireyim gelirken diorum ona da yok dio..gerçi zaten yemin törenine istemio ben sana derim gel die o zaman gelirsin dio...
senin için çok sevindim ama canımm
canımm kısa dönemlerde de cep telefonu serbest mi
canımm kısa dönemlerde de cep telefonu serbest mi
hayır canım değil aslında ama yerine göre değişiyor bazısı yakalrsa sdc telefonu alıyır yeni makina buluyorsun yada sonra el altından veriyor geri bazı yerde hapis cezasını uyguluyorlar :S:26:
Serbest değil.Otelde kalıcak iki gece.Pazar günüde arkadaşı yanına gidicek oyüzden götürdük arkadaşı gelirken getircek telefonunu.Ama nasıl özlemişiz telefonda saatlerce konuşmayı.Hasret kaldık valla
Sanırım şoför yapıcaklarmışNapalım hayırlısı olsunda..
amanınnn ayy kıyamam hapis apis istemem aşkitoma
hoşgeldin canım..sevindim senin adına :))benim kuzenim de erzincan topçuda o inanılmaz rahat..sevdiceğim erzincan hava savunmay açıkınca ohooo havayla ilgili yer kesin daha da rahat eder demiştik sözde ama nasipslm bende yeni buldum burayi ve cok sevindim
benimde bi arkadasim erzincanda...topcu
senin adina üzüldüm, gerci normal askerlik yine kötü bi yerde degil, ama ayni anda benim icimde su serptin cünkü ben arkadasimdan hic haber alamiyorum
yani cok sagol
off çookkk kıskannddıdıııımmmmmm wallaaaa:84:
Canım umarım sizede öyle bir fırsat olurda sizde saatlerce konuşursunuzBazıları o iki geceyi bile beraber geçiriyor.Bende onları kıskanıyorum ama imkanlar kısıtlı napalım
hoşgeldin canım..sevindim senin adına :))benim kuzenim de erzincan topçuda o inanılmaz rahat..sevdiceğim erzincan hava savunmay açıkınca ohooo havayla ilgili yer kesin daha da rahat eder demiştik sözde ama nasipsenin arkadaşın muhtemelen çok rahattır;en azından süper yemekler yediğine emin olabilirsin :)orda yemekleri şirket yapıyormuş..inşallah sen de en kısa zamnada haber alırsın bu arada..
ayrıca erzincandan biriyle karşılaşmak da hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?