ooofff ben aşkımı çok özledim kızlar ya snki günler geçmiyoo ellerini özledimm yanağını heryerini yaa
kızlar aranıza yeni katıldım bnde sevgilimi askere gönderdim bugün yemin töreni vardı gidemedim ama netten görüştük 2 haftadır yüzünü görmemiştim saçlarını ilk defa o kadar kısa gördüm çok özledim yüzü gözümün önünden gitmio:s[/FONT]
Sana hoşgeldin diyeyim öyle gideyim bari:)Hoşgeldin.Allah kavuştursunkızlar aranıza yeni katıldım bnde sevgilimi askere gönderdim bugün yemin töreni vardı gidemedim ama netten görüştük 2 haftadır yüzünü görmemiştim saçlarını ilk defa o kadar kısa gördüm çok özledim yüzü gözümün önünden gitmio:s[/FONT]
İyi geceler kızlar.Sabah 5 te kalktım biraz uyusam iyi olur:80:
hoşgeldin canımm Allah kavuştursun o zaman tez zmanda:)
jandarma sanırım askerin
inş.hepimiz askerlerimize tez zamanda kavuşuruz canım evet jandarma balıkesirde:)
Sana hoşgeldin diyeyim öyle gideyim bari:)Hoşgeldin.Allah kavuştursun
aa benimmki de balıkesirde :) aa bizim yemin töreni 30unda canımm
az kalmış canım ya valla günler geçmio nasıl dayanacağımı bilmiyorum ne yediğini içtiğini herşeyini çok merak ediyorum
kızlar aranıza yeni katıldım bnde sevgilimi askere gönderdim bugün yemin töreni vardı gidemedim ama netten görüştük 2 haftadır yüzünü görmemiştim saçlarını ilk defa o kadar kısa gördüm çok özledim yüzü gözümün önünden gitmio:s[/FONT]
canımm balıkesir çok rahatmış ama yemekleri çok şahaneymiş.benim askerm kıbrısa gitçek yemin töreninden sonra seninki balıkesirde mi kalcak
evet canım balıkesirde kalacak ilçelere dağıtım olacakmış.
hoşgeldin canım...Allah kavuştursun bakalım....
çok şanslısınn canı mademsen nerdensin
arzufur ve nice89;çanakkale yenicedeyim ben;balıkesire yarım saat falan mesafede;kalacak yer sıkıntınız olursa beklerim :) tabi askeri çanakkalede olan varsa onları da...destek olma zaman şimdi..gerçi askerinizin yanında otelde falan kalmak kalabilmek yada daya yakında olmak elbette çok daha süpre ama aklınızın bi köşesinde dursun....
ankaradayım bn ama kendime çok kızıorum yemin törenine gitmediğim için
arzufur ve nice89;çanakkale yenicedeyim ben;balıkesire yarım saat falan mesafede;kalacak yer sıkıntınız olursa beklerim :) tabi askeri çanakkalede olan varsa onları da...destek olma zaman şimdi..gerçi askerinizin yanında otelde falan kalmak kalabilmek yada daya yakında olmak elbette çok daha süpre ama aklınızın bi köşesinde dursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?