337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar aranıza yeni katıldım bnde sevgilimi askere gönderdim bugün yemin töreni vardı gidemedim ama netten görüştük 2 haftadır yüzünü görmemiştim saçlarını ilk defa o kadar kısa gördüm çok özledim yüzü gözümün önünden gitmio:s[/FONT]

hoşgeldin canımm Allah kavuştursun o zaman tez zmanda:)
jandarma sanırım askerin

Sana hoşgeldin diyeyim öyle gideyim bari:)Hoşgeldin.Allah kavuştursun

az kalmış canım ya valla günler geçmio nasıl dayanacağımı bilmiyorum ne yediğini içtiğini herşeyini çok merak ediyorum

canımm balıkesir çok rahatmış ama yemekleri çok şahaneymiş.benim askerm kıbrısa gitçek yemin töreninden sonra seninki balıkesirde mi kalcak

hoşgeldin canım...Allah kavuştursun bakalım....

arzufur ve nice89;çanakkale yenicedeyim ben;balıkesire yarım saat falan mesafede;kalacak yer sıkıntınız olursa beklerim :) tabi askeri çanakkalede olan varsa onları da...destek olma zaman şimdi..gerçi askerinizin yanında otelde falan kalmak kalabilmek yada daya yakında olmak elbette çok daha süpre ama aklınızın bi köşesinde dursun....

ayyy canım benim çok sağol ben de yakınım çok şükür balıkesire 1 saat mesafe de oturuyorum. ama bu söylediklerin bile yetti

saol canımda istemiyor benimki yalnız gelip gitmemi istemiyormuş aklı bnde kalırmış o yüzden gidemiorum o biran önce gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…