337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benim kocacığımın bu gün yemin töreni vardı...biz gidemedik... çok istemiştim aslında gitmeyi...
ama yarın msn den konuşacağız kamera da göreceğim inşallah...

cnm her yerde aynı olmuyo yani aslında hapis cezası var diye biliyorum ama bazı yerlerde komutan falan görmemezlikten geliyo olabilirde genede risk ama yaaa .... bende hep acemilikten sora rahatça konuşuruz diyodumda olmicakl galiba

pozitif düşünelim cnm ya olur inşallah rahat rahat konuşuruz askerlerimizle

ewet yemin töreni vardı gidemedim ama yinede gördüm yüzünü çok mutluyum:)

ben de gidemedim ah çok ağladım gidemedim diye, 3 gün evci çıktı ailesiyle birlikte şu an
bana da fotoğraflarını attı ilk defa gördüm onu asker kıyafetiyle falan, çok garipti

benimki aramaz herhalde artik bu saaten sonraa grz kizlar bende yatiyorumm
iyi geceler hepinizeee öptümmm

ben de gidemedim ah çok ağladım gidemedim diye, 3 gün evci çıktı ailesiyle birlikte şu an
bana da fotoğraflarını attı ilk defa gördüm onu asker kıyafetiyle falan, çok garipti

aynen bnmkide evci çıktı 1 güncükte bnle olsaydı bari kıskanıom valla ailesini

Günaydıııııııııın herkese bayanlar ağlamak ii geldi sanırım dün gece kuzenimle konuşurken uyuya kalmışım şimdide işteyim gözler kıpkırmızı tabii herşeye rağmen şafak 142 bunada şükür artık 100leri bitirmemize 42 gün kaldı :98:

Bu arada ilk mektubumu p.tesi yolluorum bugün yazıcam bide resmimizi koyucam gerçi cüzdanında var resmim ama olsun 1 tane ikimizin çekildiğide olsun :97:

günaydın kızlar aşkım aradı sabah 15 dk konustuk ben onu aradım ya çok mutlu oldum uyandırdı beni o arayonca çocuklar gibi seviniyorum

günaydın kızlar aşkım aradı sabah 15 dk konustuk ben onu aradım ya çok mutlu oldum uyandırdı beni o arayonca çocuklar gibi seviniyorum

bnmıde aramş ama ben yoldaydım şirkete gdıodum yetişemedm arkadaşla konşmş puff : S beklıorum şmdi yerımde aramasınıı :97:

bnmıde aramş ama ben yoldaydım şirkete gdıodum yetişemedm arkadaşla konşmş puff : S beklıorum şmdi yerımde aramasınıı :97:

cebimi arıyo bende kapatıp onu arıyorum ya iyi oluyo ondan kontür gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…