cnm her yerde aynı olmuyo yani aslında hapis cezası var diye biliyorum ama bazı yerlerde komutan falan görmemezlikten geliyo olabilirde genede risk ama yaaa .... bende hep acemilikten sora rahatça konuşuruz diyodumda olmicakl galibakızlar bu telefon işi bahsettiğiniz kadar sakatmı ya yazık walla bize bn acemilikten sonra telefonunu kullanır sanıodum hapis durumu fln varsa kullanmasın sakın ama bn napıcam böle kulübeden sıra gelipte arayamıo arasada maksimum 2 dk konuşabilioruz haksızlık buu
kızlar size iyi geceler ben artık kaçar...öpüldünüz..
yerine göre değişir canım benimkinin olduğu çok rahat mesela, en iyi askerin anlar duruma bakar biraz, öle sokar herhalde
cnm her yerde aynı olmuyo yani aslında hapis cezası var diye biliyorum ama bazı yerlerde komutan falan görmemezlikten geliyo olabilirde genede risk ama yaaa .... bende hep acemilikten sora rahatça konuşuruz diyodumda olmicakl galiba
inşallah rahat bir yerde olur o zman yarın bi sorayım bakalım nasılmış durumlar askerin nerde senin cnm
kastamonuda senin nerde?
balıkesirde jandarma
benimki de jandarma o zman yemin töreni vardı bugün değil mii
ewet yemin töreni vardı gidemedim ama yinede gördüm yüzünü çok mutluyum:)
ben de gidemedimah çok ağladım gidemedim diye, 3 gün evci çıktı ailesiyle birlikte şu an
bana da fotoğraflarını attı ilk defa gördüm onu asker kıyafetiyle falan, çok garipti
günaydın kızlar aşkım aradı sabah 15 dk konustuk ben onu aradım ya çok mutlu oldum uyandırdı beni o arayonca çocuklar gibi seviniyorum
bnmıde aramş ama ben yoldaydım şirkete gdıodum yetişemedm arkadaşla konşmş puff : S beklıorum şmdi yerımde aramasınıı :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?