337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın herkesee :79:
şafak 142
Bugün herkes sevdiğiyle uzun uzun,rahat rahat konuşur inşallah..

inşallah tatlım bekliyoruz bakalım ben dunde konuşmadım

bende 2 gündür konuşmadım,ondan önceki günde aradım dünde aradım ama yerinde yoktu :44:
inşallah bugün ararda sesini duyarım
zaten karışık bi durumdayız,ölürmü bi kere arasa ya :84:

cnm burda ne demek istedn sen şmdi ben çözemedmde

cnm ben kendi vodafonlularla limitsiz konuşuyorum sabit hatlar mesela istanbul ev telefonları ile limitsiz konusuyorum diğer hatlarla mesela avea turkceli aradığımzaman 900 dk süre hakkım var 55 lira

cnm ben kendi vodafonlularla limitsiz konuşuyorum sabit hatlar mesela istanbul ev telefonları ile limitsiz konusuyorum diğer hatlarla mesela avea turkceli aradığımzaman 900 dk süre hakkım var 55 lira

tmm cnmm türkiyede her sabıt hatt içinde gecerli sanırım bu dimi limitsizz

neyse cnm üzülme bende gidemiyorum

ayy canimmm üzülmee yaa
bak bizde gidemedikkk yemin törenine gidemezsen en azindan ziyaretine gidersinn
bizde oda yokk üzme kendinii askerinde üzülür yoksa

üzülme canım bizlerde gidemiyoruz.malesef birbirimize destek olmaktan başka çaremiz yok

ben askerime belli etmeyim üzüldüğümü dedim ama o belli etti bana. dayanamadı resmen hüngür hüngür ağladı. nasıl dayanıyım bende ağladım. hiç neşem yok saf hatta mal gibiyim. off az kaldı diyip duruyoruz..
az kaldı kızlar kavuşcaz..

Benim gibi olmuş demekki kaç gndür kendimi tuttum tuttum bende dün patladım sonunda hıçkıra hıçkıra hemde =((( zaman çabuk geçsiiin amiiin

ayy yazık yaa olsun canım sen belli etme yinede onların morali bozuk olsa bile bizim destek olmamız lazım nasıl olcak bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…