337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldin tatlım...

kızlar biraz daha sakin ama ( yaa henüz tartışmayanlar bi maşallah çekelim kendimize

ayyy sorma canimm yaa..sira oluyosa ne olmusss yemegin biticek hali yoksa en son aliverrr
benimkide ypaiyo bazennn böyle kafasina vurasim geliyooo
ariycagini hic sanmiyorumm gitsin uyusun beyefendiii
biz aksama kadar tel.basinda bekleyelim usanmadan skilmadannn onlarin yaptigina bakk

canım benimki de öleydi gitmeden..hep kavga ediyoduk tel yüzünden.o uyumak isterdi ben kapatmak istemezdim.şimdi zaten 1 kere konuşuyoruz allahtan onda demio kapatalım diye

hoşgeldin tatlım...

kızlar biraz daha sakin ama ( yaa henüz tartışmayanlar bi maşallah çekelim kendimize

biz hiç tartışmadık ne derse tamam diyorum, alttan alıyorum.
kavga etmediğimiz en uzun süre olucak galiba diyo
askerden gelince patlamasam baree çocuga

canım biz de öyle günde 1 kere konusuyoruz,3-4 dk o da..şimdi de olmuyo böyle telefon sokmam lazım diyip duruyo korkuyorum ben de:18:

telefon çok riskli oluyomuş öle sölüyo cnm yaa ... ama bölede 2 çift laf edemiyosunki bide ararda duymazsam diiye banyoya bile telefonla giriyorum belki acemilik bittikten sora bizde arayabiliriz...

hoşgeldin tatlım...

hoşbulduk cnm.... bizde henüz tartışmadık ama her an patlayabilirim diyorum biz onları anlamaya çalışıyoruz birazda onlar bizi anlamaya çalışsa

telefon çok riskli oluyomuş öle sölüyo cnm yaa ... ama bölede 2 çift laf edemiyosunki bide ararda duymazsam diiye banyoya bile telefonla giriyorum belki acemilik bittikten sora bizde arayabiliriz...

onlar da rahatmış ustada olanlar kullanıyormus hem de cebinde tasıyomus rahatlıga bak, ama korkuyorum yine de..ayy sorma ben de banyoya götürüyorum

walla bu konuda yalnız olmadığıma sevindim banyo wc çöp atma..telefonum hiç bu kadar yapışık olmamıştı bana inşallah arayabiliriz...çok özlüyoruz yaaaaa

bu arada sağolun kızlar maşallahlar için size de tavsiye ederim daha huzurlu oluyor insan

bende öyle yapmaya calisiyorum canimm amaa ne olur sanki 2dk fazla konussakk
sanki 2dk sonra uyuyamiycaksinnn
sesi duymak yetmiyomuymusss yetmiyo isteee anlasanaaaaaaaa

kızlar bu telefon işi bahsettiğiniz kadar sakatmı ya yazık walla bize bn acemilikten sonra telefonunu kullanır sanıodum hapis durumu fln varsa kullanmasın sakın ama bn napıcam böle kulübeden sıra gelipte arayamıo arasada maksimum 2 dk konuşabilioruz haksızlık buu

yerine göre değişir canım benimkinin olduğu çok rahat mesela, en iyi askerin anlar duruma bakar biraz, öle sokar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…