bu forum çok güzel kızlar yaa bende bugün keşfettim ... çünkü etrafımdaki kimse anlamıyo beni amaaan kısa dönem ne sızlanıp duruyosun diyolar ama anlamıyolarkiherkes ne güzel konuşuyomuş bizde günde 1 kez konuşabiliyoruz oda 5 dkyı geçmiyo offff nası geçicek zaman....
geçen gün ben de öyle yaptım 2 dk konuşuyo kapatıyom diyo... ne konuşştun da kapatıyosun dedim aşkım yemek ycez çok sıra oluyo ondan dedi... iyi git ye ozaman ben akşama kadar telefon başında bekliyim sen 2 dk konuş kapat dedim kapadım suratına...
akşam yine aradı baya uzun konuştuk bu sefer...arar seninki de canım üzülür dayanamaz merak etme sen...
biz bu tel kapatmadan gitmedende tartisiyoduk arada..
yorgun yada sinirli olunca böyle yapiyo hemenn öfleyip pufluyo bende sinir oluyorummm
birazda o anlayisli olsa ne olurr..ben üzülüyorum agliyorum üzülme bile demiyooo gicikkk
hoşgeldin tatlım...
kızlar biraz daha sakin ama( yaa henüz tartışmayanlar bi maşallah çekelim kendimize
mahsallahh canimmm sizehoşgeldin tatlım...
kızlar biraz daha sakin ama( yaa henüz tartışmayanlar bi maşallah çekelim kendimize
canım biz de öyle günde 1 kere konusuyoruz,3-4 dk o da..şimdi de olmuyo böyle telefon sokmam lazım diyip duruyo korkuyorum ben de:18:
biz hiç tartışmadık ne derse tamam diyorum, alttan alıyorum.
kavga etmediğimiz en uzun süre olucak galiba diyo
askerden gelince patlamasam baree çocuga
hoşgeldin tatlım...
telefon çok riskli oluyomuş öle sölüyo cnm yaa ... ama bölede 2 çift laf edemiyosunki bide ararda duymazsam diiye banyoya bile telefonla giriyorumbelki acemilik bittikten sora bizde arayabiliriz...
telefon çok riskli oluyomuş öle sölüyo cnm yaa ... ama bölede 2 çift laf edemiyosunki bide ararda duymazsam diiye banyoya bile telefonla giriyorumbelki acemilik bittikten sora bizde arayabiliriz...
yokk kizlar yokkk
bunlar askerde adam olmuycaklarr
yapicakalrini gene yapiyolarrr odunn istee
walla bu konuda yalnız olmadığıma sevindim banyo wc çöp atma..telefonum hiç bu kadar yapışık olmamıştı banainşallah arayabiliriz...çok özlüyoruz yaaaaa
bu arada sağolun kızlar maşallahlar içinsize de tavsiye ederim daha huzurlu oluyor insan
bak işte buna katılıyorum aynı kütüklükle dönecekler başımıza
yokk kizlar yokkk
yokk kizlar yokkk
evet canım olmuyolar malesef ama şimdi sabır edelim de gelince burunlarından getiririz
evet canım olmuyolar malesef ama şimdi sabır edelim de gelince burunlarından getiririz
kızlar bu telefon işi bahsettiğiniz kadar sakatmı ya yazık walla bize bn acemilikten sonra telefonunu kullanır sanıodum hapis durumu fln varsa kullanmasın sakın ama bn napıcam böle kulübeden sıra gelipte arayamıo arasada maksimum 2 dk konuşabilioruz haksızlık buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?