337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kesinlikle aynı fikirdeyim..bir de derdim ne bekliycem yapmış birini bulurum..al işte böyle kapak oldu bana seve seve bekliyorum şimdi..onu özlemeyi beklemeyi bile seviyorum....

cidden öyle bende de aynı durum..zaten farklı illerdeydiniz eyda bazen 2 ayda bir ancak görüşüyordunuz işmdi 5 olsun ne olacak..öyle değilişte..her akşam msn cam yatana kadar açıktı,işteyken en azından 2 sefer 3 sefer konuşurduk..şimdi bugün 18 dk konuştuk diye seviniyorum

ben buraya icimdekileri yazinca gercekten cok rahatliyorummm..
cünki seninle ayni durumu yasayan insanlar var
ve onlardan baska kimse seni anlayamaz
aynı görüşteyim..muhtemelen hepimiz için öyle ki buradayız :)

1 gün daha eksildii

heyoooooooo

artik bizimkiler kontrol ediyolarrr..inanamazsinnn
cok komik durumdalarr bende hicc tinlamiyorrr
aman boşver hatta burdan ablana selam çakalım nabeerr biz burda birbirimize destek oluyoruz diye

aileler hep öyle aldırma..burda ebeveynden dert yananlar diye de bir topic açsak sanırım rekor kırar yazılar

ahh benim gibi birini buldum bizde farklı illerdeyiz şimdi de asker yolu bekliyorum kimse beni anlamıyor

ahh benim gibi birini buldum bizde farklı illerdeyiz şimdi de asker yolu bekliyorum kimse beni anlamıyor

walla seni çoookkk iyi anlıyorum canım benim...ben de diyordum koymaz zaten ayrıydık diye ama hiiçç öyle olmuyormuş nasıl canım acıyor bir yarım eksin sanki

walla seni çoookkk iyi anlıyorum canım benim...ben de diyordum koymaz zaten ayrıydık diye ama hiiçç öyle olmuyormuş nasıl canım acıyor bir yarım eksin sanki

herkes öyle diyodu zaten ayrısınız nolcak diye ama gittiği günden beri bu haldeyim

bu forum çok güzel kızlar yaa bende bugün keşfettim ... çünkü etrafımdaki kimse anlamıyo beni amaaan kısa dönem ne sızlanıp duruyosun diyolar ama anlamıyolarki herkes ne güzel konuşuyomuş bizde günde 1 kez konuşabiliyoruz oda 5 dkyı geçmiyo offff nası geçicek zaman....

askim aradiii offf tartistik biraz tartisma denirsee..
onuda anlamaya calisiyorum yorgun biliyorum amaa oda anlasin biraazzz ne olur sankii
cok soguk konusuyo sinir oluyorummm
ablamla falan atrtistik böle böle dedimm,yerini gelince bana onlari savunuyosun ama falan diyoo
bende özür diledim hak etmedigin seyler söylemisim askim dedimmm..
2dk konusmadan kapatalim hadi dioo..bende cok yanlizim amaaa bende üzülüyorummm özlüyorumm
kapatmak istemedimm..kizdii bekletme beni die daha gidip tras olucam falannn..
bende iyi kapat arama bundan sonra dedim kapattim suratinaaa

yaa herkes stresten,özlemden kavga ediyo

canım biz de öyle günde 1 kere konusuyoruz,3-4 dk o da..şimdi de olmuyo böyle telefon sokmam lazım diyip duruyo korkuyorum ben de:18:

Son düzenleme:

geçen gün ben de öyle yaptım 2 dk konuşuyo kapatıyom diyo... ne konuşştun da kapatıyosun dedim aşkım yemek ycez çok sıra oluyo ondan dedi... iyi git ye ozaman ben akşama kadar telefon başında bekliyim sen 2 dk konuş kapat dedim kapadım suratına...
akşam yine aradı baya uzun konuştuk bu sefer...arar seninki de canım üzülür dayanamaz merak etme sen...

yaa herkes stresten,özlemden kavga ediyo

biz bu tel kapatmadan gitmedende tartisiyoduk arada..
yorgun yada sinirli olunca böyle yapiyo hemenn öfleyip pufluyo bende sinir oluyorummm
birazda o anlayisli olsa ne olurr..ben üzülüyorum agliyorum üzülme bile demiyooo gicikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…