sakın ağlama gerçekten askerde çok duygusal oluolar üzülmesin kafasına takmasın bide seni.bunları yaşamakta güzel haklısın yani onlara verdiğimiz değeri anlamaları için çok büyük bir şans herkes bizim yaptığımızı yapamaz sonuçta asker bekleyebilmek ayrıcalıktır.
yasamayan anliyamaz derlerya gercektende öyle..
biz sevgiliyiz ama 2.yilimiza giriyoruz 3ay sonra ablamalr biliyo iliskimizii
ben yurtdisinda oldugum icin ayriyiz ztn senede 1ay gidiyorum trye
onlarda ayni sekilde ztn ayrisinizz bisey degismiycek sinizin icin falan filann
ayri olsakta hergun yuzumuzu goruyoduk nasil oldugumuzu biliyoduk
böyle kisitli olarak sesimizi bile zor duyuyoruzz..nasil bi psikoleji icindesin anlamiyolarr
yasamadikalri icinnn..bizi bizden baska anlayan yokk
aynı görüşteyim..muhtemelen hepimiz için öyle ki buradayız :)ben buraya icimdekileri yazinca gercekten cok rahatliyorummm..
cünki seninle ayni durumu yasayan insanlar var
ve onlardan baska kimse seni anlayamaz
1 gün daha eksildii
aman boşver hatta burdan ablana selam çakalım nabeerr biz burda birbirimize destek oluyoruz diyeartik bizimkiler kontrol ediyolarrr..inanamazsinnn
cok komik durumdalarr bende hicc tinlamiyorrr
yol izni yolda gecicek die saymiyorum ben
cok sayiyimde erken gelsin bidenemm
yol izninin gözünü seviyim bende 140
yol izni yolda gecicek die saymiyorum ben
cok sayiyimde erken gelsin bidenemm
cidden öyle bende de aynı durum..zaten farklı illerdeydiniz eyda bazen 2 ayda bir ancak görüşüyordunuz işmdi 5 olsun ne olacak..öyle değilişte..her akşam msn cam yatana kadar açıktı,işteyken en azından 2 sefer 3 sefer konuşurduk..şimdi bugün 18 dk konuştuk diye seviniyorum
bende yol iznini saymıyorumsaymayayım da 2 gün önce gelsin o
valla ben saymadan edemycem süpriz olarak erken gelseydi güzel olrdu ama :)
ahh benim gibi birini buldumbizde farklı illerdeyiz şimdi de asker yolu bekliyorum kimse beni anlamıyor
evet ne güzel olurdu yaa :)
valla ben saymadan edemycem süpriz olarak erken gelseydi güzel olrdu ama :)
walla seni çoookkk iyi anlıyorum canım benim...ben de diyordum koymaz zaten ayrıydık diye ama hiiçç öyle olmuyormuş nasıl canım acıyor bir yarım eksin sanki
hahahayyyy süper olurdu wallaaa süpriizzzz ben geldim tek tip askerlik çıkmış acemilikle bitiyormuş deseler
herkes öyle diyodu zaten ayrısınız nolcak diye ama gittiği günden beri bu haldeyim
hahahayyyy süper olurdu wallaaa süpriizzzz ben geldim tek tip askerlik çıkmış acemilikle bitiyormuş deseler
askim aradiii offf tartistik biraz tartisma denirsee..
onuda anlamaya calisiyorum yorgun biliyorum amaa oda anlasin biraazzz ne olur sankii
cok soguk konusuyo sinir oluyorummm
ablamla falan atrtistik böle böle dedimm,yerini gelince bana onlari savunuyosun ama falan diyoo
bende özür diledim hak etmedigin seyler söylemisim askim dedimmm..
2dk konusmadan kapatalim hadi dioo..bende cok yanlizim amaaa bende üzülüyorummm özlüyorumm
kapatmak istemedimm..kizdii bekletme beni die daha gidip tras olucam falannn..
bende iyi kapat arama bundan sonra dedim kapattim suratinaaa
bu forum çok güzel kızlar yaa bende bugün keşfettim ... çünkü etrafımdaki kimse anlamıyo beni amaaan kısa dönem ne sızlanıp duruyosun diyolar ama anlamıyolarkiherkes ne güzel konuşuyomuş bizde günde 1 kez konuşabiliyoruz oda 5 dkyı geçmiyo offff nası geçicek zaman....
askim aradiii offf tartistik biraz tartisma denirsee..
onuda anlamaya calisiyorum yorgun biliyorum amaa oda anlasin biraazzz ne olur sankii
cok soguk konusuyo sinir oluyorummm
ablamla falan atrtistik böle böle dedimm,yerini gelince bana onlari savunuyosun ama falan diyoo
bende özür diledim hak etmedigin seyler söylemisim askim dedimmm..
2dk konusmadan kapatalim hadi dioo..bende cok yanlizim amaaa bende üzülüyorummm özlüyorumm
kapatmak istemedimm..kizdii bekletme beni die daha gidip tras olucam falannn..
bende iyi kapat arama bundan sonra dedim kapattim suratinaaa
yaa herkes stresten,özlemden kavga ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?