337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benimde onsuz geçireceğim yılbaşı doğumgünü ve yıl dönümü olucak...dün erol evginden bir şarkı dinledim..yeni yıla sensiz giriyorum,bütün yıl sensiz mi geçecek diyodu offf artık hep beraber olalım hiç ayrılmayalım istiyorumm

amiiiiiiiiiiiinnn allah 90.yaşlarıda beraber kutlamayı nasip etsin

kızlaaaarrr dün akşam bitaneme müjdeyi verdim. gözünaydın baba oluyorsun, bebek yolda dedim nutku tutuldu. gerçekten mi dedi. bağırmak istiyorum beni çok mutlu ettin dedi. seni çok seviyorum güzel gözlüm dedi. fazla konuşamıycam dedi. neden dedim. çok heycanlandım ne diyeceğimi bilemiyorum dedi. bu gece uyuyamıycam dedi. ben de ağladım o sevinci herşeye değerdi. kim beni şımartıcak dedim. ben gelince telafi edicem bitanem dedi. bi de derlerdi ki çocuğun olunca özlemezsin diye ama tam tersi özlemim iki katına çıktı. darısı herkesin başına muhteşem bir duygu sevdiğine bebek haberini vermek. yaın giricem nete görüşürüz kızlar

ayyy kıyamam ne kadar çok sevinmiştir yaa..onun için de çok zor şimdi sana sıkı sıkı sarılmak istiyodur o sevinçle..

Son düzenleme:

gözünüz aydin canimm..cok guzel bi haber bu yaa
ne kadar cok sevinmistirrr herkeze baba oluruyorum demek istiyodur kesinnn..
cok sevindim sizin adinizaaa Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…