Geldikleri zaman hepsinin acısını çıkaralım hepsini üstüste kutlayalım aşklarımız yanımızdayken yani mayısta :95:
Geldkleri zaman acısını çıkaralım hepsini üstüste kutlayalım =) yaniii maysıtaaaa:95:
Allah nasip ederse benim askerim tam 17 Mayıs ta burda olacak
Yani tamda doğumgünüm de,kurban olsun prensesi onun yoluna:97:
Allah nasip ederse benim askerim tam 17 Mayıs ta burda olacak
Yani tamda doğumgünüm de,kurban olsun prensesi onun yoluna:97:
eveeet öle yapalım zaten :))
aynen öyle canımayy tam doğum günü hediyesi olucak yani sana :)
Ohh en güzel hediyeee işte süper ya
Ben 1 hafta hergün full gidicem yanına ancak yani napalım 5 ayın üstüne anneme dedim zaten benim yüzümü göremezsin oldu olucak kal kızım orda hiç eve gelme diyo oluuur dedim
walla günün birinde bu kadar çabuk yaşlanmayı isteyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi
Gelsinde bir an önce yeni yaşıma beraber girelim,bir ömür beraber yaşlanıp bir daha hiç ayrılmayalım:92:
amiiiiiiiiiiiinnn allah 90.yaşlarıda beraber kutlamayı nasip etsin
amiiiiiiiiiiiinnn allah 90.yaşlarıda beraber kutlamayı nasip etsin
AMİNNNNN CANIM,CÜMLESİNİN İÇİNDE BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAHH...
gozun aydin canimmmbenimki aradı kızlar. valla yarım saat konuştuk.kendime geldim biraz
benimki aradı kızlar. valla yarım saat konuştuk.kendime geldim biraz
kızlaaaarrr dün akşam bitaneme müjdeyi verdim. gözünaydın baba oluyorsun, bebek yolda dedimnutku tutuldu. gerçekten mi dedi. bağırmak istiyorum beni çok mutlu ettin dedi. seni çok seviyorum güzel gözlüm dedi. fazla konuşamıycam dedi. neden dedim. çok heycanlandım ne diyeceğimi bilemiyorum dedi. bu gece uyuyamıycam dedi. ben de ağladım o sevinci herşeye değerdi. kim beni şımartıcak dedim. ben gelince telafi edicem bitanem dedi. bi de derlerdi ki çocuğun olunca özlemezsin diye ama tam tersi özlemim iki katına çıktı. darısı herkesin başına muhteşem bir duygu sevdiğine bebek haberini vermek. yaın giricem nete görüşürüz kızlar
kızlaaaarrr dün akşam bitaneme müjdeyi verdim. gözünaydın baba oluyorsun, bebek yolda dedimnutku tutuldu. gerçekten mi dedi. bağırmak istiyorum beni çok mutlu ettin dedi. seni çok seviyorum güzel gözlüm dedi. fazla konuşamıycam dedi. neden dedim. çok heycanlandım ne diyeceğimi bilemiyorum dedi. bu gece uyuyamıycam dedi. ben de ağladım o sevinci herşeye değerdi. kim beni şımartıcak dedim. ben gelince telafi edicem bitanem dedi. bi de derlerdi ki çocuğun olunca özlemezsin diye ama tam tersi özlemim iki katına çıktı. darısı herkesin başına muhteşem bir duygu sevdiğine bebek haberini vermek. yaın giricem nete görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?