337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy çok sevindim ben de. Allah analı babalı büyütsün bebişimizi

dün demiştim hiç tartışmadık diye nazar değdi bugün hafiften tartıştık. off ama ben haklıyım evci çıktı bu şimdi ailesiyle birlikte, yok kahvaltı yapıyoruz, yok şehri geziyoruz, yok yemek yicez şimdi. 5 dksı yok bana ayırıcak. aramadı bugun hiç.. sen tabi aileden değilsin ne önemin var.. söleyince de sen kötü oluyosun.. aman üzülmesin aman alttan al patlıcam bi gün valla.

Çook duygulandım ya okuyuncaa Maşş allah nazarlardan saklasın amiiin darısı hepimizeee

Son düzenleme:

Dayan dayan cnm geldiğinde bi güzel bunları hep hatrlatırsın... ama şimdi zamanı değil yanındayken

off offff zor tabi hakılısın dışardayken senle de ilgilensin istiyorsun ama o da ailesine bişey diyemiyor belliki.askerde değişirmiş erkekler;böyle bişey demekki..aldırmamaya çalış..güzel günerinizi düşün...

kızlarr ya istanbulda da tören 31 ine alınmıs galiba tam belli değil
ayyy napcam ya tamam bi hafta önce görmek güzelde şimdi hersey altust oldu biletler falan

Dayan dayan cnm geldiğinde bi güzel bunları hep hatrlatırsın... ama şimdi zamanı değil yanındayken

bir bir sorucam bunları bi gelsiin

ahh canım aldırmamaya çalışıyorum ama sadece kendimi yıprattığımla kalıyorum... ben üzülüyorum ama kimin umurunda beyfendi şehir turu atsın ailesiyle gezsin eglensin..
insan 5 dkcık arayacak zaman bulamaz mı ya.

kızlar cok kotuyum.çok fena kavga ettik.Evci cıktı sımdı bu teli eline aldı tabı yapamadıgı ne kadar kıskancılık varsa yaptı
eski defterler acıldi,saygısızlık yapıyormusum.Bir sebepten dolayı bana haddını bil dedi.kavga kıyamet.Dün deli gibi ağlattı 'beni ne aglıyorsun ya' dedi adam ol da ağlatma dedım.Ben adam degılım demeye falan basladı,birde bunu annesıne soylemıs annesıde 'ilerde sygısızlıgın alasını eder önüne gecemezsın' demiş..dün askerdır falan dedım ozuru ben diledim barıstık.Büğün durduk yere eski defterler acıldı dini bi konuda soru sordum sormaz olsaydım agzımını arıyorsun sen falan demeler.Ben aılesı gozunde ktu olmamak ıcın calısırken onu da gıttı aılesıne soyledi.Eski erkek arkadasımı konu olarak o açtı ben adını söyleyınce 'adınımı ezberliyorsun elin adamının bee' dıye bagırdı.oysakı üzerinden 3 yıl geçmiş bi olay.Şimdiki erkek arkadasımla daha 6 aydır birlikteyiz..Bugun boyle kıskanıyorsa ilerde nice olur.anca kendımı yıyıp bıtırıyorum
kavgasız gunumuz yok hemen hemen ama sevgide o derece fazla.ama artık sevgımız bıle bu kavgaların onune gecmeye yetmıyo cunku kızınca herseyı soyleyebılıyor.bire bin katma huyu var.Askerdeyken terk edemem etmek istemıyorum ama bir insan nasıl devamlı gecmısı ile yaşayablirki??
6 aydır aynı sorun var.Hala yüzüm ak onuda belirteyim.yani eski erkek arkadaşımla yaşadıgım hiç birsey yok olamaz dasorun edecegi kafasına takacagı bı gecmısım yok

Son düzenleme:

uuuf bnmkide aynısını bana yaptı biliomusun koskoca gün boyunca sadece 2 dk konuştuk evci olduğu halde ters bişide demek istemedim ama çok sinir oldum ben bu duruma

eger bu kavgalar sadece bırbrınzden ayrıyken çıkıyorsa bıraz sabret canım bırlıkteyken kavga etmiyor sanız sorun yok bence...bazı erkekler özlem den dolayı aşırı kıskanç ve kavgacı oluo malesef eşimde sevgiliyken sabır sınırlarımı zorluodu ama evlendıkten sonra bu tarz sorunlar hiç yasamadık için rahat olsun...

haklı olabılırsın canım cunku yanyana iken hıc sorunlarmız olmuyo ama bızım bırde mezhep farkımız var ben sorun etmıyorum ama kafama takılanları halıyle ona sormam normal ama sorunca sankı ona kulp arıyormusum gıbı algılıyor

kızlar bayadır giremedim nete sizin askerler nası evci çıktı anlamadım ? yemin törenleri mi oldu ??
ayy ne çabukk..

uuuf bnmkide aynısını bana yaptı biliomusun koskoca gün boyunca sadece 2 dk konuştuk evci olduğu halde ters bişide demek istemedim ama çok sinir oldum ben bu duruma

aradı sonunda konuştuk. kabul etti hatasını, yine gönlümü aldı eşekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…