337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

offf off kızlar darısı basıma diyemıcem galıba artık bı sevgılım bıle yok

hep böyle miydi tanımıyorum ama sanki askerlikte psikolojisi farklı oluyo insanların.. mümkün oldugu kadar sen alttan almaya çalış, yanlış bişey derse olayı fazla uzatma bence..
kötü bi durum tabi uzaktan, yüzünü görmeden bazen sorunlar halledilmiyo ama sakin olmak da, oturup düşünmek de yarar canım.

DELYSHE..
canim cok kötü olmus durumunuz yaa..belkide ayri oldugunuz icin böyle davraniyodur
cünki bizde beraberken kumrular gibiyizdirr
araya uzaklik girince sürekli kavga ederiz galiba özlemden kaynaklanan birseyy..
ayrilmadiniz insallahhh,bozma moralinii

daha oncede oldu ayrııklarımız ama gecmiş devamlı yakamda..ya bi halt yemiş olsam hak edıyorum derım ama hic bir gunahm yokken devamlı geçmıs yakamda...Birde büyük şehirde dogan buyuyen modern biri.sonsuza kadar beklerdim seviyoruz bırbırımızı.Asıl geçmişi acması gereken ben iken açmıyorum.Her durumda dürüstüm tek bir yalan sözum olmadı ona karşı,güvensin benimsesin aklı bende kalmasın diye ama yaranamadım.Asker dedim sus dedim tüm karşı cins arkadaşlarımı hayatımdan cıkarttım.zaten evlenınce cogu seye gogus germek zrunda kalacagız mezhep farkı var bizde ama üstüne bu sıkıntıları da ailesine anlattı 'adam olda benı aglatma' dedım annesi bu hep soyle saygısız olur dedı onune gecemezsın dedı.bugun beni yanlış anlasılmayacak bır konuda yanlıs anladı ve 'haddını bil' diye bagırdı.

cok üzüldüm gercekten,
ama madem seviyosun az daha sabret derim ben, kolay degil tabi de ama sabir cogu seyin cözümüdür.. fazla üzme kendini bekle
annesinin de öyle demesi bence normal hani ogluna fazla düskün bi anneise gelini belki kendi secmek ister felan, ona da takma kafani

yok kadın severdi beni ama soz konusu ınsanın kendı evladı olunca aslan kesilmesi normal.ilerisini dusunuyorum hep her laf her soz yanls anlasılır oldu.

seni çok iyi anlıyorum cnm bizimde geçmiş problemimiz vardı ... çok can sıkıcı bi durum şuan bizim ilişkimiz 7 yıl oluyo ve ilk 2 yılını birbirimizi yiyerek geçirmiştik neyseki aştık bunları .... sana tek tavsiyem geçmiş açıldığında çok sert çıkma bağarma çünkü suçlu oldunu düşünüyo ondan bağrıyosun sanıyo... umarım en kısa zamanda aşarsınız sizde bu sorunları

yok kadın severdi beni ama soz konusu ınsanın kendı evladı olunca aslan kesilmesi normal.ilerisini dusunuyorum hep her laf her soz yanls anlasılır oldu.

bundada iste askerde olmasinin tehsiri büyük
yani kendini fazla üzme, sabret sonra sakin sakin konusursunuz

off yaa..canim bence en iyisi zamana birakk..aranizde her olup biteni annesine anlatamaz aranizdaki bi sorunu ikiniz cözmelisiniz..
3.sahislar girdigi zmn hersey dahada karmasik olur,annesini anlamadim nie öyle demiss ogluna ne kadar düskün olursa olsun bi anne gelininide kendi kizi gibi görmek zorunda
gelinini ogluna karsi savunmali bencee sonnucta oda bi kadinn
tabiki insan sinirlenince istemedigi seyler söyler ama daha 6ay olmus yolun cok basinda seninle böyle konusmasi hicc iyi degil
bugun böyle yapan yarin neler yapar die dusunuyosun haliyla cok normal..
zamana birak bosverr ararsa konuss aramazsada kendisi bilir..kendini üzmee bosyeree

Merhaba kızlar, benim sevgilim de kastamonu gölköy'e jandarma olarak gitmişti. Dün yemin töreni oldu, onun yanına gittik ailesiyle beraber. O kadar duygulu birşeymiş kiii hepsi sıraya giriyor askerlerin böyle, sen askerini tanımaya çalışıyorsun ama ne mümkün! ip gibi sıra olmuşlar zaten hepsi birbirine benziyor. Derken tören yürüyüşü yapıyorlar ve bölük bölük önünden geçiyorlar. İlk defa görüyorsun sevdiceğini o askeri üniforma içinde böyle içinden aşkıııııımmm diye bağırmak ve sana doğru bakmasını sağlamak geçiyor ama askeriyedesin diyor içindeki ses :86: tören bitsin de bi sarılayım diyorsun sonra. Bitince de gidip yana yakıla arıyorsun sevdiceğini onca askerin içinden. O gördüğünüz ilk an var ya... insan sarılsa mııı öpse miii ne yapsa bilemiyor hele de ailesi yanındaysa
Akşam 9 a kadar yanımızdaydı aşkım, terminalden bi uğurlamak istemeyeşimiz vardı herkes gözyaşları içinde, bi anne elini öpiim dedi ben koptum zaten hele sarılıncaaa Allahım diyorum zaman dursa keşke şuracıkta, hep böyle ona sarılmış kokusu burnumda kalsaaam ama ayrılık vakti er geç geliyor ve uğurluyorsun askerini aklında birsürü şey kalbin acıyor gözyaşların üşüte üşüte akıyor yanaklarından Güle güle askerim güle güle hayatımın anlamı
Allah tüm asker yolu bekleyenlere sabır ve güç versin ki onlara da yansıtabilelim. Askerlerimize de güç versin onları her türlü beladan korusun! :85:

amin canım herkes için. valla güzel duygu olsa gerek biz daha yasamadık

amin canım herkes için. valla güzel duygu olsa gerek biz daha yasamadık

çok güzel bir duygu gerçekten. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ama sizin askerleriniz nerede bilmiyorum da, o kadar soğuk ki kastamonu, biz beklerken donduk, onlar ne yapıyor oralarda ooff offf hiç gelesim gelmedi yanından :84:

benimkide aradı şimdi tam 10 dakika 36 saniye konuştuk
çok mutluyum çoook...

Son düzenleme:

O kadar içten ,güzel anlatmışsınızki yaşananları okurken bende yaşadım sanki
Ben gidemeyeceğim malesef ,ama o askerlerin arasında bir anda olsa Sevgilimi gördüm gibi hissettim ...

sağolsun yanımdaki insanlar hevesimi kursağımda bıraktı.
biri diyo inanma,öbürü diyo kimseyle konuşmadığı için seninle konuşmaya ihtiyacı var o yüzden seni arıyo diyo.yok değişmezlermiş,psikolojisi bozuk olduğu için ararmış
sinir oldum... :84:
bi tanede insan mutluluğumu paylaşmadı ya.. :95:

hayırdır tatlım kim dedi sana bunları?
ben şuna inanırım insan içindekilere bakmalı ve ona guvenip inanmalı. konustugun hiç kimse onu dsenden daha iyi tanıyamaz için rahatsa istediğin dogrultada git ve inan
sen mutluysam baska bişey önemli değil

Hiç insanlar sana akıl verirken, kendi hayatlarında yapmak isteyip de yapamadıkları şeyleri sana yaptırmak istiyor olmaları ihtimalini düşündün mü Veya kıskandıkları için? Şunu yap bunu et demek kolaydır, dile kolay ama bir tek. İnsan gönünden geçeni, inandığını yapmalı, aramış konuşmuşsun ne güzel, başkasının ne söylediği umurunda olmamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…