337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

demekki sesini duymak istemiss sana ihtiyaci varr..bosver sen o diyenlere takmaa

sesini duydum ya çok ama çok mutluyum şuan gerçekten canım

demekki sesini duymak istemiss sana ihtiyaci varr..bosver sen o diyenlere takmaa

ofisteydim aradığında,burdakilerde biliyo olayı.
ama tepkileri anlamsız geldi bana..ben ne kadar mutlu olduğumu paylaşmak isterken bütün olumsuz şeyleri söylediler..
ama hiçbişey keyfimi kaçıramaz bu saatten sonra..
burnumda tütüyosun dedi,çarşıya çıkmaya başladığımda seni görmek istiyorum dedi
ailesini aramıyomuş,annesiyle konuşmuyomuş,senin sesini duyunca iyi oluyorum dedi nasıl kıyarım ben ona ya

benim askim aradi biraz öncee
yol izni 1gün vermislerr cok morali bozulmuss:26:
benimde canim skildi biraz 2gün olsayydi gorusebilridik en azindan
ben biraz tavirliyimyaa soguk konusmadim ama ne bilim biraz mesafeli konustum
ne oldu moralinmi bozuk falan dedi yokk askimd iyim biseyim yok dedimm
kapatiken böyle konusma bak aklim sende kaliyo dedii
bende yelkenleri indirdim suya
senn istedin canim böyle konusmami dedimm..kirdiysam özür dilerim bitanem dedi insanin üstünde baski olunca böyle oluyo ister istemez dedi..
biliyorum askim fazla ustune gelmek istemiyorum bende ama sende biraz beni anla falan derken düzeldi aramizz
iltifatlar özledimler seviyorumlar havada ucustu

dimii canimm bosverrr millet ne derse desinn..
sonucta ilisnizde olup bitenleri siz biliyosunuz 3.bii sahisin girmesi hic hos olmuyo
cunki kendileri akil verir yarin ayni duruma dusunce akli kendine yetmez
salla gitsinnn..ask böcekleriii

kızlar net gitti,net gidince acmak ıcın gıderken pc de takıldı ayagıma o da dustu
sabır sabır ya sabır...

kızlar durun bakiiim size hava atıyım:benimki yanımda

ooohh ne güzelll nazar değmesin canımm darısı bizim başımıza

dimii canimm bosverrr millet ne derse desinn..
sonucta ilisnizde olup bitenleri siz biliyosunuz 3.bii sahisin girmesi hic hos olmuyo
cunki kendileri akil verir yarin ayni duruma dusunce akli kendine yetmez
salla gitsinnn..ask böcekleriii

umrumda değil valla canım

kızlar net gitti,net gidince acmak ıcın gıderken pc de takıldı ayagıma o da dustu
sabır sabır ya sabır...
Sakin canım sakin... geçicek bu günler... :97:

Sakin canım sakin... geçicek bu günler... :97:

kanlı bıcaklı olduk canım bız erkek arkadasımla... sımdıde msnı acmıs ben msne gırmısım guyaaa...
adam galıba sızofrenı

nerdeyse 10 gundur acmıyorum bee.denetimler sıklastı nazık yerım yer gormuyo ıste ama msn acıyorum kendıme hayret ettım walla billa

canım kusura bakma ama senin erkek arkadaşının çok yanlışı var..birincisi bu sizin ilişkiniz annesi bile olsa aranızda geçen şeyleri bilmemesi lazım annesine ne alaka anlatıyo ya?özel diye bişey var sonuçta siz barışırsınız ama annesi bunları bildiği için düşman kesilir sana..çok yanlış bişey..bence 3. kişiler kim olursa olsun sorunları denilenleri bilmemesi lazım.hele bir de annesinin yanında nasıl böyle şeyler der çok büyük saygısızlık..ha bir de annesi sana bişiler demiş ya acaba oğlunun hiç mi suçu yok?sen de bir insan evladısın seninde o sözlerin denilmesine hakkın yok..ne yani haksız bile olsa oğlu annesi onu korucak sen mi ezileceksin..çok kızdım ne o öyle çocuk gibi annesine gidip anlatıyo..bence biraz olgunlaşmalı erkek arkadaşın..ne yani evlenince de annesine gidip hep böyle mi anlatıcak..her şeyin herkesin bir sınırı özeli vardır..çok çocuksu kusura bakma ama cahilce hareketler bunlar..çok kızdım erkek arkadaşına kusura bakma..hiç bir şekilde kendini ezdirme..herkes haddini bilsin..

canım kusura bakma ama senin erkek arkadaşının çok yanlışı var..birincisi bu sizin ilişkiniz annesi bile olsa aranızda geçen şeyleri bilmemesi lazım annesine ne alaka anlatıyo ya?özel diye bişey var sonuçta siz barışırsınız ama annesi bunları bildiği için düşman kesilir sana..çok yanlış bişey..bence 3. kişiler kim olursa olsun sorunları denilenleri bilmemesi lazım.hele bir de annesinin yanında nasıl böyle şeyler der çok büyük saygısızlık..ha bir de annesi sana bişiler demiş ya acaba oğlunun hiç mi suçu yok?sen de bir insan evladısın seninde o sözlerin denilmesine hakkın yok..ne yani haksız bile olsa oğlu annesi onu korucak sen mi ezileceksin..çok kızdım ne o öyle çocuk gibi annesine gidip anlatıyo..bence biraz olgunlaşmalı erkek arkadaşın..ne yani evlenince de annesine gidip hep böyle mi anlatıcak..her şeyin herkesin bir sınırı özeli vardır..çok çocuksu kusura bakma ama cahilce hareketler bunlar..çok kızdım erkek arkadaşına kusura bakma..hiç bir şekilde kendini ezdirme..herkes haddini bilsin..

Selam kızlar nasılsınız şafak bilmem kaç oldu yok anam ben son 10 gün kalana kadar saymıycam geçmiyo yaaaa geçmiyo valla ne zormuş böyle yaşamak Allah sevdiğini kaybeden insanlara sabır versin dayanma gücü versin :96::96:
Ya az önce tw karşısında uyumuş kalmışım kaynanam aradı aşkımcım arıyo diye açtımm bakmadan kimdir nedir diye uykuluyum bide nasılsın dedi iyiyim sen nasılsın dedim tanımadın sanırım dedi telefonun ekrana baktımmm aaaaa kusura bakmayın içim geçmiş uyuyakalmışım dedim neyse konuştuk falan ama not kırılmışmıdır sizce ???????:95::95:
Bide aşkımcımla konuşamadım bugünnnnn

benimkide kapatırken uslu dur diyo,elinden bişey gelmiyo tabi kendince konuşuyo işte.
uslu durmayıp napıcaksam artık
hayatla bağlantımı kestim o gittiğiinden beri..

kızlar yılbaşı çekilişimi yapsak acaba 337. dönem olarak..
her taraf çekiliş kaynıyo

aynen canım cok hatası var.Annesi cok uzerıne dusmus bende anneme anlattım ama mecbur kaldıgım durumlarda..Mesela tatıle gıtmıstık annemle aynı odada kalıyoruz sabaha kadar kavga ettık kadını da uyutmadık halıyle durumu ızah etmek adına anneme anlattım.haklı cıkartmak ıcın degıl kendımı..ama bana sen anlattın bende anlatacagım dıyor.dunde ıste kopurdum ağladım baya'aglamada sus benı dınle'dedi.bende adam olda benı anlatma dedım dıye annesine söyledi....
Ben calısıyorum daha askerlık iş guc varken yolumuz baya var bızım nerden baksanız 1.5 yıl...bu kadar kısa zamanda ben yıpratıldım..bugunde eski defterler msn muhabbetleri...msne gırmedım dıyorum ama o bana degıl kul ıcadı pcye takılmıs bana bldırım geldı dıyo

Allah yardımcın olsun valla..benden daha zor durumdaymışsın:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…