sağolsun yanımdaki insanlar hevesimi kursağımda bıraktı.
biri diyo inanma,öbürü diyo kimseyle konuşmadığı için seninle konuşmaya ihtiyacı var o yüzden seni arıyo diyo.yok değişmezlermiş,psikolojisi bozuk olduğu için ararmış
sinir oldum... :84:
bi tanede insan mutluluğumu paylaşmadı ya.. :95:
hayırdır tatlım kim dedi sana bunları?
ben şuna inanırım insan içindekilere bakmalı ve ona guvenip inanmalı. konustugun hiç kimse onu dsenden daha iyi tanıyamaz için rahatsa istediğin dogrultada git ve inan
sen mutluysam baska bişey önemli değil
Hiç insanlar sana akıl verirken, kendi hayatlarında yapmak isteyip de yapamadıkları şeyleri sana yaptırmak istiyor olmaları ihtimalini düşündün mü Veya kıskandıkları için? Şunu yap bunu et demek kolaydır, dile kolay ama bir tek. İnsan gönünden geçeni, inandığını yapmalı, aramış konuşmuşsun ne güzel, başkasının ne söylediği umurunda olmamalı bence.
demekki sesini duymak istemiss sana ihtiyaci varr..bosver sen o diyenlere takmaa
dimii canimm bosverrr millet ne derse desinn..sesini duydum ya çok ama çok mutluyum şuan gerçekten canım
ofisteydim aradığında,burdakilerde biliyo olayı.
ama tepkileri anlamsız geldi bana..ben ne kadar mutlu olduğumu paylaşmak isterken bütün olumsuz şeyleri söylediler..
ama hiçbişey keyfimi kaçıramaz bu saatten sonra..
burnumda tütüyosun dedi,çarşıya çıkmaya başladığımda seni görmek istiyorum dedi
ailesini aramıyomuş,annesiyle konuşmuyomuş,senin sesini duyunca iyi oluyorum dedi nasıl kıyarım ben ona ya
kızlar durun bakiiim size hava atıyım:benimki yanımda
oyyy kıyamam ya Allah tez zamanda kavuştursun hepimizi ama temelli yanisenin adinaa
kendi adimaa:26:
dimii canimm bosverrr millet ne derse desinn..
sonucta ilisnizde olup bitenleri siz biliyosunuz 3.bii sahisin girmesi hic hos olmuyo
cunki kendileri akil verir yarin ayni duruma dusunce akli kendine yetmez
salla gitsinnn..ask böcekleriii
Sakin canım sakin...kızlar net gitti,net gidince acmak ıcın gıderken pc de takıldı ayagıma o da dustu
sabır sabır ya sabır...
Sakin canım sakin...geçicek bu günler... :97:
kanlı bıcaklı olduk canım bız erkek arkadasımla... sımdıde msnı acmıs ben msne gırmısım guyaaa...
adam galıba sızofrenı
nerdeyse 10 gundur acmıyorum bee.denetimler sıklastı nazık yerım yer gormuyo ıste ama msn acıyorum kendıme hayret ettım walla billa
kanlı bıcaklı olduk canım bız erkek arkadasımla... sımdıde msnı acmıs ben msne gırmısım guyaaa...
adam galıba sızofrenı
nerdeyse 10 gundur acmıyorum bee.denetimler sıklastı nazık yerım yer gormuyo ıste ama msn acıyorum kendıme hayret ettım walla billa
canım kusura bakma ama senin erkek arkadaşının çok yanlışı var..birincisi bu sizin ilişkiniz annesi bile olsa aranızda geçen şeyleri bilmemesi lazım annesine ne alaka anlatıyo ya?özel diye bişey var sonuçta siz barışırsınız ama annesi bunları bildiği için düşman kesilir sana..çok yanlış bişey..bence 3. kişiler kim olursa olsun sorunları denilenleri bilmemesi lazım.hele bir de annesinin yanında nasıl böyle şeyler der çok büyük saygısızlık..ha bir de annesi sana bişiler demiş ya acaba oğlunun hiç mi suçu yok?sen de bir insan evladısın seninde o sözlerin denilmesine hakkın yok..ne yani haksız bile olsa oğlu annesi onu korucak sen mi ezileceksin..çok kızdım ne o öyle çocuk gibi annesine gidip anlatıyo..bence biraz olgunlaşmalı erkek arkadaşın..ne yani evlenince de annesine gidip hep böyle mi anlatıcak..her şeyin herkesin bir sınırı özeli vardır..çok çocuksu kusura bakma ama cahilce hareketler bunlar..çok kızdım erkek arkadaşına kusura bakma..hiç bir şekilde kendini ezdirme..herkes haddini bilsin..
kızlar yılbaşı çekilişimi yapsak acaba 337. dönem olarak..
her taraf çekiliş kaynıyo
aynen canım cok hatası var.Annesi cok uzerıne dusmus bende anneme anlattım ama mecbur kaldıgım durumlarda..Mesela tatıle gıtmıstık annemle aynı odada kalıyoruz sabaha kadar kavga ettık kadını da uyutmadık halıyle durumu ızah etmek adına anneme anlattım.haklı cıkartmak ıcın degıl kendımı..ama bana sen anlattın bende anlatacagım dıyor.dunde ıste kopurdum ağladım baya'aglamada sus benı dınle'dedi.bende adam olda benı anlatma dedım dıye annesine söyledi....
Ben calısıyorum daha askerlık iş guc varken yolumuz baya var bızım nerden baksanız 1.5 yıl...bu kadar kısa zamanda ben yıpratıldım..bugunde eski defterler msn muhabbetleri...msne gırmedım dıyorum ama o bana degıl kul ıcadı pcye takılmıs bana bldırım geldı dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?