337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar allah sizi ne etmeye gece gece ne guldum
piyade olanlar ne yapsın şimdi:26:

kesin piyadelere göre de bi uyarlarması vardır maninlerin baksana topçudan jandarmaya geniş bir çeşitlilikte dillendirilmiş, güldürüyorlar garibanlarımızı komutanlar işte hem de eğitimde söylüyorlarmış ya bunuuuu şamataya bak

koptum ya delüler çatlaklar toplanmışız bu gece hadi hayırlısı olsun bakalım.bu arada benimki de jenderme ve hala evde

canım bizim yemin töreni 30 una alınmış uzun dönemlerle birlikte yapmaya karar vermiş komutanları.. normalde bizimkide 7 ocaktaydı ..

usta birlikleriniz belli oldumu kızlar bizimki osmaniye toprakkale ye gdicekmiş umarım ii bi yerdir yaa...

amanınn topic karışmış yaa askerdeken kavga etmek çok kötü:2: kızlar bende yarın aşkımın yanına gitçm kek yaptım mideme krampşar giriyo çok heyecanlıyım

Yarın hepicini sorcam aşkıma piyadeden koca olmaz diyolar neden bu böle dicem bakalım ne dicekkkkk :76::76:

yaa ben de yarın gitçem ama annesi abisi yengesi falan var öpüp sarılma imkanım yok yaa çok özledim kızlar ben canımm böylee yanaklarını sıkıp hep öpmek istiyo

kızlar 7 ocaktaki törenler 30 aralığa alınmış diyolar 30 aralık persembeye denk geliyo nasıl olacak ki 31 aralık çalışma takviminde tatil mi ki tatille birleştirilmiş deniyo:26:

kızlar 7 ocaktaki törenler 30 aralığa alınmış diyolar 30 aralık persembeye denk geliyo nasıl olacak ki 31 aralık çalışma takviminde tatil mi ki tatille birleştirilmiş deniyo:26:

31inde de gidilip bi imza atılması olayı varmış ama tam anlamadım ben de. nasıl olcak nolcak bilmiyorum tam.

Ya bu öne alınma geçenlerde yine konuşuldu ben dün sordum aşkıma varmı öle bişey dedim hayır 7 OCAK dedi ben öyle biliyorum bebegim öle söyledii:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…