ewet tatlım 12aralıkta gitti kısa dönem yemin töreniniz oldu mu bizimki 7ocaktamış
kızlar allah sizi ne etmeye gece gece ne guldum
piyade olanlar ne yapsın şimdi:26:
Ayy son birşey yazasım geldisevgilisi jandarma olanlara gelsiiin (sevgilim söyledi komutanları söylemiş) :
Kiremitten baca olmaz
Piyadeden koca olmaz
Alacaksan jandarma al
Küt küt vurur hiç yorulmaz
(p.s sevgilisi piyade olanlar sözüm meclisten dışarı, gece 12 yi geçti saat biraz ayıp ama komik)
canım bizim yemin töreni 30 una alınmış uzun dönemlerle birlikte yapmaya karar vermiş komutanları.. normalde bizimkide 7 ocaktaydı ..
canım bizim yemin töreni 30 una alınmış uzun dönemlerle birlikte yapmaya karar vermiş komutanları.. normalde bizimkide 7 ocaktaydı ..
bizim de 30unda
usta birlikleriniz belli oldumu kızlar bizimki osmaniye toprakkale ye gdicekmiş umarım ii bi yerdir yaa...
ah canım benimmm keşke tek başına görüşebilseydinn..ben tek gittim görüştük rahat rahat ama samimi olmak yasak elini tutuosun işte masanın altında :)) olsunnn gözlerine baktım gördüm yaa ona bile razıyım :97: biticek bu çileler ne kaldı ki kıslarr gelecek olan güzel günler içinnnn hep birliktee sabredicezz bir türlü geçmek bilmeyen zamana ve bir türlü gelmeyen şafağa inat sabır ediyoruz geleceksin Şafak biz senden daha inadız..
usta birlikleriniz belli oldumu kızlar bizimki osmaniye toprakkale ye gdicekmiş umarım ii bi yerdir yaa...
Yarın hepicini sorcam aşkıma piyadeden koca olmaz diyolar neden bu böle dicem bakalım ne dicekkkkk :76::76:
gidicekmisin canım nerde askerin..:97:
kızlar 7 ocaktaki törenler 30 aralığa alınmış diyolar 30 aralık persembeye denk geliyo nasıl olacak ki 31 aralık çalışma takviminde tatil mi ki tatille birleştirilmiş deniyo:26:
hepsi alınmadı ama bizimki hala 7sinde
kızlar 7 ocaktaki törenler 30 aralığa alınmış diyolar 30 aralık persembeye denk geliyo nasıl olacak ki 31 aralık çalışma takviminde tatil mi ki tatille birleştirilmiş deniyo:26:
hepsi alınmadı ama bizimki hala 7sinde
istanbuldakilerin alınma durumu varmış galiba 7si kalsaydı öyle yapılmısken ayarlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?