337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet tatlım yaaaa yeter bu kadar çok bile kaldılar banane ya ben onuda alıp dönüorum memleketime

Keşke imkan olsa keşke gidip hepimiz tutup kolundan getirebilsek daha 142 gün var şaka gibi yüzkırkiki gün içim acıyooooo kalbim ağrıyoooooo zor çok zorrrrrr

yontuluyorlar şekerim yaa dünkü o kendini bi halt sanan komutan sevgilimi nasıl tersledi gel buraya falan çıkarken bende onu tersledim ohhhh içimin yağları eridi valla düğün hazırlıklarıda başlar yakında kuzucum yakındır yani bakışlarını görsen hele dün gözleri doldu valla şok geçirdimm Allahım hepinize sevdiğinizi o kıyafetlerle görmeyi nasip etsin inşallahhh bu benim sevdiğimmmm ömür parçam diyorsunuzz gurur duyuyorsunuz bide o kendini beğenmiş komutanlar olmasa pffffff öfff gidip paralayasım var ama yaa benim en kıymetlime nasıl öyle davranır öldürsem hıncımı alamam

Keşke imkan olsa keşke gidip hepimiz tutup kolundan getirebilsek daha 142 gün var şaka gibi yüzkırkiki gün içim acıyooooo kalbim ağrıyoooooo zor çok zorrrrrr

hiç saymıcam kuzum ben artık işe giricem döner dönmez günler geçsin mayıs geldiğinde saymaya başlıcam napiim böyle hergün ömrümden ömür gidiyo gibi oluyo 84::84::84::84:

Aynen canım aynen, komutanlar en ufak birşeyde basıyormuş küfürü, ben de çok sinir oldum sevgilim diyor ki, "adama gerizekalı aptal diyor saydırıyor bilmiyor tabi o adam genel müdürmüş bir fabrikada, okumuş etmiş ". Yemin töreninde de söyledikleri gibi, orada hiçkimsenin birbirinden farkı yokmuş, isim ünvan herşey sıfırlanıyor orada asker oluyorsun diyor sevgilim. Bir de şu şap meselesini sordum şap atmıyorlar dedi aşkım, keşke atsalar diye de ekledi eee onca erkek biraraya gelince bir süre sonra ne muhabbetler dönüyormuş tahmin edebilirsiniz

hiç saymıcam kuzum ben artık işe giricem döner dönmez günler geçsin mayıs geldiğinde saymaya başlıcam napiim böyle hergün ömrümden ömür gidiyo gibi oluyo 84::84::84::84:

Aynen canım bende az önce dedim son 10 kalana kadar saymak yok diye dayanamıyo insan ama bakıyo sayaca dün dedim seni burnun sürtsün diye gönderdim olan yine dedim atladı lafa BANA oldu dedi yok yaaa dedim offff çekti bitanem güzel bişe sölemiyosun dedim tabi söleniyona insan fazlasını bekliyoya aradaki krizlerden işte arkadaaaaa kaç adam var biliyomusun dedi biliyorum ama light oldugunuda biliyorum ondan ses etmiyorum dedim tamam tamam yavaş konuş dediiii aman dedim imajın zedelenmesin

şükür tekrar geldim kızımı uyuttum kocişte uyudu yazık ya bir sürü yol gidip geldi deli bu ya:)özledim sizi kızlar ama neden öyle herkes bi bunalım olmuş bu gece.kim kime ne demiş kim kayganasıyla kavga etmiş bakiim.aman sallayın herşeyi hayat yaşamaya,gülmey, mutlu olmaya değer

bizimkide totoşuma tekme atmak için yer arıyo galibaa
of allah bozmasın sizin muhabbeti canlar...2 ay sonra beni kocan yap beni kocan yap diye bağırır duruma gelirler inşallah

ayyyyyyyyyyy çok güldümmmm.. bende sormuştumm aynı soruyu benim aşkımda yok öyle bişi dedii.. bence varıdr bişiler yinde yoksa pembe teskere alırlar ailelerine buyrun kızınızı derler valla

of allah bozmasın sizin muhabbeti canlar...2 ay sonra beni kocan yap beni kocan yap diye bağırır duruma gelirler inşallah

Askerlik insanlarda çok uç etkiler yapabiliyor kimisi yaptıklarının farkına varıyor daha kıymet biliyor, kimisi psikolojisini bozuyor durmadık nedenlerle en yakınındakine saldırıyor, paranoyaklaşıyor. Ara ara her iki moda bürünenler de var tabi. Allahım sen bizi o kıymeti bilinenlerden eyleeee aaaamiiiinnn!! o kadar gözümüz yollarda bekliyoruz sonucu bizim için de güzel olsun, beklemek de askerlik kadar zor bence

Bencede vardır yani kesin bi önlemi vardır yoksa sonu çok sakat bi durum yani düşünemiyorum bile

ayyyyyyyyyyy çok güldümmmm.. bende sormuştumm aynı soruyu benim aşkımda yok öyle bişi dedii.. bence varıdr bişiler yinde yoksa pembe teskere alırlar ailelerine buyrun kızınızı derler valla

vallahi şekerim şap var mı yok mu anlamanın tek bir yolu var o da yanında olup test etmek ki şuan için mümkün değil :90: sanırım uzun dönemlerde varmış, komutana sormuşlar komutanım şap var mı diye, komutan da olsa ben yer miyim demiş

hehehehe aman racon kescekler sanki nolcak orda herkes hasret çekiyo nie bu alay olma konusu var anlamıyorum saçmalık işte biz kızlar ne kadannnnn mikemmel bi canlılarız birbirimize destek veriyoruz ağladığımızda ayıplamıyoruz kimseyiii ayy gurur duydum

yaşlarınız kaç veya ne kadar süredir birliktesiniz sevgililerinizle bilmiyorum ama size bir arkadaş tavsiyesi,abla tavsiyesi yada o kadar takmayın kafanıza.siz taktıkça onları önemsedikçe hayatınızın merkezine koydukça onlaar merkezden kaaçmak için herşeyi yaparlar.bu 2+2=4.tecrübe ile sabittir.sanki hissediyorlar düşündüklerimizi.onlara muhtaç olduğunuzu,çok aşık olduğunuzu sakın hgissettirmeyin.tecrübe ile sabittir.o totoşuna tekme atılma korkusuyla yaşamalı hep ve acaba bende ne eksik var diye düşünmeli hırs yapmalı.

yanına gittim tatlım daha kötü oluolar çok özledimde çok özledim diyo şap vermiolar bunlra evlenmeden atlıcak üstüme bu gidişle boşuna evlilik planları yapmıyo bu anlaşıldıııı :97: çok seviyorum ben bu deliyi yaaaa Allahımm Tüm Sevenleri tez zamanda kavuştursunn bir ömür Hiç Ama Hiiiiiiiiiç Ayırmasınnn Aminnn

Ayyhhh varya bayıldım buna yaaaaa bende sorcam yarın arayabilirse bitanecim:76:

Ahhh ahh biz gibi olamazlar işte yaaa ama dedimya canım ben kuzumu biliyorum bi sn imkanı olsa kesin der bişeyler yani fazlasını yapar ama elden gelen bu demek ayıptır sölemesi ama laytoştur aşkitom benimmmm(bazı durumlar,sözler,kişiler vb... hariç tabiii) dozunda bi erkektir erkekimmmm

ben de gittim ama birşeyini göremedim öpemedim bile sevgilimi annesinin babasının yanında off yaa elini tutmaya bile utandım

ayyy kıyamammm hepimiz çok özlemişizz o zaman size bir şarkı armağan Ediyorummmm KIZLARIDA ALIN ARTIK ASKEREEEEEE... :98::97:

ayyy kıyamammm hepimiz çok özlemişizz o zaman size bir şarkı armağan Ediyorummmm KIZLARIDA ALIN ARTIK ASKEREEEEEE... :98::97:

Saol canım evet alsalar süper olur Ben geldikleri günü düşünemiyorum yaaaa ayyyyy ne güzel olcakkkkk ne güzelllllllll

Bu aşk denen şey nasıl birşeydir yaa, kardeşinden parfümünü istedim sevgilimin, yemin törenine gelirken getir alacağım diye, o parfüm kokusunu duyunca içim bi fena oluyor ki, parfüm yaa alt tarafı bi parfüm di mi? Şu beyin denen fizyolojik yapı ne mucizevi birşey, anında anılarla bütünleştiriveriyor o koku algısını... sen git sevgilini gör 15 saat yoldan gel ayrıl diye üzül ağla, yarın da git üds sınavına gir, ben yatıyorum artık şekerler, size iyi geceler, şafak = 142 :26::18:

ben de gittim ama birşeyini göremedim öpemedim bile sevgilimi annesinin babasının yanında off yaa elini tutmaya bile utandım

ah canım benimmm keşke tek başına görüşebilseydinn.. ben tek gittim görüştük rahat rahat ama samimi olmak yasak elini tutuosun işte masanın altında :)) olsunnn gözlerine baktım gördüm yaa ona bile razıyım :97: biticek bu çileler ne kaldı ki kıslarr gelecek olan güzel günler içinnnn hep birliktee sabredicezz bir türlü geçmek bilmeyen zamana ve bir türlü gelmeyen şafağa inat sabır ediyoruz geleceksin Şafak biz senden daha inadız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…