yaşlarınız kaç veya ne kadar süredir birliktesiniz sevgililerinizle bilmiyorum ama size bir arkadaş tavsiyesi,abla tavsiyesi yada o kadar takmayın kafanıza.siz taktıkça onları önemsedikçe hayatınızın merkezine koydukça onlaar merkezden kaaçmak için herşeyi yaparlar.bu 2+2=4.tecrübe ile sabittir.sanki hissediyorlar düşündüklerimizi.onlara muhtaç olduğunuzu,çok aşık olduğunuzu sakın hgissettirmeyin.tecrübe ile sabittir.o totoşuna tekme atılma korkusuyla yaşamalı hep ve acaba bende ne eksik var diye düşünmeli hırs yapmalı.
vallahi şekerim şap var mı yok mu anlamanın tek bir yolu varo da yanında olup test etmek ki şuan için mümkün değil :90: sanırım uzun dönemlerde varmış, komutana sormuşlar komutanım şap var mı diye, komutan da olsa ben yer miyim demiş
Bu aşk denen şey nasıl birşeydir yaa, kardeşinden parfümünü istedim sevgilimin, yemin törenine gelirken getir alacağım diye, o parfüm kokusunu duyunca içim bi fena oluyor ki, parfüm yaa alt tarafı bi parfüm di mi? Şu beyin denen fizyolojik yapı ne mucizevi birşey, anında anılarla bütünleştiriveriyor o koku algısını... sen git sevgilini gör 15 saat yoldan gel ayrıl diye üzül ağla, yarın da git üds sınavına gir, ben yatıyorum artık şekerler, size iyi geceler, şafak = 142:26::18:
Bu aşk denen şey nasıl birşeydir yaa, kardeşinden parfümünü istedim sevgilimin, yemin törenine gelirken getir alacağım diye, o parfüm kokusunu duyunca içim bi fena oluyor ki, parfüm yaa alt tarafı bi parfüm di mi? Şu beyin denen fizyolojik yapı ne mucizevi birşey, anında anılarla bütünleştiriveriyor o koku algısını... sen git sevgilini gör 15 saat yoldan gel ayrıl diye üzül ağla, yarın da git üds sınavına gir, ben yatıyorum artık şekerler, size iyi geceler, şafak = 142:26::18:
6 ayda böyle yani.bırak Allah aşkına o çaba göstersin sen kırma onu suyuna git herzaman ama kafana da takma arada hissettir onun hayatının herşeyi olmadığını.senin kendine ait bir hayatın olduğunu anlamalı.25 yasındayım o da 25 yasında..6 aydırda bırlıkteyız.yada artık bırlıkte degılız.
benimkide şap yok ama kuş kaldırmaz iğnesi olduk diyo
benimkide şap yok ama kuş kaldırmaz iğnesi olduk diyo
Ayhhh valla çatlattınız beni bu gece yaaa bende yarın soruyum bakıyım ne cevap vercek benim aşkım onlara napıyolarmış
Ayy son birşey yazasım geldisevgilisi jandarma olanlara gelsiiin (sevgilim söyledi komutanları söylemiş) :
Kiremitten baca olmaz
Piyadeden koca olmaz
Alacaksan jandarma al
Küt küt vurur hiç yorulmaz
(p.s sevgilisi piyade olanlar sözüm meclisten dışarı, gece 12 yi geçti saat biraz ayıp ama komik)
kızlar burası kısa dönem askerlerin yerimiş yeni buldum 12aralıktamı gitti hepinizin askeri??
Ayy son birşey yazasım geldisevgilisi jandarma olanlara gelsiiin (sevgilim söyledi komutanları söylemiş) :
Kiremitten baca olmaz
Piyadeden koca olmaz
Alacaksan jandarma al
(p.s sevgilisi piyade olanlar sözüm meclisten dışarı, gece 12 yi geçti saat biraz ayıp ama komik)
Kiremitten baca olmaz
Piyadeden koca olmaz
Alacaksan jandarma al
evet cnm senin ???
ewet tatlım 12aralıkta gitti kısa dönem yemin töreniniz oldu mu bizimki 7ocaktamış
bizimkilerde aynısını söylüyolarmış
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan al topçuyu
güm güm vurur hiç yorulmaz
bizimkilerde aynısını söylüyolarmış
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan al topçuyu
güm güm vurur hiç yorulmaz
bak sen baaak demek nabza göre şerbet veriyor bu komutanlar ayy ben de seninkine güldüm şimdiii :84:
kızlar allah sizi ne etmeye gece gece ne guldum
piyade olanlar ne yapsın şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?