337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

25 yasındayım o da 25 yasında..6 aydırda bırlıkteyız.yada artık bırlıkte degılız.

benimkide şap yok ama kuş kaldırmaz iğnesi olduk diyo

aynen beyin ve aşk çok garip tatlım... hadi bakalım sen uyu iyi geceler şeker cici bak kendine bu arada ŞAFAK:141 iyi gecelerrr...

337. Ksa Dnem

aa yarın üds var demi.. başarılar sana canım
darısı bahar döneminde bana

25 yasındayım o da 25 yasında..6 aydırda bırlıkteyız.yada artık bırlıkte degılız.
6 ayda böyle yani.bırak Allah aşkına o çaba göstersin sen kırma onu suyuna git herzaman ama kafana da takma arada hissettir onun hayatının herşeyi olmadığını.senin kendine ait bir hayatın olduğunu anlamalı.

benimkide şap yok ama kuş kaldırmaz iğnesi olduk diyo

Ayy son birşey yazasım geldi sevgilisi jandarma olanlara gelsiiin (sevgilim söyledi komutanları söylemiş) :

Kiremitten baca olmaz
Piyadeden koca olmaz
Alacaksan jandarma al
Küt küt vurur hiç yorulmaz

(p.s sevgilisi piyade olanlar sözüm meclisten dışarı, gece 12 yi geçti saat biraz ayıp ama komik )

kızlar burası kısa dönem askerlerin yerimiş yeni buldum 12aralıktamı gitti hepinizin askeri??

Ayhhh valla çatlattınız beni bu gece yaaa bende yarın soruyum bakıyım ne cevap vercek benim aşkım onlara napıyolarmış

bende gülmekten öldümmmm kuşu kaldırmayaaaan belki benimkide söylememiştir yarın bi sıkıştırayım yanına gittiğimde söyler belkim haha

ayy buna çok güldüm yaaaa

bizimkilerde aynısını söylüyolarmış

kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan al topçuyu
güm güm vurur hiç yorulmaz

Öhööö öhhhhöööö piyade bi aşkım var ayıp oluyo ama
Şaka bi yanada jandarma kızlarına iyi göz dağı veriyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…