benimkide şap yok ama kuş kaldırmaz iğnesi olduk diyo
aarkadaslar ben full tartıstım askımla keske sızın gıbı guzel guzel gecıreblseydık ama olmadı,hatta ayrılık esıgınden donduk
aarkadaslar ben full tartıstım askımla keske sızın gıbı guzel guzel gecıreblseydık ama olmadı,hatta ayrılık esıgınden donduk
kaybetmenin eşiğine gelince daha çok bağlanıyor, kıymetini daha bi anlıyor insan sanki..
1 gece kavgalı durunca daha iyi anladın dime canım??
aslında ben çok etkilenmedim 12 saat uyudum hatta ama o uyuyamamıs aglamış hep:S
bide sabahın köründe arayınca dayanamadım işte
şimdi çok çok iyiyiz Allah bozmasın..
ayy çok sevindimm canım ya ne güzell..
benimkinin 3 günlük evci izni bitti ben yanında yoktum ama rahat rahat konustuk mesajlastık, nasıl alışcam yine konusamamaya, napıcam onsuzteslim olcak birazdan off offf
allah bozmasın canım yaa
yazık ama çocuğaa arayamadı da üzülmüştür tabi
kaybetmenin eşiğine gelince daha çok bağlanıyor, kıymetini daha bi anlıyor insan sanki..
1 gece kavgalı durunca daha iyi anladın dime canım??
iyi olurben de yapıyım barimm, biz bişeyyapmasak akıllarına bile gelmez heralde böyle şeyler..işte bazıları biraz şey oluyo nasıl desem odun mu desem ama yapıcak bişi yok napalım biz de böyle seviyoruz aşklarımızı dimi ama
2.5 gece oldu bızımkı cuma cumartesı pazar.pazar da teslim olana kadar
sorun asırı kıskançlık ve sorgulama.İpin ucunu kacırdı tamam uzakta olabılır, askerde olabılır ama oyle yersız seylerdı ki.Yani şu kadarını söyleyim,artık neye gülecegım neden ağlayacagım şaşırdım onu bile sorgular,irdeler vazıyetteydi.Neyseki hallettik olay bitti.dilerim bir daha tekrar etmez ne o ne de ben üzülürüm.
canım neolduğunu bilmiyorum ama bişi söyleyim. erayda çok gergin. eğer alttan almazsam bizde çok tartışcaz gibi. bağrıyo 2 dk sora özürdiliyo. dengesizleşti azcık. hiç böle değildi
onların ordaki durumları çok vahim. alttan almalıyız yumuşak davranmalıyız.
sabır kızlarrrr elbet bitcek bu günler..
hergün eksiliyor artmıyo.
sabırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?