337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben de bugün konuştm azıcık..maç yapmışlar tv izlemişler bir de ıvır zıvır işler dedi..soğuktan bayağı hasta olmuş hasta olmayan çocuk orda nasıl öksürüyoiçim parçalandı resmen..
genelde o ankesörlüden çaldırıyo ben de evden arıyorum 5-10 dk konuşup kapatıyoruz işte..perşembe de sizinkiler gibi yemin töreni var ama ben de gidemiyorum maalesef taa erzincana çok zor..istanbulda olunca sıkıntı olyo burdan orası.. gidenler için ne büyük şans valla iyi değerlendirsinler

aarkadaslar ben full tartıstım askımla keske sızın gıbı guzel guzel gecıreblseydık ama olmadı,hatta ayrılık esıgınden donduk

ayy çok sevindimm canım ya ne güzell..

benimkinin 3 günlük evci izni bitti ben yanında yoktum ama rahat rahat konustuk mesajlastık, nasıl alışcam yine konusamamaya, napıcam onsuz teslim olcak birazdan off offf

aynı şeyi bende yaşadım. ailesi gittiği için o gelemedi. ama iyikide gelemedi bırakmazdım göndermezdim :84:
3 gün msjlaştık konuştuk gergindik bazen yumuşadık ağlaştık güldük ama bugn3te teslim oldu ve dannnkk etti bana gene. çok şükür az önce aradı. şimdi 7de aramaya çalışcak inşallh..

aarkadaslar ben full tartıstım askımla keske sızın gıbı guzel guzel gecıreblseydık ama olmadı,hatta ayrılık esıgınden donduk

canım neolduğunu bilmiyorum ama bişi söyleyim. erayda çok gergin. eğer alttan almazsam bizde çok tartışcaz gibi. bağrıyo 2 dk sora özürdiliyo. dengesizleşti azcık. hiç böle değildi
onların ordaki durumları çok vahim. alttan almalıyız yumuşak davranmalıyız.

sabır kızlarrrr elbet bitcek bu günler..
hergün eksiliyor artmıyo.
sabırrrr

kaybetmenin eşiğine gelince daha çok bağlanıyor, kıymetini daha bi anlıyor insan sanki..

insallah oyledır

1 gece kavgalı durunca daha iyi anladın dime canım??

2.5 gece oldu bızımkı cuma cumartesı pazar.pazar da teslim olana kadar
sorun asırı kıskançlık ve sorgulama.İpin ucunu kacırdı tamam uzakta olabılır, askerde olabılır ama oyle yersız seylerdı ki.Yani şu kadarını söyleyim,artık neye gülecegım neden ağlayacagım şaşırdım onu bile sorgular,irdeler vazıyetteydi.Neyseki hallettik olay bitti.dilerim bir daha tekrar etmez ne o ne de ben üzülürüm.

öyle tabi seviyoruz ama sonuçta arasırada olsa incelik bekliyoruz.

evet bazen ipin ucunu kaçırabiliyolar bu şekilde canım ama inşallah aynı şeyi yapmaz bidaha

canımm keske bagırsa degil,iftira suclama,eskı defterlerin acılması benı yıpratan seyler bunlar.Sus diye yalvardım bide cok kotu bır huyu var sen bi hata yapınca o 10 hata edıyor sonra özur dılıyo.Çocuk ruhlu daha

ya kızlar bugün askerime karşı bi soğukluk var içimde aradığında bile sıcak konuşamadım..kaç kere neyin var diye sordu..boş oldukları halde akşama arıyabilcekmisin dedim arayamam heralde dedi çok sinir oldum

Kızlar birşey sorucam.Hiç askeriyeyi arayıp askerinizi çağırttınızmı?Benimki aramış ama duymadım ilk defa oysa hiç yanımdan ayırmıyorum teli arayacak diye.Şimdide çok üzüldüm acaba ben arasam olur mu ki

hiç aramadım ama arayıp çağıran duymuştum tabi orda biri olup duyup ta telefonu açarsa

ama üzülme tatlım yine arar seni sesini duymak için duymamış olabileceğini tahmin edip.

Bir saat arayla 4 kez aramış amasonra evi aramış anneme demiş merak etmesin iyim,birliğe girdim demiş.Cuma yemin töreni vardı.Birdaha aramaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…