canım çıkarabiliyosun ama her sabah 9 ve akşam 5 te gidip imza verdik biz izin kağıdı veriyolar orda yazıo imza saatleri bide otel olurmu bilmiyorum ama arkadaşında kalmıştı ailesiyle evin faturasını istemişler bitane...ama ote için napıolar bilmiyorum canım
Of iki gün ne çabuk geçti dimi ya... yemin töreni bitsede görsem dedim. kalabalık oldu her yer biri sarıldı arkamdan noldunu şaşırdım bi döndüm aşkım o anı bi daha yaşamak çok isterdim ya... güzeldi ama çabuk bitio güzel şeyler işte...dönünce çok koyuyo kızlar gidemeyenler üzülmesin dönünce daha üzülüo insan sıfırdan alışmaa çalışıosun sanki ama gördüğüne de seviniyosun tabi...
ayyyy nasil guzel bi duygudurrahh ahhhh
zgn cim nasıl yani anlaamdım bi gün mü kalabilir diosun.bide otel olmaz mı acaba ama başka kalcak yer yok off çok heyecanlıyım canlarımm,kocamı çokk özledim:2:
yumii nasil gecti canimm..nasil bi duyguu anlat bakemm biz gidemeyenler icinn
Of iki gün ne çabuk geçti dimi ya... yemin töreni bitsede görsem dedim. kalabalık oldu her yer biri sarıldı arkamdan noldunu şaşırdım bi döndüm aşkım o anı bi daha yaşamak çok isterdim ya... güzeldi ama çabuk bitio güzel şeyler işte...dönünce çok koyuyo kızlar gidemeyenler üzülmesin dönünce daha üzülüo insan sıfırdan alışmaa çalışıosun sanki ama gördüğüne de seviniyosun tabi...
bizimkine komutanları böyle söylemiş ama tabi her yerde farklı olabilir, gidip görenler daha iyi bilir tabi ama dediğim gibi 800km ye kadarsa 1 günlük izin veriliyor dedi askerim. Biz Kütahyadan alıcaz ertesi gün 12 de Eskişehire teslim edecekmişiz...
yumim analdım canım yani otel adresi vericez ve imza ayrıntıları falan filan ama yinede 2 gün birlikteyiz öyle deilmi:18:
zgn cim biz aynı terden otel ayarladık acaba o zaman 2 gün oalbilirmi
Ayyy benim bile tüylerim diken diken oldu sen naptın canım o anda yaaaaa geçsin şu günlerde gelsinler artık nolurrr Allahımmmmmm:98:
haklı olabilirsin çünkü 24 ünde yemin töreni olanlar doğrumu biliyorum bilmiyorum ama dağıtıma gitmediler şu an hava şartları yüzünden erken olmuş yemn töreni 7 si yani diğerlerinin yemin töreni olduğuna bizimkiler usta birliklerine dağıtılıcaklar. şu an dağıtım olmadığı için 2 gün evci çıkabildiler..ama 7 ocakta olanlar ertesi gün dağıtılıcaksa dediğin gibi 800 km ye bir gün veriyolar..ama dağıtım izni die bir şy var bildiğim kadarıyla 7 gün kullanabiliyolar....
canım askerinde kütahyaydı sanırım ya inanılmaz bi soğuğu var anlatamam ama alışmış ordaki askerlerde insanlarda o soğuğa.. çarşı izni falan yaşarsın sende canım o anı inş...
canımm o kadar güzelki özet geçmeye çalışiyim;yemin töreni 20dk.falan sürdü bizim kısaydı,ama çok güzel bir andı,kayınvalidemle ben ağladık resmen,tören bitti yanımıza geldi,sarıldık;çok özlemiş elimi hiç bırakmadı bir adım öteye gitsem hemen çekip saçlarımı öpüyo daha askeriyedeykeno yüzden içiniz rahat olsun soğumayı bırakın binkat daha bağlanıyolar bize ben emin oldum sonra işte evci çıkardık cuma otele yerleştik,tekirdağ bir anda ısındı hava eylül gibiydi çok güzel geçti,saçlarını kesmişler öpe öpe doyamadım kafasına şimdi 7 ocakta dağıtım var tekirdağın ilçelerinden biri olucakmış,hepinizden bahsettim,iyiki varlar çok destek olduk birbirimize dedim:13:böyle işte bitanem allahım hepimizi kavuştursun,gidemeyenler üzülmesin şafak gitgide azalıyo bu bahar hepimizin baharı olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?