337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay benimki de hastalanmış kıyamam ben ona. yanında olsaydım da bi çorba yapsaydım keşke. ben de gidemiyorum yemin törenine bebişim ilk ayında dikkat etmem lazım. 5-10 dakka iyi ben 1 dakka bile zor konuşuyorum. cebi aradı mı bir dakka. evi aradı mı 2 dakka o da kaynanam kayınbabam yanımda hı hı diye geçiştiriyorum herşeyi. offf offf gel tezkere... dediğin gibi gidenler çok şanslı.

ay çok kötü canım ya yemin törenine yetişemiycen yani. otobüsle gitsen diyicem ama o da uzun yol, perişan olursun. ya da 1 gün öncesine al uçak biletini. o gün bi otelde kal. sabah da yemin törenine yetişirsin.

Merhaba arkadaşlar, bende erkek arkadaşım askere gittiğinden beri forumu takip ediyorum, dayanamadım bende artık birşeyler yazayım dedim. Öncelikle hepimizin askerlerine Allah sabır, sağlık versin, hemen geçsin günleri yanımıza gelsinler, bitsin hasretler, daha yollayalı 2 hafta oldu ama sanki 2 yıl geçti... Benim askerim şuan Kütahyada havacı, Ocağın 8'inde Eskişehir 1. Hava Kuvvetlerine geçecek...

benim askerimin cuma yemin töreni vardı bugünde teslim oldu teefonla girdi içeri kızalr bakmıyolarmış bile çantaya herkezin telefonu varmış zaen içerde...burdan giderken götürdüm telefon bende belki sokar die ii oldu...

aşkım kırklareli'de 2 saatlik yol ama gidemiyorum işte yazdıklarını tekrar tekrar okuyorum gidemeyeceğim için hayal ediyorum ancak. onu orda görseydim dayanamaz ağlardım. yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doldu. gitmeyi çok istiyorum yaaa

selam canım iyi yapmışsın yazmakla.. benim askerimde kütahyada ama jandarma...usta birliği iyi yere düşmüş. tez zamanda kavuş sende inş...

gerçekten mi? ay süper olur. inşallah benimki de yemin töreninden sonra kullanabilir. sesine hasret kaldım ya. 1 dakka konuşuyoruz o da yetmiyor ki

ben eşimle msn de gorustum goruntulu hemde...çok guzel bişi...sesini duymaktan çok daha iyi gelıyo..onun mıkrofonu da vardı ama konusmadı etraftakıler duyar dıye...amahep oksuruk sesleri gelıyordu..butun gun kosup terlıyolar banyo ımkanı da yokumarımeşimde hasta olmaz...sıralarda beklemekten sıkılmıs telefon sıra,yemek sıra,iştıma sıra...
sıra gormek ıstemiyorum gelince dıyo

hosgeldin canim aramizaa...benimkide kutahyada havacii 3.bölükte kayseriye cikti bizim usta birligi onada 1gün yol izni vermisler 8ocakta teslim olmasi gerekiyo yani

gerçekten mi? ay süper olur. inşallah benimki de yemin töreninden sonra kullanabilir. sesine hasret kaldım ya. 1 dakka konuşuyoruz o da yetmiyor ki

öyleymiş vala canım zaten herkes dio usta birliğinde telefonu olmayan asker yok die ki gerçektende öyle. en zorunu atlattk sayılır acemi bitio

kızlar hepinize merhabalarrrr..benim eşiminde yemin töreni 7 ocakta ama dağıtımlar herkesin belli olmuş sanki ama bzimki orda mı kalacak acaba bişey denmemmiş.bide biz otel ayırttık ewci çıkarılıo dedi gidenler paylaşabilirmi yani hafta sonu birlikte kalabilecez deilmi?

hoşgeldin canıımben daha bugün geldim benim aşkımın yemin töreni cumaydı 2 gün birlikteydik,çook rahatça evci çıkarıp beraber kalabilirsiniz,sadece işte törenden sonra nufus kağıdını fln kontrl edicekler,yazıyolar kağıda bişeyler oraları ayrıntı rahatça çıkıyosunuzz:)

canım çıkarabiliyosun ama her sabah 9 ve akşam 5 te gidip imza verdik biz izin kağıdı veriyolar orda yazıo imza saatleri bide otel olurmu bilmiyorum ama arkadaşında kalmıştı ailesiyle evin faturasını istemişler bitane...ama ote için napıolar bilmiyorum canım

Merhabalar kızlarr nasılsınzz????
Bebeğim dün aramadı bugün aradı ben müsait değildim akşam arayabilirsem arıycam dedi ama ses yok olmazda zaten bu saatten sonra ooooofffffffffffffff oooofffffffff bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95:

yumii nasil gecti canimm..nasil bi duyguu anlat bakemm biz gidemeyenler icinn

bildiğim kadarıyla, 3 seçenekleri varmış,
1.si 7 günlük izin
2.si hiç deşarı çıkmadan direk dağıtım yerine askeri imkanlarla gitmek
3.sü de eğer annesi babası yada evli kardeşi varsa o teslim alacak, usta birliğine de o teslim edecek, yanlış hatırlamıyorsam 800km ye kadar olan yerlerde 1 gün izin veriliyor, yani 12 de yemin törenleri bitecek, ertesi gün öğlen 12 de onu teslim alan (annesi babası, imza karşılığı) yeni yerine teslim edecek...

bi biz imza attık her sabah heralde ya.zor oldu kalk git sıra bekle kütahyaya özel heralde

sanırım heryerde farklı benim sözlüm sadece günde 1 kez imza verdi oda tek gitti aileyle değil zaten sadece c.tesi tek imza pazarda yani bugün 5te teslim,otele gelincede baştan komutana adres veriyosun şu otelde kalıcaz rezarvasyon yaptık adreside bu diye öyle oluyodu bizde,ama dediğim gibi heryerde değişebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…