ben de bugün konuştm azıcık..maç yapmışlar tv izlemişler bir de ıvır zıvır işler dedi..soğuktan bayağı hasta olmuş hasta olmayan çocuk orda nasıl öksürüyoiçim parçalandı resmen..
genelde o ankesörlüden çaldırıyo ben de evden arıyorum 5-10 dk konuşup kapatıyoruz işte..perşembe de sizinkiler gibi yemin töreni var ama ben de gidemiyorum maalesef taa erzincana çok zor..istanbulda olunca sıkıntı olyo burdan orası.. gidenler için ne büyük şans valla iyi değerlendirsinler
ayy kızlar bu haftasonu çok ii oluoo yaaa bebeğimle bitanemlee rahat rahat konuşuoruzz
bugn kız ark.larımla sinemeya gittk onu söledimm küstü ama birazcık bensizz sinemaya gidiosnzz diee duygusal moda geçti hemen kıyamam kii kuzumaa yaa üzldm bnde keşke sölemeseydm ama bende salak gbi bişii sölemeden duramamkii şunu yapıorm bunu yapıorm dieeyalan da söyleyemem :26::26:
yaa bidee yemin töreni içinn siirte tek uçak vardıı ona almştmm bilet ama sefer saati değişmişş yaaa öğlen 1e almşlar sanrm yemin törenini göremiycem yaa offf çok canım sıkldı ne saçma yaa niee 9daki uçağı ölen 1e alıolar off yaa(
kıyamam ben sanabebek ile zor olur canım hakikaten. Gidince görmek bi sarılmak şöyle kocaman çok güzel de dönüşte onu oraya bırakmak ve hayatına kaldığın yerden devam etmek çoook zor inan ki. Allah bağışlasın bebişinizi , sevgilin duyduğunda kim bilir nasıl mutlu olmuştur yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Nereye gideceksin bilmiyorum ama yollar çok yoruyor insanı ve hava soğuk askerin haklı artık ailenizin 3. minik ferdinin ihtiyaçlarını da düşünmenüz lazım
Merhaba arkadaşlar, bende erkek arkadaşım askere gittiğinden beri forumu takip ediyorum, dayanamadım bende artık birşeyler yazayım dedim. Öncelikle hepimizin askerlerine Allah sabır, sağlık versin, hemen geçsin günleri yanımıza gelsinler, bitsin hasretler, daha yollayalı 2 hafta oldu ama sanki 2 yıl geçti... Benim askerim şuan Kütahyada havacı, Ocağın 8'inde Eskişehir 1. Hava Kuvvetlerine geçecek...
benim askerimin cuma yemin töreni vardı bugünde teslim oldu teefonla girdi içeri kızalr bakmıyolarmış bile çantaya herkezin telefonu varmış zaen içerde...burdan giderken götürdüm telefon bende belki sokar die ii oldu...
Merhaba arkadaşlar, bende erkek arkadaşım askere gittiğinden beri forumu takip ediyorum, dayanamadım bende artık birşeyler yazayım dedim. Öncelikle hepimizin askerlerine Allah sabır, sağlık versin, hemen geçsin günleri yanımıza gelsinler, bitsin hasretler, daha yollayalı 2 hafta oldu ama sanki 2 yıl geçti... Benim askerim şuan Kütahyada havacı, Ocağın 8'inde Eskişehir 1. Hava Kuvvetlerine geçecek...
gerçekten mi? ay süper olur. inşallah benimki de yemin töreninden sonra kullanabilir. sesine hasret kaldım ya. 1 dakka konuşuyoruz o da yetmiyor ki
kızlar hepinize merhabalarrrr..benim eşiminde yemin töreni 7 ocakta ama dağıtımlar herkesin belli olmuş sanki ama bzimki orda mı kalacak acaba bişey denmemmiş.bide biz otel ayırttık ewci çıkarılıo dedi gidenler paylaşabilirmi yani hafta sonu birlikte kalabilecez deilmi?
kızlar hepinize merhabalarrrr..benim eşiminde yemin töreni 7 ocakta ama dağıtımlar herkesin belli olmuş sanki ama bzimki orda mı kalacak acaba bişey denmemmiş.bide biz otel ayırttık ewci çıkarılıo dedi gidenler paylaşabilirmi yani hafta sonu birlikte kalabilecez deilmi?
hoşgeldin canıımben daha bugün geldim benim aşkımın yemin töreni cumaydı 2 gün birlikteydik,çook rahatça evci çıkarıp beraber kalabilirsiniz,sadece işte törenden sonra nufus kağıdını fln kontrl edicekler,yazıyolar kağıda bişeyler oraları ayrıntı rahatça çıkıyosunuzz:)
hoşgeldin canıımben daha bugün geldim benim aşkımın yemin töreni cumaydı 2 gün birlikteydik,çook rahatça evci çıkarıp beraber kalabilirsiniz,sadece işte törenden sonra nufus kağıdını fln kontrl edicekler,yazıyolar kağıda bişeyler oraları ayrıntı rahatça çıkıyosunuzz:)
canım çıkarabiliyosun ama her sabah 9 ve akşam 5 te gidip imza verdik biz izin kağıdı veriyolar orda yazıo imza saatleri bide otel olurmu bilmiyorum ama arkadaşında kalmıştı ailesiyle evin faturasını istemişler bitane...ama ote için napıolar bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?