ya kızlar bugün askerime karşı bi soğukluk var içimdearadığında bile sıcak konuşamadım..kaç kere neyin var diye sordu..boş oldukları halde akşama arıyabilcekmisin dedim arayamam heralde dedi çok sinir oldum
Kızlar birşey sorucam.Hiç askeriyeyi arayıp askerinizi çağırttınızmı?Benimki aramış ama duymadım ilk defa oysa hiç yanımdan ayırmıyorum teli arayacak diye.Şimdide çok üzüldüm acaba ben arasam olur mu ki
Bir saat arayla 4 kez aramış amasonra evi aramış anneme demiş merak etmesin iyim,birliğe girdim demiş.Cuma yemin töreni vardı.Birdaha aramaz sanırım
ne soğukluğu canım, allah korusun. çok özlediğin için olmuştur. tutulmuşsundr.
slm kizlarr..
bende konustum askimlaa daha yeni 8dk.annemin yuzunden konusamadikk yaaa kapatmak zorunda kaldim..kötü kadin muzeyyennn
ama cok iyi geldi askimin sesii 2gündür kumrular gibiyizzz
Cok özledim seni diyo bebegim benimm kiyamammm
cok seviyorumm yaa asigim onaaaa
herseyimmm o benimm
bilmiyorumki yaa sanki içimde ona karşı bi kızgınlık yada kırgınlık var bi tuhafım..belki arayamıo ama sanki musait olduğunda da aramıyomuş gibi geliyo
Aşkım aradı şimdi nasıl sevindim anlatamam.Kızmış amaAramıcaktım ama dayanamadım kötü oldum aradım gene dedi:)Seni istediğim zaman arayabilirmiyim dedim ara ama telefona çıkan kişi sana takılırsa hemen kapa telefonu dedi:)
Aşkım aradı şimdi nasıl sevindim anlatamam.Kızmış amaAramıcaktım ama dayanamadım kötü oldum aradım gene dedi:)Seni istediğim zaman arayabilirmiyim dedim ara ama telefona çıkan kişi sana takılırsa hemen kapa telefonu dedi:)
tatlım sen çookk özlemişsin onu ondan öyle olmuş için.çünkü sürekli sesini duymak istiyon her boş anında arasın diye düşünüyon gibi geldi bana ama her boş anında da arayamazki tatlım askerde o öyle evinde keyfi yerinde değil öyle düşün fırsat bulunca arıyodur o acemilikte şimdi tatlım bulundukları yer ortam farklı kafalarına göre bişey yapamıyolar. boşum hemen gidip arayayım diyemiyodur.öyle şeyler düşünme tatlım
nazar degmesin
galiba ondan canım yaabide dün ateşlenmiş yatmış hep aklım daha fazla onda şimdi..konuşamayınca da deliriyorum
slm kizlarr..
bende konustum askimlaa daha yeni 8dk.annemin yuzunden konusamadikk yaaa kapatmak zorunda kaldim..kötü kadin muzeyyennn
ama cok iyi geldi askimin sesii 2gündür kumrular gibiyizzz
Cok özledim seni diyo bebegim benimm kiyamammm
cok seviyorumm yaa asigim onaaaa
herseyimmm o benimm
Aminnnnnnnnn..Rabbimm hicbirimizin tadini bozmasin insallahhh
herkeze kocaman bi Mahsallahhh
yazdıklarını okuyunca bi an kendimi hayal ettim. ay çok fena olurdum eğer gidebilseydimgitmeyi çok istiyorum ama aşkım bebek var sakın gelme diyor dikkat et bu aralar diyor. ben de kaynıma tembihledim. onu kameraya alıcak. resimlerini çekecek. offf offff
geçmiş olsun canım benim ama aklın kalmasın bak orda en güvenli yerde askerin emin ol askeriyede sağlık açısından asla ihmal etmezler canım çok ii bakarlar emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?