337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ne soğukluğu canım, allah korusun. çok özlediğin için olmuştur. tutulmuşsundr.

burda arayan çok.
ankesörlüyü arayıp açan kişiden sordurup isteyen de oluyo. ama ben denemedim hiç denersemde kızar:S
bekle bence. arar o seni.
duruma göre sorarsında seni bu numaradan arayım mı başka zaman diye..

--

yariminn yemek saati...
birazdan telefon gelebilir İNŞALLH....

Bir saat arayla 4 kez aramış amasonra evi aramış anneme demiş merak etmesin iyim,birliğe girdim demiş.Cuma yemin töreni vardı.Birdaha aramaz sanırım

tatlım benim ya nasıl oldu da duymadın öyle sen ama sen öyle düşünme iyi olarak düşün tamam mı iyi düşün ii olsun bak o da dayanamaz bence arar yine görürsün bak tatlım kesin arar.orda çünkü ne yapcak seni düşüncek ve inat yapamayıp arıcak aradığında da sende güzellikle anlatırsın tatlım

slm kizlarr..
bende konustum askimlaa daha yeni 8dk.annemin yuzunden konusamadikk yaaa kapatmak zorunda kaldim..kötü kadin muzeyyennn

ama cok iyi geldi askimin sesii 2gündür kumrular gibiyizzz
Cok özledim seni diyo bebegim benimm kiyamammm
cok seviyorumm yaa asigim onaaaa
herseyimmm o benimm

Aşkım aradı şimdi nasıl sevindim anlatamam.Kızmış amaAramıcaktım ama dayanamadım kötü oldum aradım gene dedi:)Seni istediğim zaman arayabilirmiyim dedim ara ama telefona çıkan kişi sana takılırsa hemen kapa telefonu dedi:)

nazar degmesin

bilmiyorumki yaa sanki içimde ona karşı bi kızgınlık yada kırgınlık var bi tuhafım..belki arayamıo ama sanki musait olduğunda da aramıyomuş gibi geliyo

tatlım sen çookk özlemişsin onu ondan öyle olmuş için.çünkü sürekli sesini duymak istiyon her boş anında arasın diye düşünüyon gibi geldi bana ama her boş anında da arayamazki tatlım askerde o öyle evinde keyfi yerinde değil öyle düşün fırsat bulunca arıyodur o acemilikte şimdi tatlım bulundukları yer ortam farklı kafalarına göre bişey yapamıyolar. boşum hemen gidip arayayım diyemiyodur.öyle şeyler düşünme tatlım

telefondan bile kiskaniyolarr
benimkide bisey demiyolar dimi flaan diyo

canım benim çokkk sevindim dedim dayanamaz arar diye tatlım bak

galiba ondan canım yaa bide dün ateşlenmiş yatmış hep aklım daha fazla onda şimdi..konuşamayınca da deliriyorum

galiba ondan canım yaa bide dün ateşlenmiş yatmış hep aklım daha fazla onda şimdi..konuşamayınca da deliriyorum

geçmiş olsun canım benim ama aklın kalmasın bak orda en güvenli yerde askerin emin ol askeriyede sağlık açısından asla ihmal etmezler canım çok ii bakarlar emin ol

Nazar değmesininşallah hep böyle duygular içinde olursunuz
Kıskanıyolar ama haklılar benim bir arkadaşımda erkek arkadaşını aramıştı telefona çıkan asker onla muhabbet etmek istedi falan işte.Var yani öyle şeyler:)

kıyamam ben sana bebek ile zor olur canım hakikaten. Gidince görmek bi sarılmak şöyle kocaman çok güzel de dönüşte onu oraya bırakmak ve hayatına kaldığın yerden devam etmek çoook zor inan ki. Allah bağışlasın bebişinizi , sevgilin duyduğunda kim bilir nasıl mutlu olmuştur yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Nereye gideceksin bilmiyorum ama yollar çok yoruyor insanı ve hava soğuk askerin haklı artık ailenizin 3. minik ferdinin ihtiyaçlarını da düşünmenüz lazım

geçmiş olsun canım benim ama aklın kalmasın bak orda en güvenli yerde askerin emin ol askeriyede sağlık açısından asla ihmal etmezler canım çok ii bakarlar emin ol

saol canım ama revire gitmemiş..ordan biri gitmiş 4 gündür ilaç bekliyo çocuk iyileşti bile diyo.yavrum bütün gün yatmış öyle

ayy kızlar bu haftasonu çok ii oluoo yaaa bebeğimle bitanemlee rahat rahat konuşuoruzz
bugn kız ark.larımla sinemeya gittk onu söledimm küstü ama birazcık bensizz sinemaya gidiosnzz diee duygusal moda geçti hemen kıyamam kii kuzumaa yaa üzldm bnde keşke sölemeseydm ama bende salak gbi bişii sölemeden duramamkii şunu yapıorm bunu yapıorm diee yalan da söyleyemem :26::26:

yaa bidee yemin töreni içinn siirte tek uçak vardıı ona almştmm bilet ama sefer saati değişmişş yaaa öğlen 1e almşlar sanrm yemin törenini göremiycem yaa offf çok canım sıkldı ne saçma yaa niee 9daki uçağı ölen 1e alıolar off yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…