Merhabalar kızlarr nasılsınzz????
Bebeğim dün aramadı bugün aradı ben müsait değildim akşam arayabilirsem arıycam dedi ama ses yok olmazda zaten bu saatten sonra ooooofffffffffffffff oooofffffffff bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95:
saolun kızlar yumicim hepiniz çok pozitifsiniz,huzur buldum sizlerle kopnuşuncaa
ama o 7 günü kullanırlarsa 7 gün sonra bitecek askerlik, şurda hergünü tek tek sayıyoruz.. bir daha üstüne 7 gün eklemeyelim..
ben gidemiycem canimm..malumm durumlarr
cok guzel yaaa bize kismet olmadiii napalimm hayirlisii
bebeğim bak inan teselli için demiyorum gitmek aşkınla 2 gün geçirmek süper ama arkadaşlar doğru diyo orda bırakıp gelmek daha zor,yeniden üzülüyosun,düşün siz bi kavuşucaksınız ohh bidaha geri gitmek yook
bebeğim bak inan teselli için demiyorum gitmek aşkınla 2 gün geçirmek süper ama arkadaşlar doğru diyo orda bırakıp gelmek daha zor,yeniden üzülüyosun,düşün siz bi kavuşucaksınız ohh bidaha geri gitmek yook
bugün de konustum çok şükür:) yarım saatten fazla hatta..
seviyorum seni ya
gözün aydın canım yaa..
sağol canım ya konuşmadığım gün olmadı hiç Allahtan:S
ay benimki de hastalanmışkıyamam ben ona. yanında olsaydım da bi çorba yapsaydım keşke. ben de gidemiyorum yemin törenine bebişim ilk ayında dikkat etmem lazım. 5-10 dakka iyi ben 1 dakka bile zor konuşuyorum. cebi aradı mı bir dakka. evi aradı mı 2 dakka o da kaynanam kayınbabam yanımda hı hı diye geçiştiriyorum herşeyi. offf offf gel tezkere... dediğin gibi gidenler çok şanslı.
benim arada oluyo malesefdün hasta olmuş sevdiceğim bugün sesini duydum ama şimdi çok merak ediyorum yaa
haklısın ya merak edilmez mi:/
nerdeydi askerin
burdurda canım..kafayı yicem yaa yarın akşama kadar nasıl beklicem ben
6-8 arası arayabiliolar normalde ama:/
bugün 2de aradı.bidaha ararmısın dedim sanmıyorum dedi..öle diince acaba kötü de bana mı sölemiyo die düşünüyorum şimdi
kötü bişey yoktur canım ya moralini bozma iyi şeyler düşünmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?