337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ya ne guzel herkes aramış benimki ne ters adam ya tatil gununde herkes arar benimki aramaz
hastalanacagım galiba diyordu merak ettim aradım zar zor buldum burda değil şuanda dediler kim bilir hangi deliğe girmiştir ne olur sanki herkes gibi ortalıklarda olsa offf offf
bu saatten sonra arasam çağırmazlar heralde

ama o 7 günü kullanırlarsa 7 gün sonra bitecek askerlik, şurda hergünü tek tek sayıyoruz.. bir daha üstüne 7 gün eklemeyelim..

öyle canım malesefde benim askım da kullanmam diodu bunalıyo içerde 2 gün kullancakmış bakalım.hele şu an izninden dönüp teslim olanların ruh hali berbattır.aşkım öle dedi herkes ruh gibi dolaşıp hava almaya çıkıyomuş yazık ya uff

ben gidemiycem canimm..malumm durumlarr

cok guzel yaaa bize kismet olmadiii napalimm hayirlisii

bebeğim bak inan teselli için demiyorum gitmek aşkınla 2 gün geçirmek süper ama arkadaşlar doğru diyo orda bırakıp gelmek daha zor,yeniden üzülüyosun,düşün siz bi kavuşucaksınız ohh bidaha geri gitmek yook

orasida öylee simdi alismisken,tekrar ayni seyleri yasamak var..cabuk gelsin su mayisss

bencede katılıyorum sana çok zor oluyo maf oluyosun dönüşte sanki o gün gönderdin askere ilk gün gibi oluyo aman allah kavuşmayı nasip etsin iyi olsunlarda tez vakit dönsünler canım

Yemin törenine gitmek isteyip de gidemeyen arkadaşlar ; gidip dönmüş biri olarak şuan çok mutsuzum tamam gidip gördüm sevdiceğimi, sarıldım elini tuttum ama, o buz gibi yerde kaldığı yerleri gördüm ya, içim öylesine acıyor ki şuan ne yaptığını az çok tahmin edebiliyorum çünkü herşey başa sardı sanki, yemek yiyesim bile yok o derece

evet sen de haklısın bakalım inşallahh usta ya geçince daha rahat görüşebilirz tatlım ya sen de evdekilerdenrahat konuşamıomuşun ah ah bi bitseydi..askerin nerde canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…