koskoca bir gün boyunca 1 kez bile aramadı kızlar ya ağlamaktan harap oldum çok merak ediyorum bnde arayamadım arasaydım çoook kızardıdüşünmekten başka bişi yapmıorum inşallah askerlerimiz rahat uyuyolardır şimdi
zencefil çok ıyı ama balla da karıstırsak zehir yahuu
koskoca bir gün boyunca 1 kez bile aramadı kızlar ya ağlamaktan harap oldum çok merak ediyorum bnde arayamadım arasaydım çoook kızardıdüşünmekten başka bişi yapmıorum inşallah askerlerimiz rahat uyuyolardır şimdi
balıkesirde canım
güzelmiş yeri allah kavuştursun,yarın arar merak etme
selamm asker yarenleriii
bende bugün askerimi gördüm ailesiyle beraber ziyarete gittik. 3 saat falan gördük.ay o kıyefetlerle çok ttalı olmuşş askerimm yaa ıslanmış bide yanımıza gelirken kıyamam ona.ama ayrılmak çok kötü oluyo ben tabi sulugöz dayanamadımm ağladım üzüldü o da keşke tutsaydım kendimi:2:
kızlar şafak nasıl 139 olcak ya şafakmatik hala 141 diyooo
kızlar şafak nasıl 139 olcak ya şafakmatik hala 141 diyooo
sabret canım yarın bu saatlerde şafak 139 olcak:)
Ican hoşgeldin canımm eveeeet 130lara geliyoruzzzzz
onu orda bırakıp gelmek ayrılmak eminim çok zordur ama yinede gidebildiğin görebildiğin için çok şanslısın bn çok istememe rağmen gidemedim anca rüyamda görüyorum 2 dk sonra şafak 140 ama hala karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?