337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

herkese sselam yenı gelen arkadaslara oncelıkle hosgeldınız dıorumm ...ayyy sureklı yazdıklarınızı okuorumm ama son gunlerde hıc yazasım gelmıo nedense..ılk gonderdgımız hafta full burdaydım paso yazıdumm ama sımdı ayzasım gelmıo arada yazıom ıste..yemın torenıne gıden yarenler gozunuz aydınn tekrardan allah kavustursun gıtcek arkadaslarada bol bol keyfını cıkarın derımm..benım askerım yemın torenıde 7 ocakta ama malesef ben gıdemıorum ..ama 2.bı ayrılık yasamaktan kurtuluorum kendımı bole avutuorumm artıkk..ama super kıı KIZLARR ARTIKK 130LULARA GECICEZ YARIM SAAT SONRAA ole bole derken 15 gun bıttıı ya 15 derken az gelıo ama 150lerden 130 dusmek cok ıı gelıoo bana .. allaha sukur askımla gunde en az 3kere konusuoruz carsıya cıkan arkadaslarıyla bana resım gonderttmıs haftaıcı alabılırmısm ama meraktann catlıcamm yaa cok mutluu oldumm buarada ben kayserıdeyımm cuma gunu askerıyenın onunden gcetım fakulteye cok yakun zaten..ayy bır kalabalıktı otobuse askerler aılaleıyle sevgıllırıyle bındılerr nasıll koruu oldumm anlatamm yaaaa:84::84:

koskoca bir gün boyunca 1 kez bile aramadı kızlar ya ağlamaktan harap oldum çok merak ediyorum bnde arayamadım arasaydım çoook kızardı düşünmekten başka bişi yapmıorum inşallah askerlerimiz rahat uyuyolardır şimdi

inşallahh canımm:/

Son düzenleme:

canım sakın aklına kötü şeyler getirme,fırsatı lmamıştır mutlaka nerede askerin?

Merhaba kızlar ben 335. dönemdenim.Askerleriniz arayamayabilirler merak edip kendinizi yiyip bitirmeyin.Komutandan kaynaklanan sorunlar olur,kantinde kart biter,sıra çok olur derken içtimaydı yat emriydi arayamaz en geç ertesi gün arar içinizi ferah tutun onlar orda daha emniyetteler Herkese hayırlı tezkereler

selamm asker yarenleriii

bende bugün askerimi gördüm ailesiyle beraber ziyarete gittik. 3 saat falan gördük.ay o kıyefetlerle çok ttalı olmuşş askerimm yaa ıslanmış bide yanımıza gelirken kıyamam ona.ama ayrılmak çok kötü oluyo ben tabi sulugöz dayanamadımm ağladım üzüldü o da keşke tutsaydım kendimi:2:

kızlar şafak nasıl 139 olcak ya şafakmatik hala 141 diyooo

onu orda bırakıp gelmek ayrılmak eminim çok zordur ama yinede gidebildiğin görebildiğin için çok şanslısın bn çok istememe rağmen gidemedim anca rüyamda görüyorum 2 dk sonra şafak 140 ama hala karanlık

ayyy bebeğimm aradı şimdi benii kuzumm uyuyamamşş beni aramşşş bu saattee kötü oldm yaa ((

her gece konuşuyodukk öle uyuyodukk yaa dioduu özledmm herşeyii zöledm dioo gözümü kapatıorum sen aklıma geliosun dioo kuzum beniim yaaa

Ican hoşgeldin canımm eveeeet 130lara geliyoruzzzzz

hosbulduk bebıs kac gundur yoktunn ee tabı askerınle hasret gıderdın dımı ?ayy nasıldı bı anlatsana anlatmsıınız ozet ama sewgılınle aran nasıldıı nasıl dawrandı sana yada askerlıkle ılgılı neler anlattı neler yapıolarmıs kı oralarda??

evet canım ya orda bırakmak öyle zordu bide hava çok kötüydü yağmurda garibim yürüye yürüye gitti yanımızdan o kadar yolu.o da ktü oldu farkettim:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…