337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım abisi götürdü bizi arabayla ondan kendim gitmedim canım.gerçekten çok kolay yerde ya kendim gitmk nasip olursa senin dediğin gibi gitçem

iyi çok sevindim canım gitmene de görmene de allah tekrar görmeyi hepimize nasip etsin inş...

iyi çok sevindim canım gitmene de görmene de allah tekrar görmeyi hepimize nasip etsin inş...

inşallah canımm yaa hepimiz görelim askerlerimizi.beraberken çok güzel de ayrılmak çok kötü.mektup verdim ona okumuştur heralde dün ordakilere mktup gelmiş hepsi açılmış okumuşlar ya neden açıyolar bilmem

işte askerlikte mantık arama demişler ya çok doğru okuyolar işte bişey var sanki... bende usta birliğine geçsin yazıp göndericem mektup şimdilik flarıma parfümümü sıkıp verdim onunla uyuyomuş..

işte askerlikte mantık arama demişler ya çok doğru okuyolar işte bişey var sanki... bende usta birliğine geçsin yazıp göndericem mektup şimdilik flarıma parfümümü sıkıp verdim onunla uyuyomuş..

ayy ne güzel benim hiç aklıma gelmedi yaa bide hiç raht olamadım ailesi de vardı başbaşa kalamadım aşkımlaa ama olsun yüzünü görmek bile güzel

ayy ne güzel benim hiç aklıma gelmedi yaa bide hiç raht olamadım ailesi de vardı başbaşa kalamadım aşkımlaa ama olsun yüzünü görmek bile güzel

seni çok iyi anlıyorum canım ailemde vardı ailesi de vardı bi kere anca sarıldık insanın içi gidio bakışıyoruz sürekli biraz koydu tabi de olsun gördük yinede ona şükür

Piyadecilere laf atan kızlara selam olsun

Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..

NURBUR bunu nerden buldun arkadaşım yaa:) çok güldüm sabah sabah :)

Kuzum geçen akşam baya bi takıldılar piyadelere benim aşkımda piyade biraz araştırma yaptım bunu buldum bende daha değişik versiyonları var tabiiiii komutanlar birliğe göre muamele motive için işteeee

günaydın kızlar

NURBUR sabah sabah beni de güldürdün iyi olduu :))

bizde bu cuma görüşücez canımla inşalahh..kızlar çok heycanlıyııımmm !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…