evet canım ya orda bırakmak öyle zordu bide hava çok kötüydü yağmurda garibim yürüye yürüye gitti yanımızdan o kadar yolu.o da ktü oldu farkettim:2:
canım nası rahat bulabildinmi yerini dediğim yermiymiş merak ettim
canım abisi götürdü bizi arabayla ondan kendim gitmedim canım.gerçekten çok kolay yerde ya kendim gitmk nasip olursa senin dediğin gibi gitçem
iyi çok sevindim canım gitmene de görmene de allah tekrar görmeyi hepimize nasip etsin inş...
inşallah canımm yaa hepimiz görelim askerlerimizi.beraberken çok güzel de ayrılmak çok kötü.mektup verdim ona okumuştur heraldedün ordakilere mktup gelmiş hepsi açılmış okumuşlar ya neden açıyolar bilmem
işte askerlikte mantık arama demişler ya çok doğru okuyolar işte bişey var sanki... bende usta birliğine geçsin yazıp göndericem mektup şimdilik flarıma parfümümü sıkıp verdim onunla uyuyomuş..
ayy ne güzel benim hiç aklıma gelmedi yaa bide hiç raht olamadım ailesi de vardı başbaşa kalamadım aşkımlaa ama olsun yüzünü görmek bile güzel
kimse yokk
Günaydın kızlar şafak 140
günaydın canım çok şükür 140 :) inşallah günler çabuk geçerde sadece 40 olduğunuda biran önce görürüz :)
Piyadecilere laf atan kızlara selam olsun
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..
Evet canım 40-30-20-10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 aaaaaaaaaaa ne kadar güzel yaaaaaaaa
NURBUR bunu nerden buldun arkadaşım yaa:) çok güldüm sabah sabah :)
Piyadecilere laf atan kızlara selam olsun
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..
günaydın kızlar
NURBUR sabah sabah beni de güldürdün iyi olduu :))
bizde bu cuma görüşücez canımla inşalahh..kızlar çok heycanlıyııımmm !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?