günaydın kızlar
NURBUR sabah sabah beni de güldürdün iyi olduu :))
bizde bu cuma görüşücez canımla inşalahh..kızlar çok heycanlıyııımmm !!!
Kuzum geçen akşam baya bi takıldılar piyadelere benim aşkımda piyade biraz araştırma yaptım bunu buldum bende daha değişik versiyonları var tabiiiii komutanlar birliğe göre muamele motive için işteeee
Piyadecilere laf atan kızlara selam olsun
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..
Sulkor canım ben okuduklarımdan anlatıyım giden arkadaşlar çok mutlu ama bi taraftanda çok buruklar aynı şeyleri en baştan yaşadık tekrar diyolar ayrılmak zor olmuş tabiki haliyle hatta bikaç arkadaş gidemeyenler üzülmesin dedileramaaaaa ben gidemiyorum ve üzülüyorummmmmm
ahahaaaa benım aşkmdaa piyadee kızzzzaynendee bölee heeee hiç yorulmuoo benm aşkımmm amaa çok özledm yaaa
Sulkor canım ben okuduklarımdan anlatıyım giden arkadaşlar çok mutlu ama bi taraftanda çok buruklar aynı şeyleri en baştan yaşadık tekrar diyolar ayrılmak zor olmuş tabiki haliyle hatta bikaç arkadaş gidemeyenler üzülmesin dedileramaaaaa ben gidemiyorum ve üzülüyorummmmmm
ahahaaaa benım aşkmdaa piyadee kızzzzaynendee bölee heeee hiç yorulmuoo benm aşkımmm amaa çok özledm yaaa
askeri piyade olan kızların ustune çok gitmisler
piyade den koca olmaz diye falan
askeri piyade olan kızların ustune çok gitmisler
piyade den koca olmaz diye falan
O yüzden sabah sabah araştırma yapıp bunu buldum bende ama dediğim gibi uyanık komutanlar zaten herkese uyarlamışlar bunu
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Slogan bu bizde artık
O yüzden sabah sabah araştırma yapıp bunu buldum bende ama dediğim gibi uyanık komutanlar zaten herkese uyarlamışlar bunu
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Slogan bu bizde artık
evet cnm yaa ama vallaa tamda uymuş bnm piyademe heee öper öper hiç yorulmaz bide öper öper hiç doymazz
günaydın kızlar nolmuş böyle piyade filan ikiş gün yoktuk
günaydın kızlar nolmuş böyle piyade filan ikiş gün yoktuk
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Slogan bu bizde artık
OOO bizimkisi daha güzelmiş yaabitli piyadelerimiz hiç yorulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?