337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar

NURBUR sabah sabah beni de güldürdün iyi olduu :))

bizde bu cuma görüşücez canımla inşalahh..kızlar çok heycanlıyııımmm !!!

ayy hadi bakalım gözün aydın darısı görüşemeyenlerin başına bende dahil
bol bol hasret giderin arkadaşım RABBİM tamamen kavuşmanızıda nasip etsin inş

Kuzum geçen akşam baya bi takıldılar piyadelere benim aşkımda piyade biraz araştırma yaptım bunu buldum bende daha değişik versiyonları var tabiiiii komutanlar birliğe göre muamele motive için işteeee

canım diğer versiyoları bilmemde bunu benim bitli piyademe de uydu

günaydınlar kızlar
bende haftaya cuma yanında olacagım askerimin allah kismet ederse
bu yemin törenine giden kızlar azcık anlatın yahu

Sulkor canım ben okuduklarımdan anlatıyım giden arkadaşlar çok mutlu ama bi taraftanda çok buruklar aynı şeyleri en baştan yaşadık tekrar diyolar ayrılmak zor olmuş tabiki haliyle hatta bikaç arkadaş gidemeyenler üzülmesin dedileramaaaaa ben gidemiyorum ve üzülüyorummmmmm

Piyadecilere laf atan kızlara selam olsun

Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..

ahahaaaa benım aşkmdaa piyadee kızzzz aynendee bölee heeee hiç yorulmuoo benm aşkımmm amaa çok özledm yaaa

bende şubat gibi gitmeyi düşünerek kendimi teselli ediyorum

canım gidemesekte-gidemesemde sonunda vuslat var RABBİM'in izniyle onu düşünelim:)

uzun zamandır takıp edemiyorum okuyamadım bende biliyorum dönüş çok kötü olacak ben bide askere giderken ugurlamadım simdi onu görüp geri dönecegim allah sabrını versin sdiyecegim yapacak birsey yok sende üzülme canım resimlerine bakarsın sıkma canını hiç

askeri piyade olan kızların ustune çok gitmisler
piyade den koca olmaz diye falan

walla kım ne derse desin benim piyademde kocada olur babadaa ben onu çook sevıorummm çoktaa özledimmmm artıkk yeteerrrr wallaa dayanamıorumm avazım cktıgı kadar bagrmak istiorumm :84:

askeri piyade olan kızların ustune çok gitmisler
piyade den koca olmaz diye falan

O yüzden sabah sabah araştırma yapıp bunu buldum bende ama dediğim gibi uyanık komutanlar zaten herkese uyarlamışlar bunu
Kiremitten baca olmaz,
Muhabereden koca olmaz,
Alacaksan piyade al,
Öper öper hiç yorulmaz!..
Slogan bu bizde artık

bende çok beyendim kurbanım ben benim bitli piyademe

evet cnm yaa ama vallaa tamda uymuş bnm piyademe heee öper öper hiç yorulmaz bide öper öper hiç doymazz

OOO bizimkisi daha güzelmiş yaa bitli piyadelerimiz hiç yorulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…