337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım yemin törenine gidecekmisin sen?

Canm gidicektik ama şu anda uçak bileti bakıoruz hala bulamadık canm çok sıkkın aslında bugünde kuzenimden haber beklioruz bakalım nolcak bilet şatış bayisinde çalışıoda gidemezsem çok üzülücem ama

mrhb arkadaşlar herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım benimde nişanlım askere gidecek ve hayatımdaki en kötü dönemi geçiriorum ben depresyona girdim resmen napsam bilemiorum

çok üzülme dönüşte ilk gönderdigin günlerdeki kadar üzülüyorsun zor oluyor gercekten
havalarda kötü ay korkuyorum ben kar yagmasın diye çok dua ediyorum

mrhb arkadaşlar herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım benimde nişanlım askere gidecek ve hayatımdaki en kötü dönemi geçiriorum ben depresyona girdim resmen napsam bilemiorum

Myada şimdiden böyle yaparsan olmaz canım bizde depresifis ama gün sayıyoruz sen gidene kadar yanındayken tadını çıkar herşeyin sonra zaten üzülmen için çok zamanın olcak

Mrb hoşgeldin,Nisan celbinde mi gidicek kısa dönem mi yani? Eğer öyleyse tadını çıkarın şimdiden üzülmeyin ki zaten üzülücek çook zamanınız olucak askerdeyken

çok üzülme dönüşte ilk gönderdigin günlerdeki kadar üzülüyorsun zor oluyor gercekten
havalarda kötü ay korkuyorum ben kar yagmasın diye çok dua ediyorum

Evt canm yazılanları okudumda gerçekten öle olumouş ama işte ne biliyim bi yanımda çok görmek istiyooo off inş biletde bulursak kar fln yağmazda şansımıza...

Evt canm yazılanları okudumda gerçekten öle olumouş ama işte ne biliyim bi yanımda çok görmek istiyooo off inş biletde bulursak kar fln yağmazda şansımıza...

ben gidiyorum onun ailesi ile birlikte biletlerimi aldım dönüşü falanda ayırt ettırdım sımdıden yer olamaz diye

güzel dilekleriniz için tşk ederimmm..ben yemin törenine gidemiycem o yol izninde ankaraya ugrayıp öyle gidicek..o zaman görebilicem inşalah

bu arada bahriyeliler için yok mu böyle güzel sözleer :)))

ben gidiyorum onun ailesi ile birlikte biletlerimi aldım dönüşü falanda ayırt ettırdım sımdıden yer olamaz diye

Özeline yazdım ama 10 dk da bi msj atabiliomuşuz uyarı verio üstüste yaznca off inş bende bulabilirim yaa çook özledim bizede son anda gelin dediği için böle oldu önce gelmeyin 2 günlüğüne daha kötü olurum dioduda ben telde çok özledim dyp aglaynca dayanamadı

Mrb hoşgeldin,Nisan celbinde mi gidicek kısa dönem mi yani? Eğer öyleyse tadını çıkarın şimdiden üzülmeyin ki zaten üzülücek çook zamanınız olucak askerdeyken

bencede şimdidenn sakın üzülmee..bol bol vakit geçirmeye bakınn..bi de bool bool konuşuun ne anlatmak istiyosan anlaat :)) ben bi soru sorucam 5 gündür unutuyorumm

Myada şimdiden böyle yaparsan olmaz canım bizde depresifis ama gün sayıyoruz sen gidene kadar yanındayken tadını çıkar herşeyin sonra zaten üzülmen için çok zamanın olcak

Nurbur aynı şeyleri yazmışız hemen hemen ahh ahh bi yaşayan bilir derler ya artık yazıdklarımız bile aynı oluo kızlar nerdeyse

Nurbur aynı şeyleri yazmışız hemen hemen ahh ahh bi yaşayan bilir derler ya artık yazıdklarımız bile aynı oluo kızlar nerdeyse

Aynen canım ben arkadaşlarıma diyorumki bi bayana en fena beddua olur sevdiceğin askere gitsin asker yolu bekle demek ayyyyyyy zor oooffffff sapıtıklığım tuttu sanırım yine yaaaaaaa:95:

evet özle 10dk sınır koymus kötü oluyor inş. bulursun canım bizimkide ilk giderken bile gelmeyin oralarda ne işiniz var falan derdi simdi çok mutlu gelecegimiz günü iple cekiyor

Aynen canım ben arkadaşlarıma diyorumki bi bayana en fena beddua olur sevdiceğin askere gitsin asker yolu bekle demek ayyyyyyy zor oooffffff sapıtıklığım tuttu sanırım yine yaaaaaaa:95:

Yaşanmadan anlaşılmıomuş benm 2 arkadaşımda 15er ay bekledi aman nolcak geçti bitti bile diodumda bize çabuk geçti gibi oluomuş meğersem şimdi 1 gün 10 gün gibi geçioo sanki:95:

MERHABA BEN BAHRIYELIYIM LIMAN LIMAN GEZERIM, AKLIMA ESER KIZ TAVLARIM AKLIMA ESER GEMI TEMIZLERIM.

bula bula bunu buldummm ..bahriyelilere çapkın diyolarmış hep ama benimkisi yapmaz öyle şeyy..hele de bi yapsınnn !!!

MERHABA BEN BAHRIYELIYIM LIMAN LIMAN GEZERIM, AKLIMA ESER KIZ TAVLARIM AKLIMA ESER GEMI TEMIZLERIM.

bula bula bunu buldummm ..bahriyelilere çapkın diyolarmış hep ama benimkisi yapmaz öyle şeyy..hele de bi yapsınnn !!!

Sinirlenme seninki karada ama denizde değil dimi onun için sorun yok

Denizde dalga
Gemide halka
Canım cicim bahriyeli
Çabuk beni sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…