bende evlenmek ıstıyom artııııııkkkkkkkkkkkkk
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün diyelim şimdiden :)
Çok güzel bir duygu inşallah RABBİM banada isteyen herkesede bu duyguyu yaşatır :)
diğer 3.kişiye gelince...bence hiiiiçç kafana bile takma zaten kendisi karakterli biri olsaydı şu durumda kaynına onu sormayı ne cesaret eder nede kendine yakıştırabilirdi...
hem sen kocacığınla beraber kucağınıza alacağınız minişinizi düşün onun bunu hissetmeye ihtiyacı var :)
Bende yaaaaaaaaaaa bende istiyorum bebeğim gelsinde alsın beni artık:84::84::84::84::84:
kızlarr ben geldimmm
bugün benim doğum günüm sevgilimle geçiriceğim ilk doğum günüm olucaktı ama kısmet değilmiş
hiç kimseyi hiç bişeyi istemiyorum sadece onu istiyorum yanımdademin aradı çok az konusabildik aglamamak için zor tuttum kendimi
Bende yaaaaaaaaaaa bende istiyorum bebeğim gelsinde alsın beni artık:84::84::84::84::84:
teşekkür ederim canımdarısı başına. doğru söylüyosun bebişimizi düşünmem lazım artık. umarım en kısa zamanda sen de bu duyguyu yaşarsın. çok güzel bişeymiş.
kızlarr ben geldimmm
bugün benim doğum günüm sevgilimle geçiriceğim ilk doğum günüm olucaktı ama kısmet değilmiş
hiç kimseyi hiç bişeyi istemiyorum sadece onu istiyorum yanımdademin aradı çok az konusabildik aglamamak için zor tuttum kendimi
umarım evlenince çok çok mutlu olursun doğru insanı bulunca evlilikten daha güzel birşey olmuyor. hele de eşimle herşeyi paylaşabiliyorsan. umarım en az benimki kadar mükemmel bir evlilik yaparsın
kızlarr ben geldimmm
canım benıııımmmmmm dogum gunun kutlu olsuuuunnnn
sevgılın bı gelsın bundan sonra hıc bır dogum gununu kacırmayacak
ıyı kı dogudun canım benım
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu hayırlı yaşlara bende arkadaşlara katılıyorum onunla geçirceğin doğumgünlerini düşün
kızlarr ben geldimmm
kızlar size anlatmadım geçen cuma yaşananları. hamile olduğumu evdekilere söyledim. hepsi çok sevindi. kayınbabacığım hemen bi tepsi tatlı yaptırdı. eltimler görümcemler falan geldiler. gündüz kaynım bi kazak alıcam diyip dışarı çıktı. eşimin eski sevgilisi de bi mağaza daa çalışıyor. mağaza kapanıyormuş gözüm aydınkaynım oraya gitmiş kız ona demişki abin gitti mi askere kaynım evet demiş. yengen nasıl demiş. kaynım iyi demiş. bebek falan var mı demiş kaynım da evet müjdeli haberi bugün aldık evde bayram havası var demiş. kızın ağzı açık kalmış önce ne diyeceğini bilememiş.sonra da Allah analı babalı büyütsün demiş. bu arada kız evli ve bir çocuğu var ama eşimi hala seviyor. sinir oldum ya. ayıp ya yüzün hiç mi kızarmıyor evli barklısın başkasının kocasından sanane. hiç mi namus kavramın yok. eşimle 6 yıl çıkmışlaar ama aileler anlaşamamış. daha doğrusu düzgün bir aile olmadıkları için kaynanamlar istememiş. eşim de sonradan soğumuş zaten. Allahtan mağaza kapanıyor da kurtulucam ondan.
teşekkür ederim canımdaha 1 aylık. eşim gittikten 1 hafta sonra öğrendim. eşim geldiğinde 5,5aylık olacak darısı başına inşallah
kızlarr ben geldimmm
ay canım ya doğum günün kutlu olsun. inşallah bu sevgilin olmadan geçireceğin ilk ve son doğum günün olur. ay benim doğum günüm geldi aklıma. evliliğimizin 3. ayındayız doğumgünüm. arkadaşlarım pasta alıp gelmiş. benimki abileriyle kardeşleriyle deniz sefasında. akşam geldi. sarıldı kutladı. hediye zaten yok. herşeyi geçtim. biraz zorlayınca görümcemin arayıp hatırlattığını söyledi. çıldırdım ya. :84: yanında olduğum ilk doğumgünümdü zehir etti resmen. işin kötüsü evde bi kalemlik buldum üzerinde benim doğum tarihim ama 2005 li. bu ne dedim. aaa dedi ben onu eski sevgilime almıştım o zaman. öyle mi dedim. kutuyu alıp sakladım bi dahaki doğumgünümü unutsun kutuyu kafasına fırlatıcam
kızlarr ben geldimmm
nice sağlıklı, evli,mutlu,çocuklu yıllara
benimde ilk dogum günüm onsuz geçicek ne yazıkkii(
neyse daha sonra acısını çıkarırız inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?