337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim canım darısı başına. doğru söylüyosun bebişimizi düşünmem lazım artık. umarım en kısa zamanda sen de bu duyguyu yaşarsın. çok güzel bişeymiş.

kızlarr ben geldimmm

bugün benim doğum günüm sevgilimle geçiriceğim ilk doğum günüm olucaktı ama kısmet değilmiş
hiç kimseyi hiç bişeyi istemiyorum sadece onu istiyorum yanımda demin aradı çok az konusabildik aglamamak için zor tuttum kendimi

Bende yaaaaaaaaaaa bende istiyorum bebeğim gelsinde alsın beni artık:84::84::84::84::84:

umarım evlenince çok çok mutlu olursun doğru insanı bulunca evlilikten daha güzel birşey olmuyor. hele de eşimle herşeyi paylaşabiliyorsan. umarım en az benimki kadar mükemmel bir evlilik yaparsın

canım benıııımmmmmm dogum gunun kutlu olsuuuunnnn
sevgılın bı gelsın bundan sonra hıc bır dogum gununu kacırmayacak
ıyı kı dogudun canım benım

Bende yaaaaaaaaaaa bende istiyorum bebeğim gelsinde alsın beni artık:84::84::84::84::84:

umarım evlenince çok çok mutlu olursun doğru insanı bulunca evlilikten daha güzel birşey olmuyor. hele de eşinle herşeyi paylaşabiliyorsan. umarım en az benimki kadar mükemmel bir evlilik yaparsın

bende kızlar bende
Sevgilimi istiyorum
Sevgilim kocam olsun istiyomm
Bide kocişten bebiş istiyommm
çok seymi istiyommmm:26:

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu hayırlı yaşlara bende arkadaşlara katılıyorum onunla geçirceğin doğumgünlerini düşün

umarım evlenince çok çok mutlu olursun doğru insanı bulunca evlilikten daha güzel birşey olmuyor. hele de eşimle herşeyi paylaşabiliyorsan. umarım en az benimki kadar mükemmel bir evlilik yaparsın

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım Allah Razı Olsun veeee hayırlısı neyse hakkımızda o olsun özledim kara böcüğümüüü :85::85::85:

ay canım ya doğum günün kutlu olsun. inşallah bu sevgilin olmadan geçireceğin ilk ve son doğum günün olur. ay benim doğum günüm geldi aklıma. evliliğimizin 3. ayındayız doğumgünüm. arkadaşlarım pasta alıp gelmiş. benimki abileriyle kardeşleriyle deniz sefasında. akşam geldi. sarıldı kutladı. hediye zaten yok. herşeyi geçtim. biraz zorlayınca görümcemin arayıp hatırlattığını söyledi. çıldırdım ya. :84: yanında olduğum ilk doğumgünümdü zehir etti resmen. işin kötüsü evde bi kalemlik buldum üzerinde benim doğum tarihim ama 2005 li. bu ne dedim. aaa dedi ben onu eski sevgilime almıştım o zaman. öyle mi dedim. kutuyu alıp sakladım bi dahaki doğumgünümü unutsun kutuyu kafasına fırlatıcam

canım benıııımmmmmm dogum gunun kutlu olsuuuunnnn
sevgılın bı gelsın bundan sonra hıc bır dogum gununu kacırmayacak
ıyı kı dogudun canım benım

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu hayırlı yaşlara bende arkadaşlara katılıyorum onunla geçirceğin doğumgünlerini düşün

çoook teşekkür ederim kızlar, çok sağoluun
hep ileriyi düşün der zaten bu günleri değil ilerde yaşıcaklarımızı düşünmemi söyler
ama yine de üzülüyorum işte

allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlerin başına hiç üzülme bebişinide üzme ikinizin arasındaki farkı ortaya koyan bi durum bu bence...sen bol bol meyve ye yoğurtunu sütünü, su içmeyide ihmal etme

teşekkür ederim canım daha 1 aylık. eşim gittikten 1 hafta sonra öğrendim. eşim geldiğinde 5,5aylık olacak darısı başına inşallah

ayy canim masallahhhhh
aminnn darisi tüm isteyenlere canimmm

dogumgünün kutlu olsun

wakeupcall doğum günün kutlu olsun önündeki koca bir ömrü sewdiğin insanla geçirmen dileğiyle...

kızlar bakıyorumda herkesi evlilik heycanı sarmış herşey hepinizin gönlünce olur inşallah

inşallah canım çok teşekkürler

aaa ben kesin döverdim valla nasıl unutursun, nasıl hediye almazsın, hele kalemliği yedirirdim herhalde ben asabi insanım gelemem öyle şeylere

şaka bi yana erkekler gerçekten bazen odunlaşabiliyor

biz tabi daha cicim aylarındayız, gece 12 de mesaj attı telefon bulmus birisinden hattını takmış
nöbetçiye de beni uyandır, uyandırmazsan kafanı kırarım demiş
çook tatlı bi mesaj attı

nice sağlıklı, evli,mutlu,çocuklu yıllara
benimde ilk dogum günüm onsuz geçicek ne yazıkkii (
neyse daha sonra acısını çıkarırız inşalah

nice sağlıklı, evli,mutlu,çocuklu yıllara
benimde ilk dogum günüm onsuz geçicek ne yazıkkii (
neyse daha sonra acısını çıkarırız inşalah

çok şükür ben dogum günümde aşkmlaydım bidahaki dogum günümdede evlenmş olucazzz inş.. full aşkımla olucamm yaniii ayy süpperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…