yagmur sende git ama onlarla aynı otobusle gtme başka firmayla git eşin de sordugunda bana bişey sölemediler gitmicez dedielr bnde tek geldim dersinn
farklı şehirlerdeyiz canım ama aynı yerde kalırız büyük ihtimal
farklı şehirlerdeyiz canım ama aynı yerde kalırız büyük ihtimal
ay düşünsene yagmur senın kaynana duvara bardak koyup sizi dnliomuşşşsen eşinle ayrı odaya cekilicen oda kıskançlığından bütün gece uyuyamıcakk puhahaha
Aynı yer ayrı oda sen kocişinle kalırsın canım yani boşver yan odadan konuşsun dursun
evet sen de haklısın bakalım inşallahh usta ya geçince daha rahat görüşebilirz tatlım yasen de evdekilerdenrahat konuşamıomuşun ah ah bi bitseydi..askerin nerde canım?
kızlar benimki güzelyurt'a gidecekmiş...
esracım senin askerinin gideceği yer belli mi canım?
Tamamm, anneleriini de özlerler, anneleri de özler hak veriyoruz ama, bi asker de en çok sevgilisini nişanlısını eşini özler yahuuu onu bi başka özler şimdiiiiaaa açtırmasınlar kaynanalar ağzımııı
kırklarli'de. çok yakın ama gidemiyorum işte. 2 hafta geçti ama sanki 2 yıl gibi geliyor bana. kısa dönemde bu kadar üzülüyorsak uzun dönem olsaydı demek ki kafayı yerdikseninki nerde asker?
kırklarli'de. çok yakın ama gidemiyorum işte. 2 hafta geçti ama sanki 2 yıl gibi geliyor bana. kısa dönemde bu kadar üzülüyorsak uzun dönem olsaydı demek ki kafayı yerdikseninki nerde asker?
Canım kırklarelinde nerde askerin benim bebeğim 55.piyade???
sanırım 55. mekanizma. canım inan doğru dürüst konuşamıyoruz hiç soramadım. zaten ilk öğrendiğimiz gün görümcecim sayesinde aramız açılmıştı ben de gitmeden bi gün önce hep surat yaptım. kıyamam ya sadece kızkardeşlerim gelince surat yapma demişti. gıcık görümcem kocasıyla tartışmıştı. bişey söylemediğim halde çekip gitti. suçlu ben oldum . Allahtan canım kayınlarım hepsi de beni korudu. bitanem de biliyordu bişey demediğimi ama sinirlerim bozuldu küstüm o yüzden. canım ya 2 saat boyunca gönlümü almaya çalıştıo yüzden tam olarak bilmiyorum yerini.
Aaaaaaa doğru hatırlıyosan aynı yerdeler canım yaaaaa
sorucam bugün ararsa. ay çok hoş bi tesadüf olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?