337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yagmur sende git ama onlarla aynı otobusle gtme başka firmayla git eşin de sordugunda bana bişey sölemediler gitmicez dedielr bnde tek geldim dersinn

buarada ben akşam dünkü olayı anlattım nişanlma boşwerr salagı dedi beni dnle gitme bidaha dedi kzlarr bahane uydur her çagrdıkalrında dediii

yagmurcum..sen hiç kafana takma bence ve onlar gidiyorsa sen de git..sen esisin..onlar gidiyorsa sen de gideceksin tabiiki de..hemen al otobüs biletini..hangi otelde kalacaklarmis onu da öğren ac kendin yerini ayırt..hiç kulak asma..hiç umursama..haklisin,bende olsam bende çok üzülürdüm..ama suan onları değil eşini düşünmen lazım..o yüzden de bosvermen lazım..esın döndüğünde anlatırsın zaten olanı biteni..

denizcigim,çok sanslisiniz ya belli olmuş ne güzel..bizim hala belli değil..karakollar iyi diyorlar..her imkanları oluyormuş..rahat oluyorlarmış falan..asıl bi de turistik yerlere giderlerse,yandan şapka takacaklarmis:)))) kahverengi bi forma giyeceklermis falan :) çok komik :)))))) şehitliğin olduğu yeri Eceabat i çok methettiler bize..bi de assos tabiiki..ben assos olmasını çok istiyorum aslında..çünkü Edremit e çok yakın :))) Edremit e gittiğimde çok rahat gidebilirim:) ama oraya torpilliler gidiyormuş sansla gidilmiyormus yani o yüzden assos zor gibi...bi belli olsa usta birliği ya..oof...
dün benimki atış yaparken,oranın komutanı benimkine bir sürü soru sormuş..atışını da beğenmiş..çavuş olabilirsin sen demiş..inşallah olur..

farklı şehirlerdeyiz canım ama aynı yerde kalırız büyük ihtimal

ay düşünsene yagmur senın kaynana duvara bardak koyup sizi dnliomuşşş sen eşinle ayrı odaya cekilicen oda kıskançlığından bütün gece uyuyamıcakk puhahaha

ay düşünsene yagmur senın kaynana duvara bardak koyup sizi dnliomuşşş sen eşinle ayrı odaya cekilicen oda kıskançlığından bütün gece uyuyamıcakk puhahaha

ayilahi çatlak kıs ya oda kocasını götürsün canı sıkılmaz he kaynanansı

Aynı yer ayrı oda sen kocişinle kalırsın canım yani boşver yan odadan konuşsun dursun

Tamamm, anneleriini de özlerler, anneleri de özler hak veriyoruz ama, bi asker de en çok sevgilisini nişanlısını eşini özler yahuuu onu bi başka özler şimdiiii aaa açtırmasınlar kaynanalar ağzımııı

evet sen de haklısın bakalım inşallahh usta ya geçince daha rahat görüşebilirz tatlım ya sen de evdekilerdenrahat konuşamıomuşun ah ah bi bitseydi..askerin nerde canım?

kırklarli'de. çok yakın ama gidemiyorum işte. 2 hafta geçti ama sanki 2 yıl gibi geliyor bana. kısa dönemde bu kadar üzülüyorsak uzun dönem olsaydı demek ki kafayı yerdik seninki nerde asker?

ay yazık benımkı resmen ıkı arada bı derede kaldı bı onların odaya gıdıyor bı yanıma gelıyor bı yanımda kalsın ıstıyor bı onların yanına gıtsın ıstıyor falan :) kıyamam ben ona :))))) ıyı dengeledık ama cok sukur
ama onlar da haklı ya..yanı ben kendımı koyuyorum da onun yerıne..tabııkıde anne farklı sevgılı es vs farklı ama her ıkı tarafı da kırmadan hareket etmeye calısıyorlar ıste dengeyı bulmaya calısıyorlar...zor onların da ıslerı :)
bız ılk onu gorudugumuzde dondu bana baktı :) ama annesı kostu dogal olarak atladı boynuna :) ben gerı durdum,gerı durmak zorundayım cunku annesı o..
ama ne oldu sonra :) geldı yanıma yapısık ıkızler gıbı dolandık ortada

kırklarli'de. çok yakın ama gidemiyorum işte. 2 hafta geçti ama sanki 2 yıl gibi geliyor bana. kısa dönemde bu kadar üzülüyorsak uzun dönem olsaydı demek ki kafayı yerdik seninki nerde asker?

uzun donemlerı dusundukce sukur dıyorum..
Allah onlara bızden kat be kat sabır versın..ıslerı cok ama cok zor...
ben onları dusundukce moral buluyorum gercekten...

Canım kırklarelinde nerde askerin benim bebeğim 55.piyade???

Canım kırklarelinde nerde askerin benim bebeğim 55.piyade???

sanırım 55. mekanizma. canım inan doğru dürüst konuşamıyoruz hiç soramadım. zaten ilk öğrendiğimiz gün görümcecim sayesinde aramız açılmıştı ben de gitmeden bi gün önce hep surat yaptım. kıyamam ya sadece kızkardeşlerim gelince surat yapma demişti. gıcık görümcem kocasıyla tartışmıştı. bişey söylemediğim halde çekip gitti. suçlu ben oldum . Allahtan canım kayınlarım hepsi de beni korudu. bitanem de biliyordu bişey demediğimi ama sinirlerim bozuldu küstüm o yüzden. canım ya 2 saat boyunca gönlümü almaya çalıştı o yüzden tam olarak bilmiyorum yerini.

Aaaaaaa doğru hatırlıyosan aynı yerdeler canım yaaaaa

yağmur55 canım benim ya. ne düşüncesiz bi kaynanan varmış öyle. niye kendini üzüyorsun anlamadım. kaynananla oturmuyorsun sanırım yani onlarla bi bağlantın yok. al biletini git eşinin yanına. sakın kaynananın lafına bakıp da gitmemezlik etme. tamam kaynanan bi düşücesizlik etmiş niye üzüyorsun ki kendini boşver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…