337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benim ilk doğumgünüm aşkımla ve hiç romantiklik görmedim bilmemde....
Msn de konuşuyoruz saat 23.58 falan bende heyecan tavan aaaayyyy ne dicek napcak diye saat 00.00 tık yok 5 geçiyo hala bişey yokk çıkıyorum ben yatınca ara dedi ilişkimizin 4. ayı ne arıycam lan dedim ama patlıyorum sinirden neyse dedim ara bitir kapat dedim aradım bunu açtı telefonu napıyosun dedi oturuyorum dedim kapadı suratıma telefonu yatta ara beni dediiii yatcam ama ararımda görürrsün .... dedim sonra mesaj mesaj yatmadınmı allahım saate bakıyom 01.bilmemkaç yuhhh dedim öküz insan halamı bişey yapmaz neyse sabır çektim yattım aradım ne var beeee dedim amacın ne susssss dediii elini yastıgının altına koy abowwwww ne nasıl yani bi baktımki bi gül mektup ve süpriz yumurtaaaaaa yaaaa ama ama ama ama dedim naptın sen yaaaaaa dedi sen neler düşündün ama bunu düşünmedin aman dedim ne bilim ben mektubu okudum ağladım zırladım hayatımda geçirdiğim en güzel doğum günüydü tabi ertesi günüde vardı ama o gece yetti bana

nice sağlıklı, evli,mutlu,çocuklu yıllara
benimde ilk dogum günüm onsuz geçicek ne yazıkkii (
neyse daha sonra acısını çıkarırız inşalah

amiiiiin
benim dogum günüm, onun doğum günü bütün ilkler kaçıcak ama sonra ömür boyu hep birlikte kutlicaz bunu düşünüp üzülmemeye çalışıyorum

zuhahaa benım herıfın ölsede edemeyecegı bırsey...
gerçi yine fena değildi en azından unutmadı
onun kendi arkadaşarı vardı evindebiz içirde otururken hepsi bir agızdan iyiki doğdun diye gırdı içieri
bizimkide muzurluk edecek ya
'aa benım dogum gunum bugun degıl kı 1 hafta sonra demez mı'
(aramızda 1 hafta var ben buyugummm)
gıcık iste..

ayyy ne güzelmiş, ne romantik
ben de isterim böyle romantiklikler

sağol canım ay ne iyi ya burda herkes ne güzel dertleşiyor. herşeyini paylaşıyor. içim ferahlıyor valla yazdıklarınızı okuyunca. tavsiyelerine dikket edicem canım

ay ne romantik ya tamamdır benimkinin odunluğu tescillenmiştir. aslında çok romantiktir ama hediye falan almayı sevmiyor işte. ama eski sevgilisine alıyormuş bazen. aslında pahallı da olsa istediğim şeyi hemen alıyor. ama ben o düşünsün kendi alsın süpriz yapsın istiyorum. gelecek sefere bi unutsun 1 hafta küs kalıcam. gerçi ne istesem hemen veriyor parayı git al diyor. ay yine de sinir oldum bugün arasa da konuşmıycam işte

kızlaaar size durumumu anlatmak istiyoruuuuuum
sevgilim askere gitmeden bişeyler olsun en azından aileler tanışsın dedi
bende babama konuyu açtımm iki-üç ay önce anlattım herşeyi
ama babam başka şehirde oldugu için kabul etmedi
ikimizde memuruz o da benim oldugum şehire 3 saat uzaklıkta, belli bi süre sonra tayinde isteyebilir.
ne dediysem babam kabul etmek istemedi
askerliğini de bahane etti tabii
napıcagımı bilmiyorumm..babama çok dil döktüm tanışmak bile istemedi
iki aydır konuşmuyoruz babamla
bundan öncede böyle bişey olmuştu ve aynı şehirdeydik görünürde hiçbir sorun yoktu.
o zaman babamın sözünü dinledim ayrıldımm o çocuktan
o da beni çok seviyomuşki 6 aya kalmaz başkasıyla evlendi
akıl akıldan üstündür diyorumm ve çözüm yollarınızı bekliyorumm

canım madem baban istemiyor biraz bekle. askerliğini yapıp gelsin o zaman tanıştırırsın acele etme. hem babanla da küs kalma. git gönlünü al yoksa işlerin yolunda gitmez hep bi terslik çıkar.

İnanmıyorum yaa böyle şeyler duyunca hemcinslerimden soğuyorum resmen. Sanane be kadın ne soruyorsun, sen de evlenmişsin o da. Kaldı ki evlenmemiş olsan ne olacak ne milletin yuvasına göz dikiyorsun. Yalnız kayınbiraderinin de sana durumu anlatması garip canım :26:

hadi gözünüz aydın
allah analı babalı büyütsün
337.dönem topigi teyze oluyoruz

Son düzenleme:
canım madem baban istemiyor biraz bekle. askerliğini yapıp gelsin o zaman tanıştırırsın acele etme. hem babanla da küs kalma. git gönlünü al yoksa işlerin yolunda gitmez hep bi terslik çıkar.

ya zaten askerde ama geldikten sonra nolucaak bakalımm ?
bi de onun stresi var bende
babamla küs kalmak istemiyorum ama yaptıgı şey çok mantıksız
sanki hiç bişey olmamış gibi davranıyor,sanki böyle bişey konuşulmamış gibi

doğum günün kutlu olsun canım bu son onsuz kutladıgın dogum günü olur inş.
hersey gönlünce olsun

canım bence de askerden gelmesini bekle, o zaman tanısırlar, hem ciddi oldugunu da anlar,
şimdi tanımıyor böyle davranıyor, tanısır sever sizin mutlulugunuzu görür
şehirleri de halledersiniz askerlik de bitmiş olur sorun kalmaz ortada
babanı tanımıyorum ama o da anlayış gösterir, sevginize saygı duyar

Bencede ailenle yani babanla konuşmamazlık yapma böyle belki dahada büyüycek herşey sen alttan al şimdilik ve bahsettiğin kadarıyla çok büyük bişey yok ortada yani askerlik bitcek işiniz varmış sen sadece dua et tanışmalarıda süper geçsin sonra başlasın düğün hazırlıklarıııııııı Allahhhhhhhhhh

inşalah canımm..askerliğin bitmesini bekliyoruz zatenn

Omuzumda başın eksik
Yatağımda kokun
Tenimdee tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerdeeen uykum eksiik yüzdeee tebesüm,
Elimdeee elin eksik, yaşllııı hep gözüüüm

Pamuğumm çok özledim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…