337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar size anlatmadım geçen cuma yaşananları. hamile olduğumu evdekilere söyledim. hepsi çok sevindi. kayınbabacığım hemen bi tepsi tatlı yaptırdı. eltimler görümcemler falan geldiler. gündüz kaynım bi kazak alıcam diyip dışarı çıktı. eşimin eski sevgilisi de bi mağaza daa çalışıyor. mağaza kapanıyormuş gözüm aydın kaynım oraya gitmiş kız ona demişki abin gitti mi askere kaynım evet demiş. yengen nasıl demiş. kaynım iyi demiş. bebek falan var mı demiş kaynım da evet müjdeli haberi bugün aldık evde bayram havası var demiş. kızın ağzı açık kalmış önce ne diyeceğini bilememiş.sonra da Allah analı babalı büyütsün demiş. bu arada kız evli ve bir çocuğu var ama eşimi hala seviyor. sinir oldum ya. ayıp ya yüzün hiç mi kızarmıyor evli barklısın başkasının kocasından sanane. hiç mi namus kavramın yok. eşimle 6 yıl çıkmışlaar ama aileler anlaşamamış. daha doğrusu düzgün bir aile olmadıkları için kaynanamlar istememiş. eşim de sonradan soğumuş zaten. Allahtan mağaza kapanıyor da kurtulucam ondan.

Canım hamilemisin sen yaaaa Allah analı babalı büyütsün maşallahhhhhhAman takma kimseyi ağzı olan konuşuyo derlerya herkes her durum için geçerli bu lafffff

eski bile olsa konusma baksana yılışık kıza hala soruyomuş bence muhabbet bile etme slm dahi verme öle birine

günaydın kızlarrr minaa vallaaa çok sevndimm kızzz aferin onaa bak bızımkıler gibi odun deilmş senınkii kıymetini bill

canım yaaa beklemiyordum ama çok sevindim gerçekten :) var var odunluğunu gösterdiği zamanlarda mevcut
Aaaaaa cnm gözün aydın ne kadar güzel yaaaa çok sevindim senin adına

nurbur teşekkür ederim arkadaşım darısı sizlerinde başına
günaydınn aaa ne kadar güzel bişey yapmıışş..maşalaah sizeee :))

arkadaşım teşekkür ederimmmm :)

selam canlarrrr.
bidenem aradı.
kadınbudu köfte yemişler ayy köfteden bile kıskandım ben aşkımı yaaaa

Canım hamilemisin sen yaaaa Allah analı babalı büyütsün maşallahhhhhhAman takma kimseyi ağzı olan konuşuyo derlerya herkes her durum için geçerli bu lafffff

teşekkür ederim canım evet 1 aylık bitanem gittikten 1 hafta sonra öğrendim. sinir oldum yine de o kıza. gıcık şey işte

eski bile olsa konusma baksana yılışık kıza hala soruyomuş bence muhabbet bile etme slm dahi verme öle birine

beni görse utanmadan hal hatır sorar. o derece yani. asla konuşmam onunla. ay hamileyim duygusalım niye sinir ediyor beni.

ayyy hamilemisinnn???
bende isteremmmmmmm
Allahim anali babali büyütsün insallah, saglikli hayirli bir evlat nasip etsin size canim
kac aylik??? esin geldikten sonra dogacak degilmi??

yeşilköydeymiş canım benimki..39.mekanize piyade tümeni 14.mekanize piyade alayı öyle geçiyomuş..

canım öncelikle hayırlı olsun:) aynı yere gitmiş olsalardı güzel olurdu en azından usta birliğinde daha rahat olacakları için birbirlerini görme şansları olurdu bizim burada arkadaşlığımız sürerken onlarda orada yabancılık çekmezlerdi bari..

aşkım aradı şimdi 3 dk konustuk komutan mı negelcekmiş onun için konuşamıycm belki arayamam dedi kapattı ya

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün diyelim şimdiden :)
Çok güzel bir duygu inşallah RABBİM banada isteyen herkesede bu duyguyu yaşatır :)

diğer 3.kişiye gelince...bence hiiiiçç kafana bile takma zaten kendisi karakterli biri olsaydı şu durumda kaynına onu sormayı ne cesaret eder nede kendine yakıştırabilirdi...
hem sen kocacığınla beraber kucağınıza alacağınız minişinizi düşün onun bunu hissetmeye ihtiyacı var :)

ayyy hamilemisinnn???
bende isteremmmmmmm
Allahim anali babali büyütsün insallah, saglikli hayirli bir evlat nasip etsin size canim
kac aylik??? esin geldikten sonra dogacak degilmi??

teşekkür ederim canım daha 1 aylık. eşim gittikten 1 hafta sonra öğrendim. eşim geldiğinde 5,5aylık olacak darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…